Strutseving

Bilde av Strutseving.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Strutseving

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 33 kilojoule
Kcal 7.9 kalorier
Protein 3.8 gram
Karbo 6 gram
Sukker gram
Kostfiber 1.1 gram
Fett 0.3 gram
Mettet fett gram



Annonse




Fakta om Strutseving.

En bregne som er veldig vanlig hos oss.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Strutseving.

Unge blader som ennå ikke er foldet seg ut brukes i grønnsaksretter.


Innlagt dato
Oppdatert dato
07.03.2019
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Krydderurter og urter
Kilde til Næringsdata
Kristin Vigander
Karakter (Snitt)
2,5 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
4652





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Strutseving med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Mynte29370,020,943,7514,8
Lupini1552370,929,7436,1740,38
Basilikum, tørket10132444,12310
Santa Maria Lemongrass34782,931,10,716,2
Hindu korianderblad premium glass1338319,784,821,941,5
Brønnkarse, rå48110,11,90
Hindu estragon glass1234294,927,222,850,2
Hindu timian premium1183282,737,49,126,9
Toro Krydderiet Laurbærblad14773538,47,648,6
Hindu gressløk boks1301310,933,521,264,3
Urtekram basilikum10132444,12310
Santa Maria basilikum1016242,824,12310,1
Dill tørkede blader1059253,14,3619,9655,82
Løvetann18844,930,72,79,2
Syre, matsyre8821,030,723,2

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.