![]() |
KnekkebrødSunt, godt og enkelt! Å lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Det er noko du kan lykkast med utan å vere ein røynd bakar. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Og knekkebrød kan vere så mangt.Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini. Åpent Bakeri Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød. Emmanuel Rang er ein av to gründerar av Åpent Bakeri. Saman med Øyvind Lofthus starta han bakeriet i 1998 Utgitt 2015 Les mer |
![]() |
Hele norge bakerDet populære TV3 programmet HELE NORGE BAKER har tatt fatt i en solid tradisjon i Norge: Kakebaking. Endelig har vi sett et realityshow som setter i gang bakelysten. I boken har vi samlet første sesongvinneren Ida Gran-Jansens beste kaker og grunnoppskriftene til de to eminente dommerne. Til sammen har det blitt en fantastisk bakebok.. Øyvind Loftus er lidenskapelig baker og driver Åpent Bakeri-kjeden i Oslo. Pascal Dupuy er fransk konditor som driver cafe og restaurantkjeden Pascal også i Oslo.Utgitt 2013 Les mer |
![]() |
SlikkepottNorges tv-, radio og aviskokk, Lise Finckenhagen, lærer deg å balansere de gode smakene i kaker og annet bakverk."Jeg har anmeldt kokebøker før - og har aldri vært raus med terningene. Men skulle jeg gi terningkast her, ville det ha blitt en sekser." Steinar Ulrichsen, Sandefjords blad Lise Finckenhagen har en mesterlig evne til å kombinere og balansere smaker, og i det norske kokkemiljøet er hun anerkjent for å være den som utvikler de aller beste oppskriftene. Hun utvikler smaksopplevelser av de helt sjeldne, samtidig som hun liker å gjøre ting enkelt. Det Lise er aller dyktigst til, er å bake kaker. Slikkepott byr på nærmere hundre delikate og fristende oppskrifter på kaker, paier, terter, muffins og mye annet bakverk. I tillegg byr Lise på flere nyttige basisoppskrifter, gir deg gode råd om ingredienser og utstyr, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Hun forteller også historien bak mange av kakene, og byr på morsomme anekdoter om alt fra nøtter og sjokolade til kjevler og slikkepotter. Hver enkelt kake er fotografert av Norges beste matfotograf, Christian Brun. Boka inneholder en lang rekke steg-for-steg-instruksjoner i tekst og bilde. Alt er enkelt og grundig beskrevet - dette kan alle få til! Utgitt 2013 Les mer |
![]() |
Leila baker merDet bugner av bakeglede i Leilas nye bok. Her er det nærmere 200 oppskrifter fordelt under kapitler som: say cheececake, pannekaer og vafler, pizzza amore, boulangerie og I scream for icecream. Boken er spekket med vakre og innbydende fotografier av maten, råvarer, miljø og kosen rundt baking og matlaging. Herlig inspirerende og fyllt med varme. Gjennomgående er det grunnoppskrifter som benyttes til mange forskjellige smaksvarianter. Eksempler er baguetter som løkbaguett, olivenbaguett og frukt- og nøttebaguett. Og søte pizzaer, pizzapinner og pizzasnurrer, såvel som klassisk pizza; paier til både lunsj og dessert, brownies og blondies; iskrem i kake og alene; ostekaker og paier fra USA og Sverige; belgiske vafler, franske pannekaker, Smålandsvafler, og mye, mye mer. Leila Lindholm er en svært populær og karismatisk svensk TV-kokk som har utgitt flere bøker og har jobbet på flere kjente restauranter i New York og Stockholm. Baking har vært en lidenskap for henne siden hun bakte sine aller første muffins tre år gammel - med litt hjelp fra mormoren. www.leila.seUtgitt 2012 Les mer |
![]() |
Cake popsHva er søtere enn cupcakes? Cake Pops, selvfølgelig! Den populære bloggeren Angie Dudley Bakerella (alias Bakerella) har gjort cake pops til en internasjonal farsott. Etter et kurs i kakedekorering ble hun bitt av basillen og har siden ikke klart å stoppe å bake. Søte, små kakekuler på pinne, pyntet som for eksempel kyllinger, sauer eller is-i-kjeks. Disse fantasifulle kreasjonene er et perfekt alternativ til vanlige kaker i et hvilket som helst selskap. Angie Dudley gjør det morsomt og enkelt å lage kakene hjemme på kjøkkenet med instruktive beskrivelser og bilder av mer enn 40 cake pops-prosjekter. I tillegg inneholder boka tips for servering, dekorering, farging og mye mer.Utgitt 2012 Les mer |
![]() |
