Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Bær


Jordbær

Jordbær

Boka inneholder over 60 oppskrifter med jordbær som en viktig ingrediens, både på desserter, kaker, drikker, syltetøy og brød. Har register.

Utgitt 2006
Les mer

Blåbær : smakfull antioksidant

Blåbær : smakfull antioksidant

I denne boken gir forfatteren en oversikt over moderne viten om blåbær, og forklarer hvorfor vi bør sørge for å ta for oss av dette bæret, enten det skjer i naturlig form eller som tilskudd. Boken inneholder også oppskrifter med blåbær.

Utgitt 2006
Les mer

Solbær

Solbær

Boken inneholder oppskrifter på frokoster, middager, desserter, kaker, drikker, konfekter og gjærbakst der solbær inngår som ingrediens. Forfatteren forteller også om gården Mølstad vestre i Ringsaker ved Mjøsa hvor hun kommer fra, og som i dag har Norges største solbærproduksjon. I tillegg er det et kapittel om hagebrukets historie på Hedmarken. Boken inneholder også råd om dyrking av egne solbær. Har litteraturliste og stikkordregister.

Utgitt 2005
Les mer

Solbær, rips og bringebær

Solbær, rips og bringebær

Boka inneholder oppskrifter på desserter, kaker, is og kalde drikker, hvor solbær rips og bringebær inngår som ingredienser. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Ville bær

Ville bær

Kombinert kokebok og kulturhistorie. Første del gir en kort botanisk beskrivelse av bærene, forteller hvordan de tidligere ble brukt og oppbevart, og deres tilknytning til folkemedisin, myter, sagn og overtro. I annen del finnes oppskrifter og praktisk veileidning i å bruke og ta vare på bærene. Med registre og litteraturliste.

Utgitt 1995
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.