Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Slankemat


En ny start

En ny start

Få mer energi, føl deg bedre og lev et bedre liv! Følg Berits og Ulriks kostholds- og mosjonsråd og få EN NY START.
En ny positiv start. En ny start er en bok for deg som lyst til å bevege deg, mosjonere og endre ditt kosthold.
På samme måte som i Berits bestselgende bok 12 uker til et sunnere liv og smalere midje lager boken en plan for tolv ukers endring av livet ditt.
For hver uke får du nye mosjonsråd fra Ulrik og kostholdsråd fra Berit. Det som skal til er mer bevegelse i hverdagen, noen faste treningstider i uken til kondisjonstrening og enkel styrketrening.
Endrer du samtidig kostholdet til enda mer smakfull mat og kutter ut noen ernæringsfattige ingredienser, oppnår du raskt helsegevinster og større livsglede. Berit og Ulrik formidler sine råd på en enkel måte og alle rådene er basert på medisinsk forskning.
12 uker til et sunnere liv og smalere midje er til nå trykket i 30 000 eksemplarer.
Berit Nordstrand er lege, seksbarnsmor, kostholdsekspert, livsnyter og forfatter.
Ulrik Wisløff er professor i fysiologi ved NTNU og spesialist på trening og fysisk aktivitet.

Utgitt 2015
Les mer

Det er ikke din skyld at du er tjukk

Det er ikke din skyld at du er tjukk

BLI VARIG SLANK MED hCG En revolusjonerende slankebok. En helt ny løsning for deg I denne boken får du prinsippene bak teorien, kostholdsplaner og fremgangsmåten til hvordan du blir varig normalvektig med hCG. Dette er fortellingen om en medisinsk metode som gjør noe med årsakene til overvekt. Dette er også historien til Siri Aabel, som fulgte slankekur etter slankekur, men alltid gikk opp i vekt igjen etterpå. Siri var i ferd med å gi opp og akseptere sin altfor store kropp. Så oppdaget hun en slankemetode som endelig gjorde noe med årsaken til fedmen, og ikke bare midlertidig slanket vekk overvekten. Siri Aabel er lege og tar her et oppgjør med slankemyter og uretten som overvektige utsettes for. Hun skriver enkelt, men uten å forenkle, og viser hvordan du kan finne en vei fra overvektig til normalvektig. Uten å trene i diettperioden. Uten å bli slapp og i dårlig humør. Nå er det din tur. - Lege Siri Aabel - En leges personlige historie om veien fra tykk til tynn.

Utgitt 2015
Les mer

12 uker til et sunnere liv og en smalere midje

12 uker til et sunnere liv og en smalere midje

Vær med på Berit Nordstrands 12-ukersreise til et sunnere liv med en smalere midje. Nyt mat som forbrenner magefettet! I tillegg til at du blir tynnere, vil du få mer energi og overskudd og samtidig forebygge en rekke livsstilssykdommer.
Berit Nordstrand er en imponerende formidler av kosthold og ernæring. Hun er lege, seksbarnsmor og livsnyter som har jobbet med rusavvenning og som terapeut og som overlege i farmakologi.
I 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje guider Berit deg gjennom en forvandling, en kostholds- og holdningsendring som gjør at du kvitter deg med magefettet, som i seg selv er et tegn på helsefare.
Boka veileder deg i de ulike stadiene til hvilken mat du må spise og hva du må unngå. Dette er ikke en diett basert på å telle kalorier, men en plan for hvordan du kan endre kostholdet og spise deg mett på mat som øker forbrenningen og sikrer din helse. Boka inneholder mer enn 60 smakfulle oppskrifter som hjelper deg å finne fram til et nytt kosthold bygget på nøklene i Berits prinsipper. På 12 uker minsker vekten med 5-10 kg, og du får en ny dose energi.
Berit Nordstrand er spesialist i farmakologi og har lang erfaring med å endre folks eksisterende vaner og gi dem nye. Hun har skrevet to bøker om kosthold og helseeffekt. Mat med mer og Mat til sinns. 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje er utgitt i samarbeid med Fraiva. Foto: Studio Dreyer Hensley.

Utgitt 2014
Les mer

Fra 5:2 til 6:1

Fra 5:2 til 6:1

5:2-dietten har fått et enormt gjennomslag, ganske enkelt takket være at den fungerer! Den er enkel å følge og gir raskt resultater på vekten og helsen. Det handler om periodisk faste: to dager i uka spiser du 500 kalorier om dagen, resten av uka som vanlig. Når du har nådd idealvekten er det nok med 6:1 - bare 1 fastedag i uka - for å beholde den nye vekten og helsefordelene. I boken finner du smarte kaloriberegnede oppskrifter på 100, 200 eller 500 kalorier som gjør det lett å takle fastedagene. Det kan være en salat på 100, et laksesmørbrød på 200 eller en chiligryte på 500 kalorier. Her er det rundt 60 byggesteiner som du kan kombinere som du vil - ett litt større måltid eller flere lettere retter jevnt fordelt utover dagen. Inneholder også kaloritabell.

Utgitt 2015
Les mer

Sunnere hverdagsmat

Sunnere hverdagsmat

Få litt mer energi i hverdagen! Sunnere hverdagsmat er kokeboken som viser hvordan du uten strev kan lage supersunn, velsmakende og næringsrik mat - også de dagene du er aller mest travel! Lag barnas favorittretter med ny, næringsrik vri. Det er smart, ukomplisert og gjennomførbart! Kari Jaquesson brenner for at maten skal være god, enkel og tilpasset ditt hverdagsliv. Oppskriftene finner du her.
Hun viser deg også hvordan du kan utnytte tiden på kjøkkenet og få mer tid til deg selv og familien uten å gå på akkord med matens kvalitet og sunnhet.
Et av hennes tips er å krympe godtesuget ved å spise dessert hver dag!
Kari Jaquesson er treningsinspirator, kursleder, videoinstruktør, forfatter og spaltist, og er kjent bl.a. fra TV-programmene «God morgen, Norge» og «Tjukkholmen».

Utgitt 2012
Les mer

Bli en ny mann

Bli en ny mann

Har du dårlige matvaner? Dratt på deg en trivselsvektdu ikke trives med?
Lever du et stresset liv med for mange restaurantbesøk og for lite tid til å ta tak i problemet?
Da er Bli en ny mann boken for deg! Dette er boken for menn som vil slutte å spise dårlig, begynne å trene og finne den formen som holder livet ut. Her finner du alt du trenger for å nå din idealvekt og bli gladere og sterkere enn noensinne. * kosthold: velg mellom dietter som alle gir kjapt vekttap. * trening: et enkelt motivasjonsprogram og med å få kontroll på alkoholinntaket og stress- og søvnproblem. * 60 dager med ukeskjema * hvordan beholde formen i din nye hverdag.
Det blir tøft, men Jonas gir råd og støtte og minner om belønningen, som endorfinrusen som kommer allerede etter noen uker når kiloene raser og du nærmer deg din idealvekt med stormsteg!
Avslutningsvis lærer du formen holder livet ut - de gamle vanene har du jo lagt bak deg, akkurat som de luftige pikétrøyene som skulle gjemme kulemagen di

Utgitt 2012
Les mer

Matrevolusjonen

Matrevolusjonen

Lege Andreas Eenfeldts bok er blitt en stor suksess. Nylig fikk boken terningkast 6 i KK. Boken oppdages av stadig flere, og det mangler ikke på entusiastiske tilbakemeldinger på nettet:
Andreas Eenfeldt skriver godt og har med forskning og gode tips til hvordan man skal spise skikkelig mat for å bli sunn.

