Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Konfekt og søtsaker


Barndommens godteri

Barndommens godteri

Boken handler om godteriets historie, og nordmenns nostalgiske sukkertøyminner fra 1950-1980-tallet. Du kan også finne noen innslag fra dagens godteriflora. Her kan du lese utsagn om forholdet til favorittgodteriet, godteri-ritualer og bursdagsgodt med mer

Utgitt 2008
Les mer

Den lille stygge sjokoladeboka

Den lille stygge sjokoladeboka

Boka gir et innblikk i temaer som barnearbeid, råvareøkonomi, maktkonsentrasjon i storselskapene og fedmeepidemi ved å følge sjokoladen heile veien fra kakaobønne til konsument, og ved å fortelle historier om mennesker som den passerer.

Utgitt 2004
Les mer

Sjokolade sjokoladeoppskriftene du bare må ha

Sjokolade sjokoladeoppskriftene du bare må ha

Boken byr på oppskrifter på småkaker, formkaker, desserter og bakverk med sjokolade i

Utgitt 2009
Les mer

Smaken av sjokolade

Smaken av sjokolade

En uimotståelig bok for alle sjokoladeelskere Sjokolade smaker vidunderlig, og har også vist seg å ha helsebringende effekt. Nå får alle sjokoladeelskere en drøm av en kokebok! Smaken av sjokolade er full av uimotståelige fristelser. Her finnes alle slags lekkerbiskener, fra kaker og desserter til varme og kalde drikker og konfekt. Det er godbiter som oppfyller alle forventninger en søtmons kan ha. Alle klassiske oppskrifter er på plass: sjokolademousse, brownies, Sarah Bernard og trøfler. I tillegg byr forfatteren på mer eksotiske og avanserte oppskrifter. Man kan også lese om smak, historie og kultur knyttet til kakaobønnen. Boken er illustrert med deilige bilder som får tennene til å løpe i vann.

Utgitt 2008
Les mer

Deilig sjokolade

Deilig sjokolade

Kokeboken inneholder oppskrifter på hvordan du kan lage kaker, desserter, småkaker og drikker med forskjellige typer sjokolade.

Utgitt 2008
Les mer

Wessels sjokoladefristelser

Wessels sjokoladefristelser

Boka inneholder oppskrifter på forskjellige typer konfekt, kjeks og sjokoladefondue, -mousse og -is. Den har tips til innpakning og etiketter og har et kapittel som beskriver grunnoppskrifter og teknikker

Utgitt 2006
Les mer

Sjokolade : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter

Sjokolade : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter

Boken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.

Utgitt 2005
Les mer

Sjokolade

Sjokolade

Boka inneholder oppskrifter på kaker, desserter og drikker der sjokolade er en viktig ingrediens. Du finner bl.a. oppskrifter på sjokoladekake, croissanter, sjokoladetrøffel, sjokolademarmelade, is, sjokolademousse og marengs.

Utgitt 2005
Les mer

Godteboka

Godteboka

Boken inneholder 37 oppskrifter på alt fra voksenkonfekt til lørdagsgodt. Gled deg selv, venner og familie med marshmallows, polkagriser, pralinere, karameller, gelétopper, fløyelsmyk trøffel, petit fours og fudge.

Utgitt 2005
Les mer

Sverres sjokolade

Sverres sjokolade

Kokkelandslagets konditor og sjokolademester, Sverre Sætre, er ute med ny bok. Denne gang en ekte sjokoladebok, som ikke bare inneholder oppskrifter, men også interessant stoff om sjokoladens historie, om fremstilling, sjokoladetyper, egenskaper og kvalitet. Vi kan også lese om sjokoladesmaking (å la vinsmaking). I tillegg er dette en ide- og inspirasjonsbok til alle glade kjøkkenskrivere med sans for det mørke og søte - krydret med små anekdoter.

Utgitt 2004
Les mer

The pocket book of sex and chocolate

The pocket book of sex and chocolate

Oppdag nye sensuelle gleder og bring et søtt element inn i sexlivet. Boken har kapitler om romantisk sjokolade, erotisk sjokolade, sexy sjokolade og leker med sjokolade.

Utgitt 2001
Les mer

Den store boken om sjokolade

Den store boken om sjokolade

Boken tar for seg sjokoladen som råstoff, dens historie og utbredelse. Vi følger kakaobønnens reise fra de tropiske plantasjene til sjokolade-elskernes kresne ganer, møter viktige størrelser innen sjokolade og drivkreftene bak sjokoladens sterke posisjon i Skandinavia. Tilslutt får vi et lite knippe med sjokoladeoppskrifter. Illustrert.

Utgitt 1997
Les mer

Alle tiders bolcher

Alle tiders bolcher

Boka viser hvordan en kan lage sukkertøy hjemme på kjøkkenbenken. Inneholder en mengde illustrerte oppskrifter, med en egen del for fylte sukkertøy. Har oversikt over smaks- og fargestoffer. Med stikkordregister. Dansk

Utgitt 1996
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.