Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Alkoholfritt


Drikk mer 103 gode grunner

Drikk mer 103 gode grunner

Kokeboken er skrevet som en hyldest til Frelsesarméen og det arbeidet de utfører, og inneholder oppskrifter på 103 alkoholfrie drikker til hverdag og fest. Her finner du oppskrifter på varme og kalde drikker, fremgangsmåter og utstyrsoversikt. Inneholder intervjuer med Bjørn Løvdahl, Birgitte Brekke og Geir Smith-Solevåg.

Utgitt 2008
Les mer

Boken om te

Boken om te

Boka gir et innblikk i estetikken, etikken og filosofien bak japanernes tedrikking og teseremonier. Boka gir også informasjon om ulike tetyper og hvordan en bør tilberede og drikke teen. Kom ut første gang i 1906.

Utgitt 2005
Les mer

Svart som natten, het som helvete, klar som himmelen, søt som kjærligheten

Svart som natten, het som helvete, klar som himmelen, søt som kjærligheten

Bok om kaffen med små fortellinger om dens opprinnelse. Med oppskrifter og henvisninger til ulike nyttige bruksgjenstander til drikken.

Utgitt 2003
Les mer

Urte-te

Urte-te

Stell godt med deg selv. En kopp urte-te gir velbehag og en avslappet følelse. Kineserne utviklet tidlig medisiner av tørkede urter, og dette er modellen for mange urte-teer, som er er en enkel behandling også i dag. Det er mange teer å velge mellom, og i denne boken finner du oversikten. Her leser du om hvilke teer som virker beroligende for kropp og sjel, og hvilke som forebygger og bidrar til å lege våre vanligste plager og sykdommer. Du kan lese om hver enkelt urte-te, hva dagens naturmedisinere anbefaler, og hvordan våre forfedre brukte teen. Urte-te er både nytelse og medisin. En deilig, enkel og velgjørende form for egenpleie.

Utgitt 2005
Les mer

Te med mer

Te med mer

Boken tar for seg de fleste aspekter ved te; historie, botanikk, tilberedning, kvaliteter og kultur. I tillegg inneholder boken en samling oppskrifter på mat med te i.

Utgitt 2003
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.