Utgitt 2011
Les mer

Hjernen styrer vekten din

Hjernen styrer vekten din

Det er ikke nok å hoppe over annenhver kanelbolle. Du må forandre hele systemet. Er du lei av fantasifulle dietter og falske løfter om kilo som raser av? I denne boken summerer forfatterne opp det vitenskapen hittil har kommet fram til når det gjelder slanking som gir varige resultater. Det er ingen hurtigkur, men veien til et enklere og sunnere liv blir betydelig lettere. Utgangspunktet for boken er at overvekten ikke befinner seg rundt magen eller på baken, men i hjernens belønningssystem. Der finner vi de usynlige kreftene som styrer spisevanene dine, samt mange andre valg du gjør i hverdagen. Bare du lærer deg å samarbeide med hjernen, vil ikke kroppen protestere når du endrer vaner. Da slanker du deg med hjernen - i stedet for å kjøre hodet i veggen. Hjernen styrer vekten din henvender seg både til deg som vil gå ned i vekt og til deg som gir råd om vekt og helsespørsmål.

Utgitt 2011
Les mer

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?

Vil du vite hvorfor du ikke går ned i vekt? Denne boken gir deg svarene. Har vektnedgangen stoppet opp, og vil du gjerne få den i gang igjen? Ja, dette får du også svar på! I fjor kom Skaldemans populære kokebok, og i år lanseres denne hendige boken for alle som har spørsmål om vektreduksjon og slanking.

Utgitt 2011
Les mer

Mer enn mat

Mer enn mat

Gjennom sine tretti år som lege har Audun Myskja hjulpet tusenvis av mennesker til å gå ned i vekt, få et bedre forhold til mat eller til å spise mat som gjør dem friskere. Her får du hans beste råd om hva som faktisk virker over tid. Hvis du vil ha en kropp i balanse, med energi og overskudd, nytter det ikke å kaste seg på alle slanketrender. Du må begynne med de helt grunnleggende tingene, men følelsene dine og selvbildet ditt. Hvilke behov er det maten dekker hos deg - kroppens faktiske behov for næring og nytelse, eller dreier det seg egentlig om noe helt annet? Audun Myskja gir deg verktøy som kan hjelpe deg, både mentalt og fysisk. Les om en slankekur som virker, om mat som gir energi og om å finne tilbake til den ekte matgleden.

Utgitt 2011
Les mer

Sunn og god hverdag for store og små matglede, oppskrifter, mosjonstips

Sunn og god hverdag for store og små matglede, oppskrifter, mosjonstips

Forfatteren forklarer hva et sunt kosthold er, og reflekterer over viktigheten av matglede og sunne matvaner. Hun gir også lett gjennomførbare tips til aktivitet og bevegelse, går inn på barns forhold til mat og hvordan man skal få til de trivelige stundene rundt bordet. I tillegg inneholder boka 30 oppskrifter på enkle og raske middager, og det er omtrent hundre variasjonsforslag på de samme rettene.

Utgitt 2010
Les mer

Flat mage på 30 dager

Flat mage på 30 dager

Boken inneholder et 30-dagers mosjonsprogram med øvelser som skal gi deg en flatere mage. Øvelsene er enkle og kan tilpasses en hektisk hverdag. Du får også råd om sunt kosthold som bidrar til å oppnå bedre resultater.

Utgitt 2009
Les mer

Sannheten om GI

Sannheten om GI

Her avslørerer forfatteren mytene om GI og forklarer hva begrepet er, hvordan det brukes og hva du trenger for å ta i bruk GI-kostholdet, i tillegg til forfatterens egne favorittoppskrifter.

Utgitt 2009
Les mer

Feit mitt liv som tjukkas

Feit mitt liv som tjukkas

"Eg ser på meg sjølv i spegelen: Feite tjukke svinet." Ein ulukkeleg Kristian (140 kg) står i prøverommet og bestemmer, lett desperat, at nok er nok. Eitt år seinare har han slanka vekk halve seg. Dette er Kristian Fjellanger si forteljing om skammen ved å vere den feite mannen. Om at det berre er kjerringar som slankar seg. Og at sjølv om heimegymapparata knekk og svolten gneg innforjævlig, så er det mogleg å nå det store målet: Å bli en vellukka slank mann. Og få pult.

Utgitt 2010
Les mer

Jeg kan gjøre deg slank

Jeg kan gjøre deg slank

Ny og utvidet utgave! Verdens mestselgende bok om slanking, Jeg kan gjøre deg slank, har nå kommet i ny og utvidet utgave. Boken inneholder en dokumentert, banebrytende metode for å slutte å spise for mye, å kontrollere trangen til mat og bli høymotivert til å få mosjon. Paul McKenna har i gjennom 15 år utviklet en enestående slankemetode som omprogrammerer dine tanker, holdninger og oppfatninger - om deg selv, mat og din helse. Slik får du god hjelp til å ta kontrollen og gå varig ned i vekt. I denne nye fargerike utgaven av den populære boken som nå har solgt over 2 millioner eksemplarer verden over, vil du lære de siste og mest effektive teknikkene, som automatisk vil hjelpe deg med å begynn å gå ned i vekt med én gang! Du vil ikke bare merke at vekten går ned, men også at selvbildet får seg et skikkelig løft. Denne nye utgaven inneholder også den like populære arbeidsboken ??90 dagers suksessdagbok??, og en CD som hver eneste dag vil gi deg ekstra inspirasjon og støtte

Utgitt 2010
Les mer

Å bekjempe overvekt

Å bekjempe overvekt

Boka presenterer en metode for å bekjempe overvekt som baserer seg på at alle endringer må starte innenfra. Man må først få en klar forståelse av egne spise- og aktivitetsvaner før man kan endre de vanene som er uheldige. Boka viser hvordan disse endringene kan iverksettes, og hvordan de kan gjøres varige

Utgitt 2010
Les mer

Flat mage nå og for alltid din ultimate 7-trinns plan

Flat mage nå og for alltid din ultimate 7-trinns plan

Boken inneholder treningsøvelser og informasjon om hva slags mat du bør spise - eller holde deg langt unna - for å minske magemålet. Boken fokuserer også på helsefordelene ved å ha en smalere midje.

Utgitt 2009
Les mer

Franske kvinner blir ikke fete

Franske kvinner blir ikke fete

Budskapet i denne boka er en velsignelse: Glem kaloritelling, avanserte dietter og spiseprogrammer. Denne boka forteller hvordan man ganske enkelt kan holde en fornuftig vekt og samtidig spise god mat på en naturlig måte og samtidig nyte den. Her nevnes knapt ord som kalorier, GI og slankekurer. Utgangspunktet er det forfatteren kaller Det franske paradoks: Franskmenn drikker mer vin og champagne, spiser fete oster, hvitt brød, poteter og sauser i langt større omfang enn for eksempel amerikanerne, men de holder seg likevel mye slankerer. Moralen er at god mat og drikke ikke bare kan føre til et lykkeligere liv, men også til et langt sunnere et

Utgitt 2010
Les mer

Isodietten gå ned én kilo i uken

Isodietten gå ned én kilo i uken

Denne boken inneholder et 8-ukers program med menyer og oppskrifter, som skal hjelpe deg å gå ned i vekt uten å være sulten. Alle måltidene er bygget opp slik at en like stor energiprosent kommer fra alle de tre ernæringsgruppene: proteiner, karbohydrater og fett. Dette skal sette fart på forbrenningen og ta vare på helsen din. Med oppskriftregister og plass til egne notater.

