Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Desserter


Iskremfabrikken. Brødrene Hellstrøms beste desserter

Iskremfabrikken. Brødrene Hellstrøms beste desserter

I denne boken har brødrene Eyvind og Jan Hellstrøm samlet sine aller beste desserter - verdens beste iskremoppskrifter med tilbehør, både klassiske og spesielle Hellstrøm-varianter - smakssatt med morsomme historier og reisetips. I barndommen tilbrakte brødrene all fritid på onkel Arnes iskremfabrikk i Moss. De spiste is, lærte å arbeide og fikk sansen for gode smaker. De har fortsatt en felles lidenskap for hjemmelaget iskrem. Blant oppskriftene finner vi Piña Colada, Flying banana, Epleterte med chartreuse-iskrem, Tiramisu med granité, Champagnesorbet, Bringebærdropsis, Crêpe Suzette. Oppskriftene er basert på naturlige råvarer og er helt uten tilsetningsstoffer.

Utgitt 2011
Les mer

Søtt for gud og hvermann

Søtt for gud og hvermann

I denne boken viser forfatteren hvordan man kan lage lekre retter uten å måtte ty til profesjonelt kjøkkenutstyr og kompliserte prosedyrer, kun gode råvarer. Trinn-for-trinn-forklaringer gjør det enkelt å følge oppskriftene

Utgitt 2009
Les mer

Søte fristelser, blomster og servietter

Søte fristelser, blomster og servietter

I den første delen av denne boken får du oppskrifter på desserter, kaker og konfekt og andre søtsaker. Del to viser hvordan du lager blomsterdekorasjoner, buketter og oppsatser, og bretter servietter til festbord

Utgitt 2010
Les mer

Desserter dessertoppskriftene du bare må ha

Desserter dessertoppskriftene du bare må ha

Dette er en kokebok som inneholder oppskrifter på desserter. Her er puddinger, trifler, ostekaker, paier, bakverk og iskrem

Utgitt 2009
Les mer

Det søte norske tradisjoner fra Sverres nye norske konditori

Det søte norske tradisjoner fra Sverres nye norske konditori

Forfatteren presenterer tradisjonelle norske desserter og kaker med sin egen vri. Han tar utgangspunkt i norsk frukt, bær og melkevarer. Boken har et eget kapitel med grunnoppskrifter

Utgitt 2009
Les mer

Desserter en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Desserter en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Boka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.

Utgitt 2008
Les mer

Den siste fristelse

Den siste fristelse

Boken inneholder oppskrifter på kaker, desserter og oster. Her finner du både varme, kalde, tradisjonelle og nye desserter.

Utgitt 2008
Les mer

Sans for det søte

Sans for det søte

Har du sans for det søte? For store smaksopplevelser og ren nytelse? La den kreative konditorsjefen Sverre Sætre gi deg en innføring i kunsten å lage kaker og desserter som selv ikke den mest kresne kan motstå. Her finner du alt fra dekadente sjokoladekaker til friske og lette mousser.Sverre Sætre (f. 1972) er utdannet kokk og konditor. Han har vært på kokkelandslaget siden 2003 og var med på å vinne kokke-VM i Luxembourg i 2006. I 2007 var han kokk i Sommeråpent på NRK. Han driver spesialkonditoriet Sverre Sætres Konditori i Oslo.

Utgitt 2008
Les mer

Frist med dessert

Frist med dessert

Boken inneholder oppskrifter på desserter, blant annet riskrem, creme brulé, tiramisu, sjokoladepudding og fromasj. Forfatteren gir også tips om hvordan dessertene kan pyntes.

Utgitt 2008
Les mer

Desserter & kaker

Desserter & kaker

Boka inneholder oppskrifter på raske, enkle og smakfulle kaker og desserter som passer til enhver anledning.

Utgitt 2008
Les mer

Fristende desserter

Fristende desserter

Boka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.

Utgitt 2007
Les mer

Dessert

Dessert

Kokeboka inneholder oppskrifter på iskrem, kalde og varme desserter, formkaker, dessertkaker, terter, småkaker, kjeks, søtsaker og drikker. Oppskriftene gjennomgås skritt for skritt og du får tips om hvordan du skal få best mulig resultat og hvordan du kan variere oppskriftene.

Utgitt 2006
Les mer

Iskrem lekkert, kaldt og godt

Iskrem lekkert, kaldt og godt

Boka inneholder 40 oppskrifter på hjemmelaget iskrem. I oppskriftene er det brukt frisk frukt, nøtter, sjokolade, lønnesirup og fløte. Det er også flere oppskrifter på sorbeter.

Utgitt 2006
Les mer

Stiansens desserter

Stiansens desserter

Kokeboken inneholder et utvalg av forfatterens dessertoppskrifter. Her finner leseren også tips til valg av råvarer, utstyr og innredning.

Utgitt 2006
Les mer

Søt mat : for kakemonser og dessertelskere

Søt mat : for kakemonser og dessertelskere

Boken inneholder oppskrifter på kaker, desserter, paier og terter. Med register

Utgitt 2005
Les mer

Bare sjokolade

Bare sjokolade

Boka forteller kort om sjokoladens historie og framstilling av sjokolade. Den har oppskrifter på konfekt, kjeks, kaker og desserter med sjokolade som en viktig ingrediens, bl.a. cookies, brownies, sjokolademousse, solbærkonfekt og sjokoladeis.

Utgitt 2002
Les mer

Le Cordon Bleu trinn-for-trinn desserter

Le Cordon Bleu trinn-for-trinn desserter

Boka inneholder nesten 200 trinn-for-trinn oppskrifter som også inneholder kalorimengde, næringsinnhold og tilberedningstid. Den har også ekspertråd for både grunnleggende og avanserte teknikker, med tips for innkjøp, oppbevaring og servering. Har register og ordforklaringer.

Utgitt 2001
Les mer





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.