Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Grønnsaksretter


Kål hos pelle

Kål hos pelle

Det går en kålbølge over landet. KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. Kål Hos Pelle er en hyllest til kålen i alle dens varianter. Boka byr på 82 fristende kåloppskrifter, som Grønnkålsuppe, Spisskålrisotto, Kålruletter, Broccoli- og kyllingwok, Blomkål i karri med kylling og eple, Gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, Rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, Coleslaw og Surkål. Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten " "Hos Pelle" " i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og Hos Pelle er det ingen annen grønnsak som kan måle seg med kålen.

Utgitt 2014
Les mer

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker

Boken gir tips til hva man bør spise for å holde seg sunn, og hva slags matvarer det lønner seg å spise mest av. Den gir forslag til gode måltider og snacks, og forteller hvor ulike matvarer kommer fra og hvordan de er laget. Boken tar også for seg matkulturer i fremmede land. Med oversikt over nyttige ord

Utgitt 2007
Les mer

Le Cordon Bleu trinn for trinn grønnsaker

Le Cordon Bleu trinn for trinn grønnsaker

Boka inneholder nesten 200 trinn-for-trinn oppskrifter som også inneholder kalorimengde, næringsinnhold og tilberedningstid. Den har også ekspertråd for både grunnleggende og avanserte teknikker, med tips for innkjøp, oppbevaring og servering. Har register og ordforklaringer.

Utgitt 2001
Les mer

Blomster på menyen

Blomster på menyen

Boken tar for seg 42 blomster som kan brukes i maten, med omtale og beskrivelse av den enkelte blomst, etterfulgt av oppskrifter hvor blomstene inngår som en av ingrediensene. Har oppskriftsregister og litteraturliste. Illustrert.

Utgitt 1996
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.