Utgitt 2010
Les mer

GI dag for dag en sunnere livsstil på 30 dager

GI dag for dag en sunnere livsstil på 30 dager

Boken inneholder oppskrifter på mat med lav GI og minimalt med karbohydrater. Her er lunsj- og middagsoppskrifter for 30 dager

Utgitt 2009
Les mer

Spis deg slank med Ingers superbrød

Spis deg slank med Ingers superbrød

Inger Kløkstad har holdt på med kostholds- og slankekurs i over 25 år. Selv slanket hun bort 22 kilo på seks måneder i 1984, og siden har hun holdt trivselsvekten. Mye av nøkkelen til denne suksessen ligger i brødene hennes og et kosthold som bygger på helt vanlig norsk hverdagsmat som en hel familie med fordel bør spise, uavhengig av om det foreligger et vektproblem eller ikke. Med årene har hun utviklet flere supersunne brød rettet mot forbrukere som selges i bakeriutsalg og dagligvareforretninger i hele landet. I denne boka får du oppskrifter på over 20 forskjellige supersunne brød utviklet av Inger selv. Brød passer godt til alle måltider, også til middag og fest - brød og korn er noen av våre viktigste matvarer og gode kilder for fiber og karbohydrater, vegetabilske proteiner, jern, vitamin B, selen og sink. Boka inneholder også oppskrifter på andre bakervarer, samt gode forslag til både frokost, lunsj, mellommåltider, middag og dessert/kaffekos. Husk det er flest hverdager, og det er hverdagene man bygger vekten og helsen sin på.

Utgitt 2010
Les mer

Sten Sture Skaldemans kokebok

Sten Sture Skaldemans kokebok

Forfatteren har utviklet en diett basert på mat som maksimerer fettforbrenning, som han kaller GI-Null. I denne boken presenterer han matoppskrifter som følger dietten. Bak i boken er det spørsmål og svar om GI-Null.

Utgitt 2009
Les mer

Slank 20 slankekurer som virker

Slank 20 slankekurer som virker

Boka presenterer 20 slankekurer og hvordan og hvorfor de virker. Kurene presenteres med ukesmenyer. Boka inneholder også informasjon om hvordan fysisk aktivitet kan være med på å øke kroppens fettforbrenning, samt nyere forskning på ernæring, mosjon, fedme og aldring

Utgitt 2009
Les mer

Derfor spiser du mer enn du tror

Derfor spiser du mer enn du tror

Forfatteren viser i denne boken hvordan man kan gå ned i vekt uten å forsake god mat, ved å legge om spisevanene og bli mer bevisst sitt forhold til mat og spising.

Utgitt 2008
Les mer

Du er mer enn hva du veier

Du er mer enn hva du veier

Hver dag bombarderes vi av informasjon om slanking, ernæring og trening. I denne boka tar forfatteren tak i følelsene som er rot til problemet. Hun presenterer alternativer som kan skape reell forandring..

Utgitt 2007
Les mer

Dietgirl

Dietgirl

Australia, 2001. Shauna Reid er 23 år og veier 160 kilo når hun endelig bestemmer seg for å få kontroll over kroppsvekten. Dette er den selvbiografiske historien om hvordan Shauna gikk ned 80 kilo og dermed halverte kroppsvekten over en periode på syv år.

Utgitt 2008
Les mer

Med kroppen i hodet

Med kroppen i hodet

Boken fokuserer på viktigheten av at hodet og kroppen samarbeider ved ønsket vektreduksjon. Forfatterens metode handler om å mestre hverdagen på en måte som er riktig for kroppen, slik at kroppen kommer i harmoni med hodet. Temaene som berøres er blant annet stress, hormoner, appetitt, søvn, følelser og emosjonell spising. Boken inneholder også et vektreduksjonsprogram.

Utgitt 2008
Les mer

3 kilo på 3 uker

3 kilo på 3 uker

Boken gir tips og veiledning til et sunnere kosthold og effektiv trening med powerwalk. I tillegg til en oppskriftsdel får du et treningsopplegg over tre uker, tips til daglige økter med rask gange, stretching og styrkeøvelser som får fart på forbrenningen.

Utgitt 2008
Les mer

Min kropp mitt fengsel

Min kropp mitt fengsel

Forfatteren av boka har vært svært overvektig i store deler av livet, og forteller om hvilke bevisstgjøringsprosesser hun har vært gjennom for å få en bedre og sunnere hverdag. Hun ønsker med boka å hjelpe andre til endring av egen livssituasjon.

Utgitt 2007
Les mer

Virker jeg tjukk i denne?

Virker jeg tjukk i denne?

Forfatteren hevder at det ikke går an å føle seg tjukk, siden tjukk ikke er en følelse. Dersom du sier dette, mener du noe annet, f.eks. "er jeg bra nok?", sier Weiner. I denne boka viser hun hvordan man ved å endre det hun kaller fedmespråket kan flytte fokus fra det man mener er svakhetene sine, til det som er styrkene.

Utgitt 2007
Les mer

Vendepunktet

Vendepunktet

Med utgangspunkt i to avisartikler forteller forfatteren om livet før og etter det kirurgiske inngrepet som forandret livet hans, fra å være ekstremt overvektig til å finne tilbake til sitt gamle jeg.

Utgitt 2008
Les mer

Kaloriguiden

Kaloriguiden

Boken inneholder blant annet kalorioversikt i ca 1000 matvarer, tips om forbrenning, kosthold, helse og velvære, samt informasjon om glykemisk indeks.

Utgitt 2007
Les mer

Bare 100 kalorier

Bare 100 kalorier

Boka gir deg oppskrifter på retter som bare inneholder 100 kalorier. Fremgangsmåten forklares trinn for trinn.

Utgitt 2008
Les mer

Spis som du er!

Spis som du er!

I følge forfatteren er det din kroppskjemi som bestemmer hvilken diettype du tilhører og dermed hva som er ditt optimale kosthold. En diett som virker for noen, kan ha motsatt virkning for andre. Er du jeger, sanker eller jeger-sanker? Boken har spørreskjema og oppskrifter for hver diettype.

Utgitt 2008
Les mer

Finn din vekt

Finn din vekt

Boka beskriver ti-ukers vektprogram som går ut på å finne energibalansen. Den viser hvordan du kan lære deg hvor balansen ligger mellom inntak av energi og det som forbrukes. Boka har vektlogg, oppskrifter og tips om helse og ernæring.

Utgitt 2003
Les mer

Gutta på kur

Gutta på kur

Når disse herrene kan gå ned i vekt, kan absolutt ALLE klare det! Gutta på kurer en bok om to tykke menn og deres vei til et lettere liv. Kim Bjørnqvist, tidligere reklamemann og nå i TV-bransjen, og Finn Bjelke, forfatter og radiohode, fant en dag ut at nok var nok. De var lei av å bryte ut i svettetokter bare de skulle knytte skolissene, og de var i ferd med å gå tomme for unnskyldninger når ungene ville spille fotball. Her er boken for alle som vil slanke seg uten å kaste seg på ananasdietter eller ta tarmskylling med Plumbo. Det finnes nemlig ingen snarveier hvis man vil ned i vekt. Forfatterne kommer ikke med bombastiske påstander eller kategoriske løsninger, bare noen gode, velprøvde råd, et vennlig klapp på skulderen og noen ord til trøst. Herrene deler raust og åpenhjertig av sine erfaringer. Og de er hellig overbevist: Når vi kan gå ned i vekt, kan absolutt ALLE klare det

Utgitt 2009
Les mer

Slik ble jeg slank

Slik ble jeg slank

Med forord av Vegard Nilsen, overlege ved Avdeling for forebygging og rehabilitering ved Sørlandet sykehus HF.

