Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Sushi


Sushi og vin

Sushi og vin

Dette er boken til deg som er blitt revet med av sushi-bølgen som skyller over landet. I "Sushi og vin. Rågodt fra Alex Sushi" møter japanske spesialiteter den vestlige mat- og vinkulturen, og sammen blir det noe nytt og enda bedre. Sushikokken Alex Cabiao stiller med maten, og vinekspert Geir Salvesen stiller med vinen sammen med kunnskapene om hva som fungerer sammen. Vi får de beste sushi-oppskriftene og de beste vintipsene!

Utgitt 2012
Les mer

Sushi en samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Sushi en samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Boka inneholder oppskrifter på sushi i mange varianter. Den har også et eget kapittel for tilbehør til sushi og desserter som passer til

Utgitt 2009
Les mer

Fristende sushi

Fristende sushi

Boka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn

Utgitt 2007
Les mer

Sushi

Sushi

Boken inneholder oppskrifter på sushiretter, både som fingermat, forrett og hovedrett. Oppskriftene er presentert med fargebilder og detaljerte forklaringer.

Utgitt 2005
Les mer

Easy sushi

Easy sushi

This book contains 30 simple recipes for making sushi and sashimi at home. With index. Engelskspråklig

Utgitt 2002
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.