Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Salater


Mettende salater

Mettende salater

Lag mettende salater året rundt! Ta for eksempel rucolasalat, fersk spinat og mathvete, og topp disse ingrediensene med fransk geitost, bær og ovnsristede nøtter. Eller lag en herlig salat av rotgrønnsaker med spelt og reinsdyrrøre. En kremet og urtegrønn potetsalat gjør den klassiske innkokte laksen enda bedre.
Caroline Hofberg viser hvordan vi steller i stand lekre og fargeglade salater med sesongens grønnsaker, frukter og bær. Rødbeter, pastinakker og sellerirøtter er helt utmerkede ingredienser til riktig robuste høstsalater og vintersalater, for ikke å snakke om alle de gode kålsortene vi da kan fråtse i. På våren og utover sommeren kan vi glede oss over spede, spenstige grønnsaker - det mange gjerne kaller primører - samt ferske bær og saftig frukt. Boken har oppskrifter også på velsmakende sauser, dipper og dressinger som passer til det meste. La deg bli inspirert av herlige bilder og fristende komposisjoner!

Utgitt 2013
Les mer

Enkle men perfekte salater

Enkle men perfekte salater

Boka har oppskrifter på salater med grønnsaker, frukt, kjøtt, fjærkre, fisk og skalldyr. Det er oppskrifter på salater som egner seg til forrett, lunsj, som tilbehør eller hovedrett.

Utgitt 2008
Les mer

Salater & småretter

Salater & småretter

Boka inneholder oppskrifter på raske, enkle og smakfulle småretter og salater som passer til enhver anledning.

Utgitt 2008
Les mer

Salater : fingermat - hovedrett - dessert

Salater : fingermat - hovedrett - dessert

Boka presenterer et utvalg salater med nye kombinasjoner av ingredienser og smaker. Forfatteren utvider salatbegrepet til å gjelde både fingermat, forretter, hovedretter og desserter.

Utgitt 2006
Les mer

Salater

Salater

Salater til alle årstider. Smakfull bok med masse gode oppskrifter.

Utgitt 2006
Les mer

Salater

Salater

Denne boken inneholder oppskrifter på salater, dressinger og annet tilbehør som passer året rundt.

Utgitt 2005
Les mer

Salater

Salater

Her finner du 50 salatoppskrifter, alt fra internasjonale klassikere til lette trendoppskrifter. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.