Frisk, inspirerende og lett selvironisk beretning skrevet av en høyskoleforeleser som tok i bruk egne fagkunnskaper og slanket seg 34 kilo - uten å følge noen slankekur.
Hege Gade viser hvordan også du kan finne din trivselsvekt gjennom å bryte tankemønstre og få en sunnere og lettere livsstil som varer livet ut. Det handler om å endre måter å tenke på! Livsstilsendring handler om mye mer enn vekt, ikke minst handler det om livskvalitet og helse.

Gade fant gjennom atferdsendring og kognitive teknikker sin måte å løse vektproblemet sitt på, og viser hvordan du kan finne din måte ut fra hva som kjennes viktig og riktig for deg. Hun jobber som fagkoordinator i Helse Sør-Øst, Senter for sykelig overvekt, Seksjon Barn–Unge. Gade holder kurs for både helsepersonell og næringsliv i motivasjon for og inspirasjon til endring av levevaner. Hun ble i 2007 kåret til Årets foreleser ved BI Drammen.

Utgitt 2009
Les mer

Mirakeljuice-dietten

Mirakeljuice-dietten

Boken inneholder 42 oppskrifter på juicer som hjelper deg ned i vekt på sju dager. Du finner også kapitler om de vanligste utfordringene for deg som vil ned i vekt, om motivasjon og om tips til daglig trening.

Utgitt 2009
Les mer

Slankeguiden slank deg med joule/kalorier og karbohydrater

Slankeguiden slank deg med joule/kalorier og karbohydrater

Boken gir kunnskap og råd om hvordan du kan gå ned i vekt og bli der. Boken inneholder næringstabeller for de vanligste matvarene, samt informasjon om BMI og glykemisk indeks

Utgitt 2008
Les mer

Etter slankekuren maten, oppskriftene og livsstilen som gjør deg varig slank

Etter slankekuren maten, oppskriftene og livsstilen som gjør deg varig slank

Boka består av tre deler. Første del gir deg råd som skal sikre deg mot vektoppgang etter en slankekur, så følger ukemenyer og oppskrifter. Den siste delen gir kunnskap om hvordan kosthold og mosjon påvirker kroppsvekten.

Utgitt 2008
Les mer

Bli slank og sunn

Bli slank og sunn

Boken presenterer en metode som gjør det enklere å kontrollere trangen til mat og bli motivert til å få mosjon. Metoden får deg til å omprogrammere tanker og holdninger om deg selv, mat og din helse.

Utgitt 2008
Les mer

Din innkjøpsguide til et slankere liv

Din innkjøpsguide til et slankere liv

Boka er et hjelpemiddel til å velge de næringsmidlene som setter fart på fettforbrenningen, redusere sultfølelsen, øke kroppens energi, øke din motstandskraft mot sjukdom, normalisere blodtrykk og kolesterol, motvirke dårlig fordøyelse og irritabel tjukktarm, og til å gjøre deg varig slank.

Utgitt 2008
Les mer

Naturlig slank og frisk med kost i balanse

Naturlig slank og frisk med kost i balanse

Boken gir enkle og lettfattelige råd om hvordan du kan få et balansert kosthold. Her finner du mosjonstips og menyforslag. Boken har liste over ulike matvarers glykemiske indeks og glykemiske belastning.

Utgitt 2008
Les mer

GI-null

GI-null

GI-Null! er et valg - kanskje det viktigste valget du kan ta i ditt liv. Og du vil ikke angre, det vil gi deg velsmakende måltider på bordet og en kropp du kan være stolt av! "Vi er alle forskjellige, og derfor trenger vi forskjellige råd," sier Skaldeman. "Uansett vekt og helsetilstand har jeg et opplegg for deg. Den trinnvise fremgangsmåten gjør at boken passer for alle." "Vi tar en lang rekke helsevalg hver eneste dag," fortsetter han. "En del av disse valgene virker hverdagslige, man kan være livsviktige.
GI-Null! hjelper deg med å velge riktig. Hvor stor gevinsten blir, får du først vite senere." "GI-null!" er Sten Sture Skaldemans oppskrift på rask og effektiv slanking. Du spiser deg slank og frisk med den maten du er skapt for å spise.
Han har selv slanket seg 65 kg - utelukkende ved å velge mat som maksimerer fettforbrenningen. Skaldeman opplevde som mange andre at vekten økte jevnt og trutt, og til slutt veide han over 145 kilo fordelt på en kropp på 1,75 meter.
I dag veier han det samme som han gjorde som 30-åring, men føler seg like ung og sprek som da han var 20! Når man har gjennomført en slik helsereise, vet man hva man snakker om.
I "GI-Null!" deler han oppskriften sin med deg, enten du veier 10 eller 50 kilo for mye. Denne boken gir deg håndfaste råd, all den teorien du trenger og massevis av næringsberegnede oppskrifter!

Utgitt 2008
Les mer

Slank med fedmefaktor

Slank med fedmefaktor

Håndbok for deg som ønsker å bli kvitt overskuddsfett og få permanent kontroll på din egen vekt. I tillegg til syv grunnleggende kostholdsråd inneholder boken tabeller med matvarers fedmefaktor og forslag til ukesmenyer og oppskrifter. Boken er en oppfølger til boken "Fedmefaktor - nøkkelen til mat og vektbalanse",

Utgitt 2008
Les mer

Ti år tynnere

Ti år tynnere

Boken inneholder kostholdsråd og øvelser som skal gi en sunn livsstil og naturlig forbrenning på seks uker. Øvelsene i treningsprogrammet er enkle og kan utføres hvor som helst. Hvert kapittel avsluttes med et kort sammendrag og nøkkelpunkter.

Utgitt 2008
Les mer

365 sunne middager på en halvtime

365 sunne middager på en halvtime

Middagen er servert! Vi vet alle at middag må til, hver dag, året rundt. Men er maten vi lager både sunn og god? Her kommer hjelpen: 365 middager basert på sunne og næringsrike råvarer. Fargesprakende grønnsaker er små vitaminbomber når det gjelder vitaminene A og C, mens fisk, kjøtt og fjørfe er nyttige proteinkilder. Vegetarretter sørger for variasjon i kostholdet og gir oss viktige næringsstoffer. Kanskje det beste av alt er at rettene kan lages på en halv time eller mindre. Oppskriftene er delt inn i kapitler: Mettende salater, Fisk er sunt, året rundt, Kylling på mange vis, Vegetarmiddag - mye å velge blant og Kjøtt hører også med. Etter hvert kapittel er det lagt inn sider til notering av egne oppskrifter.

Utgitt 2008
Les mer

Fra tjukkas til kjekkas på 12 uker

Fra tjukkas til kjekkas på 12 uker

Opp av sofaen, tjukken! Her får du en ærlig og enkel oppskrift på å komme i bedre form - skreddersydd for menn. Begynner kroppen din å se ut som en stappa pølse? Da er du i godt selskap. Vi menn eser ut, og det er på tide å ta tak i situasjonen. Det kan denne boken hjelpe deg med: *Et enkelt treningsopplegg som forandrer deg fra tjukkas til kjekkas på 12 uker *Matopplegg som ikke fordrer timevis i grønnsaksdisken *Rene ord for penga: Ikke noe dikking!

