Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 907 | kilojoule |
Kcal | 216.8 | kalorier |
Protein | 36.2 | gram |
Karbo | 21.6 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | 1.9 | gram |
Fett | 1.8 | gram |
Mettet fett | gram |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Spirulina | 1213 | 289,9 | 7,72 | 57,47 | 20,3 |
Wakame | 188 | 44,93 | 0,64 | 3,03 | 9,14 |
Arame | 907 | 216,77 | 1,75 | 36,22 | 21,6 |
Nori, tørket tang | 1084 | 255 | 0,5 | 7,9 | 54,8 |
Havsalat | 907 | 216,77 | 1,75 | 36,22 | 21,6 |
Kombu | 1044 | 249,51 | 0,6 | 7,9 | 49,7 |
Krusflik | 146 | 34,89 | 0,29 | 5,81 | 5,11 |
Blæretang | 907 | 216,77 | 1,75 | 36,22 | 21,6 |
Hiliki | 907 | 216,77 | 1,75 | 36,22 | 21,6 |
Kjempebrunalge | 180 | 43,02 | 0,56 | 1,68 | 8,27 |
Alger | 1280 | 305,92 | 0,3 | 2,3 | 70 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.