The Hummingbird Bakery-kakebokenThe Hummingbird Bakery er blitt et begrep i London. Folk står i kø rundt kvartalet for å kjøpe, og spesielt stedets cupcakes blir revet vekk fra hyllene. "The Hummingbird Bakery kakeboken" er full av lekre oppskrifter på de deiligste kaker som key lime-pai gulrotkake - marshmallowcupcakes - gresskarpai - rocky roadkake - havre- og rosincookies - brownies - blåbærmuffins - New York-ostekake. Med disse oppskriftene kan man lage kaker som både smaker kjempegodt og som ser fantastisk flotte ut - uten å måtte bruke timer på kjøkkenet.Utgitt 2011 Les mer |
![]() |
Bakerovnen verne, bygge, brukeDenne boken inneholder blant annet tegninger av bakerovner, råd om muring og brannforskrifter, informasjon for deg som skal reparere eller restaurere din gamle bakerovn, råd om riktig valg av ved, fyring og temperaturer, samt inspirasjon fra 30 steder i Skandinavia med bakerovnerUtgitt 2010 Les mer |
![]() |
God bakst alt du trenger for å bake : mer enn 400 oppskrifterBoken inneholder over 400 oppskrifter på ulike bakverk, fra brød, lefser og paier til bløtkaker og konfektkaker. Boken inneholder også råd og oppskrifter for allergikere som ikke tåler gluten, melkeprodukter, egg eller sukker. Har bakeleksikon, oppskrift- og emneregister og omregningstabell for mål og vektUtgitt 2010 Les mer |
![]() |
500 kjeks og småkaker500-serien består av små kokebøker med hele 500 oppskrifter som er gode og enkle å følge. Oppskriftene varierer fra gjennomprøvde klassikere til helt nye ideer med uvante smakskombinasjoner. Foruten de 500 oppskriftene får man også gode og praktiske tips om utstyr, tilberedning, tilbehør og servering. Innholdsfortegnelse og register gjør det enkelt å finne fram til oppskriften du trenger.Utgitt 2010 Les mer |
![]() |
1 deig, 100 småkakerDenne boken presenterer en basisoppskrift med mange variasjonsmuligheter. Her får du hundre eksempler på småkaker du kan lageUtgitt 2009 Les mer |
![]() |
Baking en hyllest til hjemmebakstens enkle glederBoken inneholder trinn for trinn-oppskrifter på kaker, småkaker og bakverk. Her er også råd om valg og bruk av utstyr til bakingUtgitt 2009 Les mer |
![]() |
Bakt i ovnenEn basiskokebok som inneholder oppskrifter på tradisjonelle og moderne paier, kaker og brød. Her finner du søte og salte paier, terter, quiche, brød og pizza.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
1 røre, 100 muffinsDenne boken presenterer en basisoppskrift med mange variasjonsmuligheter. Her får du hundre eksempler på muffins du kan lage, som for eksempel muffins med sjokoladebiter, tropiske muffins med banan og pasjonsfrukt, bryllupsmuffins, bursdagmuffins, julemuffins med med snøkrystaller, muffins med røkelaks, bacon eller pesto, chorizomuffins, og krydrede eple- og havremuffinsUtgitt 2009 Les mer |
![]() |
Baking en hyllest til hjemmebakstens enkle glederBoken inneholder trinn for trinn-oppskrifter på kaker, småkaker og bakverk. Her er også råd om valg og bruk av utstyr til baking.Utgitt 2009 Les mer |
![]() |
Deilige browniesBoken inneholder oppskrifter på alle slags typer brownies; cappuccinobrownies, brownies med tranebær eller marshmallows i deigen. Boken inneholder også gode råd og baketipsUtgitt 2009 Les mer |
![]() |
Elsker deig gode brød av alle slagI denne boken finner du oppskrifter på brød til frokost, lunsj, middag og kvelds. I tillegg finner du en mengde andre brød til alle anledningerUtgitt 2009 Les mer |
![]() |
Baking en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifterBoka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
HjemmebaktIngenting er så herlig som ekte hjemmebakt vare - enten det er hveteboller, prinsessekake eller herlige sprø frokostbrød. Her får du alt du kan tenke deg av bakverk, fra den deiligste søte selskapskake som smelter i munnen, til sunt og grovt brød som metter lenge og gir deg god energi. Du får lettvinte kaker til den overraskende gjesten og ikke minst en mengde oppskrifter på bakverk du kan lage i form og langpanne! Basisteknikkene fra boka blir vist påUtgitt 2008 Les mer |
![]() |
Oppskrifter og inspirasjonBoken inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter på bakverk og desserter. Oppskriftene er delt inn i kategoriene Lars Liens beste, gelé, drikke, kaker og boller, Freias gode, gamle; og dessert og konfekt. Med plass til egne oppskrifter bak i boken.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
Helt enkelt bakingBoka inneholder oppskrifter på både tradisjonelle brød og kaker, og nyere oppskrifter på bakverk fra inn- og utland. Du finner oppskrifter på gjærbakst, paier, kaker, sjokoladekaker og småkaker.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
