![]() |
JordbærBoka inneholder over 60 oppskrifter med jordbær som en viktig ingrediens, både på desserter, kaker, drikker, syltetøy og brød. Har register.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
Blåbær : smakfull antioksidantI denne boken gir forfatteren en oversikt over moderne viten om blåbær, og forklarer hvorfor vi bør sørge for å ta for oss av dette bæret, enten det skjer i naturlig form eller som tilskudd. Boken inneholder også oppskrifter med blåbær.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
SolbærBoken inneholder oppskrifter på frokoster, middager, desserter, kaker, drikker, konfekter og gjærbakst der solbær inngår som ingrediens. Forfatteren forteller også om gården Mølstad vestre i Ringsaker ved Mjøsa hvor hun kommer fra, og som i dag har Norges største solbærproduksjon. I tillegg er det et kapittel om hagebrukets historie på Hedmarken. Boken inneholder også råd om dyrking av egne solbær. Har litteraturliste og stikkordregister.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Solbær, rips og bringebærBoka inneholder oppskrifter på desserter, kaker, is og kalde drikker, hvor solbær rips og bringebær inngår som ingredienser. Har register.Utgitt 2004 Les mer |
![]() |
Ville bærKombinert kokebok og kulturhistorie. Første del gir en kort botanisk beskrivelse av bærene, forteller hvordan de tidligere ble brukt og oppbevart, og deres tilknytning til folkemedisin, myter, sagn og overtro. I annen del finnes oppskrifter og praktisk veileidning i å bruke og ta vare på bærene. Med registre og litteraturliste.Utgitt 1995 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.