Utgitt 2008
Les mer

Endelig slank

Endelig slank

Allen Carrs kostråd gjør at du kan tillate deg å nyte maten, hengi deg til smakene og likevel gå ned i vekt. Du kan spise dine favorittretter, følge dine naturlige instinkter, slippe skyldfølelse og anger, nyte fersk mat, bli kvitt fordøylesesproblemer, gjenopplev dine smaksløker og la apetitten bli din veiviser. Endelig ikke-røyker har hjulpet millioner av røykere å stumpe sigaretten for godt. Nå har Allen Carr med sin logikk og sin sunne fornuft peilet seg inn på kostholdet vårt. Du slipper alle regler och forbud, du behøver bara følge noen enkle prinsipper som leder til et sunnere kosthold, et større velbefinnande og en varig vektreduksjon.

Utgitt 2006
Les mer

Passe mett

Passe mett

Det er hvor mye du spiser - ikke hva du spiser - som holder deg slank. Denne boken viser deg hvordan du kan spise vanlig mat og samtidig holde vekten. Det viktigste er å spise mindre porsjoner. BOKEN INNEHOLDER * kalorioversikter * menyforslag * tips om hva slags mat du bør velge og hva du bør passe deg for eller unngå helt * bilder av porsjoner i naturlig størrelse Amerikanske Linda Gassenheimer er en anerkjent kokk, bestselgende forfatter og matspaltist. Hun samarbeider med hjertespesialister og ernæringsfysiologer for å fremme sunne spisevaner

Utgitt 2007
Les mer

Aldri mer vektproblemer

Aldri mer vektproblemer

Forfatteren introduserer en strategi for vektap og vektkontroll som bygger på vitenskaplig informasjon om kosthold og fysisk aktivitet. Han beskriver sju nøkler til varig vekttap, bl.a. selvkontroll, emosjonell kontroll, ytre kontroll og kontroll over mat og kropp.

Utgitt 2007
Les mer

Spis deg slank uten sult

Spis deg slank uten sult

Lavkarbomat med høyt proteininnhold Du vil gå dramatisk ned i vekt etter bare noen dager ved å følge denne dietten. Stikkordet er lavkarbomat med høyt proteininnhold og lavt karbohydratinnhold. Du lærer å velge riktig mat som:. får deg til å forbrenne fett raskt og gå fort ned i vekt. reduserer sultfølelsen. gir deg et nytt liv fylt med overskudd og livsglede Med mer enn 70 enkle oppskrifter.

Utgitt 2007
Les mer

Fedmefaktor

Fedmefaktor

Boken presenterer fedmefaktoren, en beregningsmåte for matens energiinnhold. På en skala fra 0 til 100 angir fedmefaktoren antall gram fett som kan sette seg på kroppen fra 100 gram matvare. Boken inneholder tabeller på 1333 matvarer og deres fedmefaktor

Utgitt 2007
Les mer

GB Dietten

GB Dietten

GB Dietten

Utgitt 2007
Les mer

Spis deg ned i vekt

Spis deg ned i vekt

Dette er historien om hvordan forfatteren slanket bort 60-70 kilo fett på kroppen ved å spise mer fett i maten. Som så mange andre opplevde han en jevn, stabil og sikker vektøkning. Han satt mye stille, men hadde et normalt kosthold. Han begynner så å utforske hva som skal til for å brenne fettet på kroppen, og løsningen blir å spise annerledes. Han rydder vekk sukkervarer og all mat med stivelse, og spiser kun mye fett og kjøtt. I denne boken lærer han bort sine knep og triks, og kommer med tips til måltider.

Utgitt 2006
Les mer

Lekkert, sunt og godt! Pakke med 3 bøker

Lekkert, sunt og godt! Pakke med 3 bøker

Pakken består av disse bøkene i heftet utgave: "Juice & smoothies", "Mat som forbrenner fett" og "Mirakelmat". "Juice & smoothies: 200 drikker for helse og overskudd": Over 200 smakfulle drikker for ny energi og vitalitet! Du får vann i munnen av denne samlingen med lettlagde juicer og smooties.Her finner du det meste enten du ønsker en energigivende drikk, en real tørsteslukker, eller en deilig fruktig smootie. "Mat som forbrenner fett": Spis deg slank på 14 dager! Denne boka gir deg menyer og dietter som inneholder matvarer og måltider som faktisk bidrar til å forbrenne fett. Forfatteren lover vektreduksjon på 2.5-3 kg i uken. Hun gir dessuten gode råd om hvordan øke forbrenningen uten kaloritelling. "Mirakelmat": Det er sammenheng mellom god helse og mat. De riktige matvarene kan både forebygge og behandle sykdom. Dette er en kokebok som gir deg 50 oppskrifter på velsmakende mat som gjør deg supersunn! Visste du at epler og pærer reduserer kolesterol og styrker immunforsvaret, og at gulroten kan bidra til å minske risikoen for kreft? Boka gir deg oversikt over alle matvarer som har gode og helsebringende egenskaper.

Utgitt 2007
Les mer

Endelig slank

Endelig slank

Suksess med lav GI-mat Anne M. Lystads fortelling om hvordan hun klarte å gå ned 26 kilo på bare fem måneder med lav GI-mat er en suksess både for henne og oss. Boken er trykket i 4 opplag, og det er stadig stor etterspørsel etter denne suksesshistorien. Anne er fortsatt like slank og glad. Hun er beviset på at det virkelig nytter å redusere vekten dramatisk ved å endre kostholdet

Utgitt 2007
Les mer

Gå ned i vekt

Gå ned i vekt

Overvekt handler om selvbilde, stress og negative følelser Hvorfor spiser jeg feil når jeg vet hvordan jeg skal spise riktig? Hvorfor står jeg ikke imot suget etter å putte noe i munnen? Hvorfor kan jeg ikke beholde vekten når jeg har gått ned?Alle slankere som har prøvd forskjellige dietter vet hvor vanskelig det er å gå ned i vekt og å holde på vekten. Det skyldes at overvekt først og fremst ikke handler om mat, men om selvbilde, stress og negative følelser. For å lykkes må man derfor finne ut hvorfor man spiser feil og få kontroll over spisingen.Kostholdsprogrammet inneholder nye, spennende oppskrifter med god mat som passer for hele familien.Nye forskningsstudier ved Karolinska Institutet viser at bokens metode gir både ønsket vektreduksjon og varig vektnedgang. Nå presenteres programmet i sin helhet for første gang for et bredt publikum.

Utgitt 2007
Les mer

Mat som forbrenner fett

Mat som forbrenner fett

Spis deg slank på 14 dager! Denne boken gir deg menyer og dietter som inneholder matvarer og måltider som faktisk bidrar til å forbrenne fett. Forfatteren lover vektreduksjon på 2.5-3 kg i uken. Hun gir dessuten gode råd om hvordan øke forbrenningen uten kaloritelling.

Utgitt 2007
Les mer

Slank og glad med GB-metoden

Slank og glad med GB-metoden

Miks og match med GI-oppskrifter. Tusenvis av kombinasjoner

Utgitt 2007
Les mer

Slankedagboka

Slankedagboka

Slankebok for menn

Utgitt 2007
Les mer

Spis hele dagen

Spis hele dagen

6 måltider om dagen - gå ned i vekt!

Utgitt 2007
Les mer

6- dagerskuren

6- dagerskuren

Gå ned en størrelse med diett tilpasset din kroppsfasong

Utgitt 2007
Les mer

Lettere. Slank med Grete Roede

Lettere. Slank med Grete Roede

50 nye og spennende oppskrifter. Historier fra Gretes liv : 50 nye og spennende oppskrifter : historier fra Gretes liv

Utgitt 2006
Les mer

Fettforbrenning : alt du trenger å vite

Fettforbrenning : alt du trenger å vite

Boken er skrevet for den som ønsker å gå ned i vekt og holde vekten nede, og har blant annet oversikt over matsorter og treningstyper som øker fettforbrenningen. Inneholder to fettforbrenningsprogram med kostholds- og treningsforslag som går over henholdsvis én og to uker.

