Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 418 | kilojoule |
Kcal | 99.9 | kalorier |
Protein | 16.5 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | gram | |
Fett | 3.2 | gram |
Mettet fett | 1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Skotsk kjøttpai | 3.7 | 124,23 | 5,97 | 10,88 | 6,32 | 8 |
Nyreragu 2 | 3 | 103,36 | 4,5 | 11,32 | 2,1 | 4,51 |
Høkerpanne | 3 | 88,01 | 3,45 | 4,81 | 8,44 | 3,22 |
Nyrestuing med ris | 3 | 194,56 | 7,68 | 12,08 | 19,13 | 3,59 |
Rumenske paprikanyrer | 3 | 52,03 | 2,13 | 5,1 | 1,73 | 3,37 |
Nyreragu | 3 | 111,43 | 5,43 | 15,15 | 0,43 | 4,26 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Rema 1000 lungemos 400gr | 733 | 175,18 | 12 | 14 | 3 |
Blod, okse, rå | 327 | 77 | 0,2 | 18,8 | 0 |
Gilde lammelever | 538 | 128,58 | 4,1 | 21 | 2 |
Mydland Storfetunge Salt Rå | 596 | 142,44 | 8,7 | 16 | 0 |
Lam hjerne rå | 510 | 121,89 | 8,58 | 10,4 | 0 |
Lam nyrer rå | 406 | 97,03 | 2,95 | 15,75 | 0,82 |
Mydland blodpølse | 1197 | 286,08 | 15,9 | 10,4 | 24,2 |
Blodpudding | 1567 | 375 | 20,3 | 13,8 | 32,4 |
Andelever | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Folkets svinelever | 503 | 120,21 | 3,4 | 21,4 | 0,8 |
Kalv hjerte rå | 460 | 109,94 | 3,98 | 17,8 | 0,08 |
Finsbråten lungemos | 1197 | 286,08 | 25 | 10 | 6 |
Kalv nyre rå | 414 | 98,94 | 3,12 | 15,76 | 0,85 |
Svin hjerne rå | 531 | 126,9 | 9,21 | 10,28 | 0 |
Reinsdyr hjerte rå | 456 | 108,98 | 3 | 19,5 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.