![]() |
Barndommens godteriBoken handler om godteriets historie, og nordmenns nostalgiske sukkertøyminner fra 1950-1980-tallet. Du kan også finne noen innslag fra dagens godteriflora. Her kan du lese utsagn om forholdet til favorittgodteriet, godteri-ritualer og bursdagsgodt med merUtgitt 2008 Les mer |
![]() |
Den lille stygge sjokoladebokaBoka gir et innblikk i temaer som barnearbeid, råvareøkonomi, maktkonsentrasjon i storselskapene og fedmeepidemi ved å følge sjokoladen heile veien fra kakaobønne til konsument, og ved å fortelle historier om mennesker som den passerer.Utgitt 2004 Les mer |
![]() |
Sjokolade sjokoladeoppskriftene du bare må haBoken byr på oppskrifter på småkaker, formkaker, desserter og bakverk med sjokolade iUtgitt 2009 Les mer |
![]() |
Smaken av sjokoladeEn uimotståelig bok for alle sjokoladeelskere Sjokolade smaker vidunderlig, og har også vist seg å ha helsebringende effekt. Nå får alle sjokoladeelskere en drøm av en kokebok! Smaken av sjokolade er full av uimotståelige fristelser. Her finnes alle slags lekkerbiskener, fra kaker og desserter til varme og kalde drikker og konfekt. Det er godbiter som oppfyller alle forventninger en søtmons kan ha. Alle klassiske oppskrifter er på plass: sjokolademousse, brownies, Sarah Bernard og trøfler. I tillegg byr forfatteren på mer eksotiske og avanserte oppskrifter. Man kan også lese om smak, historie og kultur knyttet til kakaobønnen. Boken er illustrert med deilige bilder som får tennene til å løpe i vann.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
Deilig sjokoladeKokeboken inneholder oppskrifter på hvordan du kan lage kaker, desserter, småkaker og drikker med forskjellige typer sjokolade.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
Wessels sjokoladefristelserBoka inneholder oppskrifter på forskjellige typer konfekt, kjeks og sjokoladefondue, -mousse og -is. Den har tips til innpakning og etiketter og har et kapittel som beskriver grunnoppskrifter og teknikkerUtgitt 2006 Les mer |
![]() |
Sjokolade : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifterBoken inneholder oppskrifter på kaker, dessertkaker, formkaker, varme og kalde desserter, småkaker, kjeks og drikker, alle med sjokolade som ingrediens. Du får råd om grunnleggende metoder for tillaging og dekorasjonsteknikker, og oppskriftene har trinn for trinn-beskrivelser med fotografier. Med register.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
SjokoladeBoka inneholder oppskrifter på kaker, desserter og drikker der sjokolade er en viktig ingrediens. Du finner bl.a. oppskrifter på sjokoladekake, croissanter, sjokoladetrøffel, sjokolademarmelade, is, sjokolademousse og marengs.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
GodtebokaBoken inneholder 37 oppskrifter på alt fra voksenkonfekt til lørdagsgodt. Gled deg selv, venner og familie med marshmallows, polkagriser, pralinere, karameller, gelétopper, fløyelsmyk trøffel, petit fours og fudge.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Sverres sjokoladeKokkelandslagets konditor og sjokolademester, Sverre Sætre, er ute med ny bok. Denne gang en ekte sjokoladebok, som ikke bare inneholder oppskrifter, men også interessant stoff om sjokoladens historie, om fremstilling, sjokoladetyper, egenskaper og kvalitet. Vi kan også lese om sjokoladesmaking (å la vinsmaking). I tillegg er dette en ide- og inspirasjonsbok til alle glade kjøkkenskrivere med sans for det mørke og søte - krydret med små anekdoter.Utgitt 2004 Les mer |
![]() |
The pocket book of sex and chocolateOppdag nye sensuelle gleder og bring et søtt element inn i sexlivet. Boken har kapitler om romantisk sjokolade, erotisk sjokolade, sexy sjokolade og leker med sjokolade.Utgitt 2001 Les mer |
![]() |
Den store boken om sjokoladeBoken tar for seg sjokoladen som råstoff, dens historie og utbredelse. Vi følger kakaobønnens reise fra de tropiske plantasjene til sjokolade-elskernes kresne ganer, møter viktige størrelser innen sjokolade og drivkreftene bak sjokoladens sterke posisjon i Skandinavia. Tilslutt får vi et lite knippe med sjokoladeoppskrifter. Illustrert.Utgitt 1997 Les mer |
![]() |
Alle tiders bolcherBoka viser hvordan en kan lage sukkertøy hjemme på kjøkkenbenken. Inneholder en mengde illustrerte oppskrifter, med en egen del for fylte sukkertøy. Har oversikt over smaks- og fargestoffer. Med stikkordregister. DanskUtgitt 1996 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.