Svin, sideflesk, lettsaltet, rå

Kalorier og Næringsinnhold i Svin, sideflesk, lettsaltet, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1245 kilojoule
Kcal 301 kalorier
Protein 13.6 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 27.4 gram
Mettet fett 10.3 gram

Annonse


Fakta om Svin, sideflesk, lettsaltet, rå.

Er sideflesk av svin som er urøkt. Det brukes blant annet til raspeball, pannekaker og lapskaus.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Røkt gravet saltet
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
6266





Noen anbefalte oppskrifter som bruker sideflesk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kompe Sørlandsk4.8132,713,474,519,572,59
Sørlands komper4.1119,862,723,4719,532,11
Sylteflesk 34.294,793,350,053
Fleskepannekaker4.5194,9911,978,0213,534,28
Raspeball, komle3.7190,12136,8710,625,83
Sylterull4.6377,5635,5214,070,3312,21
Hjortekarbonader3.9149,0111,239,252,628,71
Flesk og duppe 44.4204,316,669,713,837,6
Hakkasteik eller brurasteik4.7268,8814,2414,9618,6912,97
Hjemmelagd vossakorv5.2123,695,7114,543,529,57
Kompe fra Sørlandet 24.830,350,691,014,710,56
Villsvingryte4.2107,174,4511,081,5720,81
Fleskepannekake fra Brandval4.2191,4411,89,7711,315,48
Grynpølse fra Hedmark5.6371,4929,0912,5313,769,73
Buklistsylte 24.758,415,572,0701,81





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, sideflesk, lettsaltet, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.