Talg

Kalorier og viktig næringsinnhold i Talg

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 3600 kilojoule
Kcal 860.4 kalorier
Protein 5 gram
Karbo 0 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 95 gram
Mettet fett 47.3 gram

Notat


Annonse




Fakta om Talg.

Talg er laget av fett fra okse eller sau. Mye brukt før i matlaging og enkelte oppskrifter spør etter det, feks den engelske Christmas pudding. Nå forer vi feks småfugler med det. Kan erstattes med smult eller evt margarin


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
07.05.2009
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Matolje fett og frityrfett
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
10167





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Talg som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Inderøysodd fra Gjørv Gård4.3164,8511,7112,612,038,45
Blodpudding3.7250,2213,9812,8417,715,23
Komla med dott3.8145,994,993,1920,541,6
Fleskepølse4407,7639,0213,830,2511,86
Surpølse 1. fra Tolga og Tynset5.489,832,959,296,235,29
Gammeldagse kjøttkaker3.2241,0220,710,982,667,84
Hitraball4.8128,958,0110,853,298,58
Plumpudding3347,2114,134,5946,268,87
Dampepølse4180,7612,117,730,1911,44
Rogalandskomla4133,844,082,9220,161,74
Innheradssodd 24164,8511,7112,612,038,44
Surpølse fra Røros 23.3115,531,8718,555,6311,19
Reinsdyrkarbonader 23.3135,377,3310,056,8810,34
Kjøtt farse3.3289,2524,7515,660,9511,68
Hjernepølse4.5168,310,527,510,132,96


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Talg med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.