Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Kyllingretter


Fristende kylling en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Fristende kylling en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Boka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienser

Utgitt 2008
Les mer

Kylling - helt enkelt

Kylling - helt enkelt

I denne boken viser forfatteren deg at kylling er en råvare som kan brukes til alle anledninger, og at tilberedningsmetodene spenner over et stort register. Gjennom 30 oppskrifter og mange tips, vil du få inspirasjon og kunnskap til å lage nye retter og skape dine egne kyllingspesialiteter. I tillegg inneholder boken anbefalinger om hvilke viner som passer spesielt godt til de ulike rettene.

Utgitt 2006
Les mer

Kylling

Kylling

Boka inneholder oppskrifter på hverdags- og festmat, alle med hvitt kjøtt av kylling eller kalkun som ingredienser. I tillegg har den oppskrifter på desserter som kan passe til, og forslag til tre festmenyer. Som hverdagsmat har boka oppskrifter på bl.a. indonesisk stekt ris, falu-wok og kyllingfilet i aprikossaus. Som festmat har boka oppskrifter på bl.a. hønsefrikassé, raspeballer med saltede kalkunlår og rotmos og bulgurfylt kyllingbryst. Boka har også oppskrifter på retter fra andre land, bl.a. indonesiske kjøttboller, japanske kyllingspidd og kyllinggryte fra Kamerun. Har register.

Utgitt 2002
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.