Vi bakerBoka har oppskrifter på bakverk som passer til frokost, lunsj og kvelds; kaker og muffins; middag og småmat. Gjennom tekst og bilder viser den trinn for trinn hvordan du skal gå fram for bl.a. å lage forskjellige sorter brød, paier, scones, kanelboller og bursdagskaker.Utgitt 2007 Les mer |
![]() |
BakingBoka inneholder oppskrifter på brød, pizza, pai, terter, kjeks, småkaker, formkaker, festkaker og puddinger. Oppskriftene gjennomgås trinn for trinn, og du får ekstra tips og råd til hvordan du skal få best mulig resultat, eller hvordan du kan variere oppskriftene.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
Velsmakende kaker og brød : enkle oppskrifter på god bakst av alle slagEnkle oppskrifter på god bakst av alle slag Mer enn 120 fristende oppskrifter på herlige sjokoladekaker, fyldige fruktpaier og brød med smak.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
BakebokenBoka inneholder trinn-for-trinn-oppskrifter på kaker, scones, paier, kjeks, muffins, pikekyss og rundstykker. Du får tips om hvordan du kan lage din egen vri på oppskriftene og lage dine egne varianter av kakene, og hvordan du kan pynte dem. Boka inneholder også generelle tips om hvordan du lager forskjellige typer deiger.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Nybakt!Boka inneholder oppskrifter på bakverk som passer til frokost, lunsj, på tur, til middag, ettermiddagskos og kveldsmat. Den har oppskrifter både på brød, rundstykker, baguetter, ciabatta, muffins, boller og forskjellige kaker.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
Ikke bare bare bakebokBaker. Klovn. Humorist. Kjært barn har mange navn, og i denne boka møter du dem alle. Eddi Eidsvåg har vært på scenen i mer enn tyve år, men er nok mest kjent for sine synspunkter omkring ?sunne? brød - og ikke minst de som tjener seg søkkrike på denslags... ?Ikke bare bare bakebok? er en bakebok som byr på både sterke meninger og humoristiske innslag, kombinert med en mengde gode oppskrifter og tips...Baker. Klovn. Humorist. Kjært barn har mange navn, og i denne boka møter du dem alle. Eddi Eidsvåg har vært på scenen i mer enn tyve år, men er nok mest kjent for sine synspunkter omkring ?sunne? brød - og ikke minst de som tjener seg søkkrike på denslags... ?Ikke bare bare bakebok? er en bakebok som byr på både sterke meninger og humoristiske innslag, kombinert med en mengde gode oppskrifter og tips...Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Godt fra ovnenBoken inneholder over 170 oppskrifter på bakverk og annet fra stekeovenen, som paier og puddinger, vegetarretter, brød, middagstilbehør, kaker og kjeks. Har register.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
BakaromnenBoka presenterer bakaromnar og oppskrifter frå heile landet. Tradisjonelt har bakaromnane vore knytte til den tradisjonsrike kulturen rundt herskapelege storgardar, men i ulike delar av landet finn ein også omnar som har tent mindre hushald. Bakaromnane som blir bygde i dag er ein del av ein nyskapande trend innan norsk matkultur. Saman med meisterkokkane Trond Moi og Terje Næss gir forfattaren lesaren oppskrifter på alt frå dei klassiske brøda til pizza, kjøt- og fiskeretter, kaker og dessertar. I tillegg får ein gode råd for restaurering av gamle omnar og rettleiing om ein ønskjer å byggje ein ny. Med engelsk samandrag. Har oppskriftsregister og litteraturliste.Utgitt 2001 Les mer |
![]() |
Bakebok for mannfolk - og folk flestDette er bakeboka for alle som vil bake selv. Nybegynnere vil ha stor nytte av de grundige beskrivelsene, fremgangsmåtene blir beskrevet punkt for punkt og ingenting er tatt for gitt. Her er grove baguetter og fine safranboller, lekre kaker med sesongens frukt og bær, søte paier, sjokoladekaker og delikate ostekaker, pepperkaker og vafler.Utgitt 2001 Les mer |
![]() |
Om mel og mennDette er boka for deg som gjerne vil lære å bake fra grunnen av. Her finner du en komplett bakeskole og enkle oppskrifter det er umulig å mislykkes med. Inneholder ca. hundre oppskrifter på alle typer brød, knekkebrød, boller, pizzaer og lettbakte kaker. Med oppskriftsregister.Utgitt 2001 Les mer |
![]() |
How to be a domestic goddessBoka inneholder oppskrifter på kaker, kjeks, paier, puddinger og brød. Har litteraturliste og register. Engelsk.Utgitt 2000 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.