Utgitt 2006
Les mer

Mer muskler, mindre fett : en bok for menn som veier for mye

Mer muskler, mindre fett : en bok for menn som veier for mye

Dette er en bok som henvender seg spesifikt til menn som vil gå ned i vekt og som ønsker å komme i bedre form. Det gis konkrete råd og opplegg for hvordan de skal spise og trene for å få mer muskler og mindre fett. Boken inneholder byttelister over matvarer, funksjonelle treningsprogrammer basert på 10, 20 eller 30 kilos vektnedgang, og flere oppskrifter på sunn og allsidig mat. Boken presenterer også fire menn som har fulgt bokens kost- og treningskonsept

Utgitt 2006
Les mer

De beste GI-oppskriftene : 100 oppskrifter uten sukker og raske karbohydrater

De beste GI-oppskriftene : 100 oppskrifter uten sukker og raske karbohydrater

Lyst til å leve sunt og spise godt, men mangler gode oppskrifter og variasjoner? De hundre fristende rettene i denne boken er helt uten sukker og raske karbohydrater, er enkle og lage og inspirerer til en sunnere hverdag. Lekre bilder kiler smaksløkene og gjør det lettere å komme i gang. Næringsinnholdet er utregnet for hver rett, og angir karbohydratinnholdet samt det nye, praktiske begrepet glykemisk belastning(GB). Følg ?kom-i-gang-menyen? i 14 dager, så får du en pangstart på ditt nye, sunne liv!Dette handler ikke om å telle kalorier eller fettprosent, men å unngå mat som påvirker kroppen negativt med hensyn til raske forandringer i blodsukkernivået. En jevn energikurve er viktig for å gå ned i vekt eller beholde idealvekten, for å få mer energi og for å unngå sykdommer

Utgitt 2007
Les mer

Tenk deg slank : enkle metoder for å gå varig ned i vekt

Tenk deg slank : enkle metoder for å gå varig ned i vekt

Forfatteren mener vanlige slankekurer i alt for stor grad er avhengig av viljestyrke, og derfor ofte mislykkes. Han tar utgangspunkt i måten hjernen kommuniserer til oss på, og viser hvordan vi kan utnytte denne kunnskapen til å tillegne oss tanker og vaner som fører til en sunn livsstil og en slank kropp. Boken inneholder metoder for å endre tankemønster som fører til trøstespising, overspising og matavhengighet.

Utgitt 2006
Les mer

Bli kvitt bilringene : hvorfor fettet setter seg på midten

Bli kvitt bilringene : hvorfor fettet setter seg på midten

Boka avslører hvorfor fetter lagrer seg rundt midjen, og hvordan man kan bli kvitt det for godt. Forfatteren forklarer blant annet hvorfor noen er epleformet, hvordan man kan hindre stresshormonene adrenalin og kortisol fra å legge seg rundt midjen, hvilke typer mat som er bra og hvilke som bør unngås og hvordan risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes, brystkreft, høyt blodtrykk og høyt kolesterol reduseres når magefettet er borte. Har litteraturliste og register.

Utgitt 2006
Les mer

Fedons metode : naturlig slank med kost i balanse

Fedons metode : naturlig slank med kost i balanse

Forfatteren forteller hvordan du kan holde deg sunn og slank ved å balansere proteiner og karbohydrater i kostholdet slik at kroppen forbrenner maten riktig. Boka inneholder også et forslag til en fire ukers menyplan, matvaretabeller som angir glykemisk indeks og over 40 oppskrifter. Har litteraturliste, stikkord- og oppskriftsregister.

Utgitt 2006
Les mer

GI-revolusjonen : glykemisk indeks - nøkkelen til god helse

GI-revolusjonen : glykemisk indeks - nøkkelen til god helse

Boken inneholder menyplaner, raske og enkle oppskrifter med lav GI og matvaretabeller som angir innholdet av GI, fett og karbohydrater i de vanligste matvarene. Har litteraturliste og register.

Utgitt 2005
Les mer

Spis deg frisk fra A til Å : mat som styrker og lindrer

Spis deg frisk fra A til Å : mat som styrker og lindrer

Bokens første del gir råd om kosthold ved mer enn 40 plager og lidelser. I tillegg til informasjon om hvilke matvarer og faktorer som kan forverre eller forbedre tilstanden, får vi forslag til oppskrifter og kosttilskudd. Andre del av boken viser hvordan forskjellige matvarer kan ha positiv effekt på helsen, og hvordan man kan forebygge de vanligste livsstilstilssykdommene. Et minileksikon bak i boken gir oversikt over vitaminer, mineraler og andre av kroppens byggematerialer.

Utgitt 2006
Les mer

Fett!

Fett!

Forfatteren har tatt av 40 kg på 2 år og med masse humor og selvironi forteller hun sin historie. Boka bygger på enkelte lure psykologiske grep i denne prosessen. En god mental hjelp har bl.a. vært å kaste ordene "slankekur" og "å sprekke" - det fører ingenting godt med seg. Forfatteren har Mastergrad i psykologi.

Utgitt 2006
Les mer

Fettet sitter mellom ørene : enkle suksessformler for deg som vil bli slankere

Fettet sitter mellom ørene : enkle suksessformler for deg som vil bli slankere

40 kilo mindre flesk. Hvordan kan vi klare å tenke slanke tanker når mat er det eneste som står i hodet på oss? Ingen beslutter å bli feit. Likevel blir de fleste av oss tyngre og tyngre. Vi lever i et matfiksert samfunn hvor kalorier skal fylle alle behov. For å redusere opptattheten av mat, lønner det seg å se mindre etter mat og tenke mindre på mat. Mer fokus på aktivitet og trivsel reduserer impulsene til å spise utenom måltidene. Denne boken er derfor befriende fri for matoppskrifter. Tankene må ledes i andre baner, og humor hjelper oss å flytte fokus. Balansegangen mellom oppbyggende humor og nedrivingshumor vil kunne danne en sjelelig trim som både lokker og truer oss til en slankere tilværelse. Og har vi det gøy utenfor matfatet, forsvinner fettet tilsynelatende av seg selv. Nina Granlund Sæther og Stein Tyrdal har samlet egne erfaringer i enkle suksessformler og satt dem inn i fem trinn som kan brukes i enhver endringsprosess. Boken formidler viktigheten av å ha tro på seg selv, stole på seg selv og ta styringen i sitt eget liv. Den bevisstgjør og ansvarliggjør. Den er direkte og ærlig. Og den provoserer! Men humoren er inkluderende og varm.

Utgitt 2006
Les mer

Leve lettere

Leve lettere

Formålet med boken er å presentere kunnskap om kosthold og livsstil slik at leseren får et bedre grunnlag for for å velge en ny og sykdomsforebyggende livsstil. Overlege dr.med. Jan O. Aaseth er faglig ansvarlig for overvekstpoliklinikken ved Kongsvinger sykehus, som ikke har til hensikt å tilby en ny kortsiktig slankekur, men gi råd om omlegging til et sunnere liv gjennom forbedret kosthold kombinert med fysisk aktivitet. Klinikken kan vise til oppsiktsvekkende gode, varige resultater. Boken tar opp i seg erfaringene fra denne behandlingen.

