Tine Pultost Lillehammer

Bilde av Tine Pultost Lillehammer.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Pultost Lillehammer

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 734 kilojoule
Kcal 173 kalorier
Protein 41 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber gram
Fett 1 gram
Mettet fett 0.7 gram



Annonse




Fakta om Tine Pultost Lillehammer.

Pultost er en ost med lange tradisjoner. Navnet kommer fra det latinske ordet "pulta", som betyr grøt, og den har en løs og modnet ostemasse. Pultosten er laget av skummet, syrnet melk og krydret med karve. Osten er mager og proteinrik, og har en skarp og fyldig smak. TINE Pultost Lillehammer har en tørr og kornete konsistens.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Tine Pultost Lillehammer.

Pultosten er utmerket på brødskiven og smaker deilig på lefser og lomper. Server i bakt potet med smør og rømme. Gjerne med gressløk eller friske urter på toppen. Pultost passer som smårett, forrett eller som tilbehør på det tradisjonsrike spekebordet.


Innlagt dato
Oppdatert dato
31.12.2021
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost generelt
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
5,57 poeng satt av 7 brukere.
Besøk
5604
Spesielle egenskaper
Fettredusert
Kalorifattig





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Pultost som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pultostkake4.5285,2712,6514,2227,989,47
Byggotto med helgryn4144,727,465,810,964,97
Asparges og bacongodt3182,7614,6211,410,9210,92


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Pultost Lillehammer med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.