St. Paulin, ost

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Bilde av St. Paulin, ost.

Kalorier og viktig næringsinnhold i St. Paulin, ost

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1478 kilojoule
Kcal 356 kalorier
Protein 26 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 28 gram
Mettet fett 17.2 gram



Annonse




Fakta om St. Paulin, ost.

Saint Paulin er en halvfast modnet ost med franske aner. Forbildet, Saint Paulin, var den første franske osten som ble produsert på pasteurisert melk i 1930. Saint Paulin har en tynn, litt fuktig skorpe og en kremfarget innside, uten hullsetting. Smaken er mild, aromatisk og svakt syrlig (rømmeaktig). Den er smidig og må skjæres med kniv.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for St. Paulin, ost.

Dette er en dessertost som bør skjæres i tykke skiver. Godt egnet til ostefat, snitter og til smørbrød.


Innlagt dato
Oppdatert dato
09.05.2021
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost fast hvitost
Kilde til Næringsdata
Tines Mediebank
Karakter (Snitt)
4,93 poeng satt av 14 brukere.
Besøk
7511





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av St. Paulin, ost med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Synnøve rabagast 400gr1404335,5526260,1
Provolone1498358,0226,6225,582,14
Gruyere grottelagret ca 32 kg1660396,7432271
Monterey_Jack1560372,8430,2824,480,68
Synnøve Havarti1404335,5526260,1
Manchego Garcia Baquero 3 kg1882449,7938271
Gruyere AOP1660396,7432271
Gruyere ca 32 kg AOP1660396,7432271
Sveitserost, gulost151236428280
Beaufort1646393,3933250
Emmental1591380,2427,826,935,38
Neufchatel1087259,7923,439,962,94
Tine Nøkkelost lettere med skorpe119028517330
Boffard1978472,744125,61,8
Den blinde Ku, tapasost1739415,6235250

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.