Utgitt 2006
Les mer

Slank uten å sulte : spis deg ned i vekt med den nye proteindietten

Slank uten å sulte : spis deg ned i vekt med den nye proteindietten

Boka forteller hvordan du kan gå ned i vekt ved å kontrollere karbohydratinntaket og øke mengden proteiner og fett i maten du spiser. Boka inneholder en rekke oppskrifter på frokost, lunsj, middag, supper og salater. Du får også forslag til isometriske øvelser (statisk trening) for ytterligere å forme figuren. Har register.

Utgitt 2006
Les mer

Franske kvinner blir ikke fete : kunsten å spise med nytelse

Franske kvinner blir ikke fete : kunsten å spise med nytelse

Boka forteller hvordan man kan holde en fornuftig vekt og samtidig spise god mat på en naturlig måte. Inneholder noen oppskrifter.

Utgitt 2006
Les mer

Slank med ketolysekuren

Slank med ketolysekuren

Ketolysekuren - diett som tilbyr raskt vekttap uten sultfølelse. Ketolysekuren er utviklet av lege Torkil P. Andersen. Det er en spesiell diett som gir deg økt fettforbrenning på grunn av lavt karbohydratinnhold i maten. Ketolysekuren tilbyr raskt vekttap uten sultfølelse og med betydelig økt velvære. Det er vanlig å gå ned 15 kilo første måned, og deretter 1-3 kilo per uke. Og maten kan du kjøpe i alle norske matvarebutikker. Ønsker du å gå ned 10 kilo eller mer er ketolysekuren noe for deg!I denne reviderte utgaven av boken får du* vite mer mer om mineralenes og vitaminenes betydning for deg som er på slankekur* vite alt om ketolysekursene, og den nye DVD'en du nå kan få kjøpt i tillegg til boken* lære hva du skal gjøre når vekttapet stagnerer

NB! NB! NB!DVD'en Slankekurs med ketolyse kan du nå kjøpe på nettsiden www.ketolyse.no. Den er ment som et supplement til boken, laget som en støtte til alle på ketolysekur og et alternativ til de tradisjonelle kveldskursene.

Utgitt 2006
Les mer

Montignac-dietten

Montignac-dietten

Glem slankepulver, slunkne salatblandinger og andre forsakelser. Med Montignac-dietten kan du spise ost, kjøtt, pasta, sjokolade og dessertkaker, drikke vin eller øl til maten, og likevel gå ned i vekt - eller holde den vekten du trives med.

Utgitt 2006
Les mer

Fedons metode

Fedons metode

Dr. Lindbergs diett er en revidert og utvidet utgave av Naturlig slank. Dr. Lindbergs diett er en revidert og utvidet utgave av Naturlig slank.* Den inneholder 20 nye oppkrifter og 8 ukemenyer.* Presentasjon av folks egne historier - før og etter dietten* Hva slags mat helbreder kroniske sykdommer* Du er hva du spiser* Gjennomillustrert i farger

Utgitt 2006
Les mer

Lett og godt med lav GI

Lett og godt med lav GI

Boken inneholder 100 oppskrifter på frokoster, lunsjer, middagsretter og desserter. Oppskriftene inneholder ingredienser med lav og/eller middels GI (glykemisk indeks). Boken inneholder også tips til hva du bør tenke på når du er i butikken og på restauranten, i tillegg til ti enkle GI-regler Mat med lav glykemisk indeks (GI) har vist seg å være en sunn og effektiv måte å gå ned i vekt på - og å forbli slank. Dette er en samling med enkle og spennende oppskrifter som gjør det mulig å følge GI-dietten i en travel hverdag, uten å gå til innkjøp av dyre spesialråvarer. Her er boka som får GI-dietten til å fungere! Rikt illustrert med lekre

Utgitt 2006
Les mer

Gå ned i vekt med South Beach-dietten

Gå ned i vekt med South Beach-dietten

Med South Beach-dietten lærer du å gå ned i vekt ved å spise riktige karbohydrater og sunt fett. Gjør som Hollywood-stjernene og gå ned i vekt med South Beach-dietten! Siden lanseringen i 2003 er boken er solgt i over 20 millioner eksemplarer verden over. Med South Beach-dietten lærer du å gå ned i vekt ved å spise riktige karbohydrater og sunt fett. Du kan spise normale porsjoner med kjøtt, fjærkre og fisk, i tillegg til egg, nøtter, ost og grønnsaker, men du lærer å unngå mat som inneholder karbohydrater som ikke er bra for kroppen, for eksempel finmalt hvetemel, hvitt sukker og bakte poteter. Resultatet er at du mister magefettet først.Boken består en teoridel som forklarer grunnlaget for dietten, og en oppskriftsdel. Oppskriftene er gjennomgått og tilpasset norske forhold av Ingrid Espelid Hovig.

Utgitt 2006
Les mer

Helgefri slanking

Helgefri slanking

Denne boken presenterer en slankekur som legger opp til å slanke seg fem dager i uken og skeie ut i helgene og likevel gå ned i vekt. Den gir en spennende og sikker vinkling på slanking for dem som skeier ut innimellom. Boken er pedagogisk lagt opp, illustrert, og med en innbydende layout. Bak boken står den norske ernæringsfysiologen Gunn Helene Arsky.

Utgitt 2006
Les mer

Litt lettere

Litt lettere

Boken gir deg skreddersydde opplegg til slankekuren det går an å leve med. Gjennom en tolvukersplan presenteres dagsmenyer og treningsprogrammer, som i kombinasjon hjelper deg å gå ned i vekt og bli der. Har register

Utgitt 2005
Les mer

Lett mat

Lett mat

Denne boken inneholder oppskrifter på mat med lavt fettnivå. Her er bl.a. oppskrifter på supper, salater, ovnsretter, lette middager og desserter.

Utgitt 2005
Les mer

8 uker til et lettere liv

8 uker til et lettere liv

Boken er en innføring i Libras konsept, som er basert på at et varig vekttap oppnås med balansert kosthold bestående av velsmakende mat. Boken er delt inn i åtte kapitler, og hvert kapittel representerer en ny uke og har en egen tematisk innledning i tillegg til oppskrifter. Har register.

Utgitt 2005
Les mer

10 uker - 10 kilo

10 uker - 10 kilo

Forfatteren forteller hvordan han ble kvitt sine ekstra kilo, og hvordan han slapp å få dem tilbake. Etter å ha studert ulike slankekurer, la han om kosten etter GI-metoden og raste ned i vekt. Boka bygger på vitenskapelige funn fra en rekke forskere, intervjuer med leger og dietteksperter, og forfatterens egne erfaringer. Har litteraturliste og oppskriftsregister.

Utgitt 2005
Les mer

Steinalderkost

Steinalderkost

I denne boken finner du blant annet ut hva grunnprinsippene i steinalderkost er, hvordan du går ned i vekt, forebygger og kurerer sykdommer og steinalderkostprogrammet: hva du kan spise og hva du bør unngå. Boken inneholder også over 100 oppskrifter og måltidsplaner for 6 uker. Med litteraturliste og register.

Utgitt 2005
Les mer

Helse i hver bit

Helse i hver bit

I kokeboken er det forslag til en syvdagers-kur som skal redusere vekten og påvirke fordøyelsen. Deretter introduseres ti kostholdsprinsipper, oppskrifter og motivasjonstips. Med register

Utgitt 2004
Les mer

Dr. Phils kokebok

Dr. Phils kokebok

Forfatteren viser hvordan man kan spise sunt, redusere vekten og opprettholde en smalere utgave av seg selv. Oppskriftene er inndelt etter frokost, lunsj, forretter og middager til spesielle anledninger, samt snacks og desserter. Med register.

