Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Andre lands mat


Mofongo : mat for sjelen : magiske oppskrifter fra romanen Mofongo

Mofongo : mat for sjelen : magiske oppskrifter fra romanen Mofongo

Mofongo er navnet på en kubansk matrett og tittelen på Cecilia Samartins nye roman. Hovedpersonen i den nye boka, abuela Lola, lager magiske matretter som fører familien sammen. I denne kokeboka står alle oppskriftene som også er med i romanen. Oppskriftene har vært i Cecilias familie i flere generasjoner. Disse oppskriftene hadde de med seg i hjertene sine da de flyktet fra Cuba, og siden har de vært deres sterkeste minner fra et tapt hjemland. Dette er en personlig kokebok der Cecilia forteller om sin oppvekst og hun tar deg med hjem for å møte hennes store cubanske familie. En litterær kokebok med eksotiske matretter du kan lage.

Utgitt 2010
Les mer

Meze en kulinarisk oppdagelsesreise

Meze en kulinarisk oppdagelsesreise

Denne boken inneholder oppskrifter på småretter fra Nord-Afrika, de østlige delene av middelhavsområdet og Midtøsten. Den er delt inn i fire kapitler: Dipper og munnfuller, kjøtt og fjærfe, grønnsaker og salater, fisk og sjømat.

Utgitt 2009
Les mer

Migrapolis kokebok

Migrapolis kokebok

Forfatteren lar oss møte mennesker fra land som Irak, USA, Palestina, Norge, Ghana og Polen, samtidig som boka inneholder oppskrifter på mat som er spesiell for disse landene. Den har bl.a. oppskrifter på forskjellige typer pai og kaker, vegetar-, kjøtt- og kyllingretter, sauser og marinader

Utgitt 2007
Les mer

Multer og makrellskyer : en verden av minner og familieoppskrifter

Multer og makrellskyer : en verden av minner og familieoppskrifter

Forfatteren er finsk-kypriotisk, og har blant annet bodd i Sør-Afrika, London og Italia. I denne boken har hun samlet sine favorittoppskrifter som hun har fått av familie og venner. Her er oppskrifter fra Finland, Hellas, Kypros, Sør-Afrika og Italia, i tillegg til en del oppskrifter samlet fra hele verden.

Utgitt 2006
Les mer

Av en annen verden

Av en annen verden

Boka inneholder oppskrifter på mat fra hele verden, bl.a. bruschetta, pasta og risotto fra Italia, froskelår og crêpes fra Frankrike, arabisk couscous og amerikanske brownies. Boka inneholder også diverse fakta og anekdoter.

Utgitt 2000
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.