Sveitserost, gulost



Bilde av Sveitserost, gulost.

Kalorier og Næringsinnhold i Sveitserost, gulost

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1512 kilojoule
Kcal 364 kalorier
Protein 28 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 28 gram
Mettet fett 18 gram


Fakta om Sveitserost, gulost.

En ost som kommer opprinnelig fra Sveits. Original osten var emmentaler. Sveitserost har vært produsert i Norge i mer enn 150 år. Osten er svakt gul med store hull. Mild og nøtteaktig smak. Den som lages i Norge modnes i flere måneder.

Bruksområde for Sveitserost, gulost.

Brukes feks i fondue, som pålegg og ostebord. Passer godt sammen med frukt, skinke og salami. Bruk en fruktfylt hvitvin eller en modnet rødvin til.
Innlagt dato
Oppdatert dato
23.04.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fast hvitost
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,4 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
7824
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Sveitser som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Quiche Lorraine4.1256,5217,8212,2811,516,98
Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie5.3212,3210,3817,9111,5211,67
Sprø kyllingfilet5.2169,028,2421,362,2811,88
Käserösti - sveitsisk potetkake5.281,412,992,7610,112,84
Ostefondue 24258,1517,8415,212,2215,24
Cordon Bleu 24.3128,234,6321,620,0219,16
Sveitsisk ostefondue3.3214,1713,1913,281,1314,23
Frityrstekt kalvemedaljong4.5109,976,938,82,513,87
Svinefilet surprise4.5193,9411,1223,370,0612,66
Sveitsisk fondue4.5250,0217,1217,180,7115,13
Åpen sjømatpai4.5163,499,2113,446,349,74
Pasta med rosa ostesaus4210,458,018,6824,674,75
Klippfisksuppe med hvitløk1.795,363,6810,774,633,75
Minestronesuppe 3254,531,933,35,463,38
Soupe de poisson258,412,557,271,435,58







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Sveitserost, gulost med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.