Utgitt 2005
Les mer

Derfor

Derfor

I denne boken viser Maria Thommessen at det går an å kombinere sunnhet og nytelse, helse og livsglede - og utskeielser! "Derfor" er skrevet for deg som ønsker å bedre din egen livskvalitet. Og det bør du gjøre - fordi du fortjener det! Legg bort samvittighet og pliktfølelse, det er nå du har mulighet til å gjøre justeringer som legger grunnlaget for et godt liv i årene som kommer.

Utgitt 2005
Les mer

Naturlig slank

Naturlig slank

Forfatteren forteller hvordan du kan holde deg sunn og slank ved å balansere proteiner og karbohydrater i kostholdet slik at kroppen forbrenner maten riktig. Boka inneholder også et forslag til en fire ukers menyplan, matvaretabeller som angir glykemisk indeks og over 40 oppskrifter. Har litteraturliste, stikkord- og oppskriftsregister.

Utgitt 2005
Les mer

Slanking

Slanking

Målet med boka er å få deg til å reflektere over hva som skal til for å få en vellykket omstilling av livsstilen, slik at du klarer å bli kvitt ønsket antall kilo. Det er en bok for de som sliter med å finne motivasjonen til å holde ut, nå målet og bli der.

Utgitt 2005
Les mer

Du blir det du spiser

Du blir det du spiser

Glem alle slankemoter og -trender! Her kommer det endelig en kokebok for alle, med sunne, norske råvarer. Du kan på en enkel måte holde deg varig slank uten å måtte gå på finurlige og gjentatte dietter. Med "Du blir det du spiser" ligger alt til rette for en sunn og god livsstil! Alt er innenfor rekkevidde, det er bare å tenke på mulighetene fremfor begrensningene.

Utgitt 2005
Les mer

Kokeboken naturlig slank

Kokeboken naturlig slank

Boka er oppfølgeren til "Naturlig slank med kost i balanse" og inneholder over 100 oppskrifter basert på lav glykemisk indeks og riktig sammensetning av de ulike næringsstoffene. Har Gl-lister og register.

Utgitt 2005
Les mer

Den enkle GI dietten

Den enkle GI dietten

Guide til hvordan man kan slanke seg ved å spise mat som inneholder karbohydrater med lav glykemisk indeks. Ved å vise til fire dietter hevder forfatteren at man kan gå ned i vekt og få mer energi. Med stikkordregister.

Utgitt 2004
Les mer

Slank

Slank

Boken inneholder 50 oppskrifter på fett-fattig mat. Den forklarer hvilke ingredienser det er best å bruke, gir tips om hvordan man kan spare på fettet og har oppskrifter på supper, snacks, fiske- og kjøttretter, vegetarmat og desserter. Har register

Utgitt 2003
Les mer

Sunn og slank med Maria

Sunn og slank med Maria

Boka viser hvordan du kan sette opp et 10-ukers program. Foruten råd og motiverende opplysninger finner du; 70 middagsretter som er enkle og raske og lage, sunne frokostalternativer, lunsj- og aftensretter, tips om småretter og snacks, lettvarianter av sauser, desserter og kaker. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Sunn og god hverdag for store og små

Sunn og god hverdag for store og små

Forfatteren forklarer hva et sunt kosthold er, og reflekterer over viktigheten av matglede og sunne matvaner. Hun gir også lett gjennomførbare tips til aktivitet og bevegelse, går inn på barns forhold til mat og hvordan man skal få til de trivelige stundene rundt bordet. I tillegg inneholder boka 30 oppskrifter på enkle og raske middager, og det er omtrent hundre variasjonsforslag på de samme rettene. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Bedre fettforbrenning

Bedre fettforbrenning

Forfatteren presenterer den nyeste viten om fett og måten kroppen nyttiggjør seg fett på. Han gir deg også en mengde nye tips som gjør at du kan holde vekten, eller gå ned i vekt. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Gi-lister for kost i balanse

Gi-lister for kost i balanse

Boka inneholder GI-tabeller (glykemisk indeks) og GB-tabeller (glykemisk belastning) for mer enn 200 matvarer du får kjøpt i Norge.

Utgitt 2003
Les mer

GI-revolusjonen

GI-revolusjonen

Boken inneholder menyplaner, raske og enkle oppskrifter med lav GI og matvaretabeller som angir innholdet av GI, fett og karbohydrater i de vanligste matvarene. Har litteraturliste og register.

Utgitt 2003
Les mer

Lett mett

Lett mett

Grete Roede har siden starten i 1974 slanket bort mer enn 5 millioner kilo i Norges land. Nå har datteren Jeanette overtatt stafettpinnen. I denne boken kommer de begge med sine favorittoppskrifter, oppskrifter som er rike på smak og lette å lage.

Utgitt 2001
Les mer

52 uker til et lettere liv

52 uker til et lettere liv

Boka inneholder 364 middagsoppskrifter, kaloriguide, helsetips og næringsmiddeltabell og har plass til egne notater. Har stikkordregister.

Utgitt 2001
Les mer

Low-fat

Low-fat

With the growing interest in healthy eating, more people are taking note of what they eat. Each recipe in this book is low in fat and perfect for anyone following a low-fat diet or simply trying to cut down on the amount of fat they eat. The book is in a handy stand-up format. Engelskspråklig

Utgitt 2002
Les mer

7 slankekurer som garantert virker

7 slankekurer som garantert virker

I denne boka får du presentert de mest effektive slankekurene på en kortfattet måte. Innenfor hver slankekur får du en kort historikk, litt om prinsippet bak kuren, litt om virkningsmekanismene i kroppen, hvem kuren passer for, hvilke forsiktighetsregler du eventuelt må ta og hva du kan forvente å oppnå. I tillegg er det utarbeidet en ukeplan ledsaget av oppskrifter. Med oppskriftsregister.

Utgitt 2004
Les mer

Lev godt - bli slank

Lev godt - bli slank

Boka viser hvordan du kan få kontroll over vekten ved å bruke omega-metoden. Den forklarer hvordan du kan sette sammen kosten med en balansert blanding av proteiner, de rette fettstoffene og de langsomme karboydratene, og hvordan kosten bør inneholde friske, naturlige og ubearbeidede råvarer med høyt fiberinnhold. Den forklarer at du bør spise deg mett for å få en naturlig appetittregulering, supplere kosten med nødvendige vitaminer, mineraler og omega-fettsyrer og hvordan du bør innføre moderat fysisk aktivitet som en fast del av livsmønsteret. Har oppskrifts- og stikkordregister og litteraturliste.

Utgitt 2003
Les mer

Bikini fin

Bikini fin

Boka beskriver et 4-ukers program for å gå ned i vekt. Den første uka bruker du til å rense kroppen, den andre uka til å gå ned i vekt, den tredje uka konsentreres om utseendet og den fjerde om å få ny energi. Boka gir tips om sunt kosthold, høgere fettforbrenning, oppstrammingsøvelser og skjønnhetstips til hud og hår. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Endelig slank

Endelig slank

Forfatteren forteller hvordan hun klarte å gå ned 26 kilo på fem måneder ved å spise mat med lav GI-verdi. Hun forteller om hvilke matvarer hun spiste, presenterer menyforslag med oppskrifter og forteller hvordan hun har klart å holde vekten nede etter endt slankekur. Med GI-liste og oppskriftsregister.

Utgitt 2004
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.