![]() |
Fristende kylling en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifterBoka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienserUtgitt 2008 Les mer |
![]() |
Kylling - helt enkeltI denne boken viser forfatteren deg at kylling er en råvare som kan brukes til alle anledninger, og at tilberedningsmetodene spenner over et stort register. Gjennom 30 oppskrifter og mange tips, vil du få inspirasjon og kunnskap til å lage nye retter og skape dine egne kyllingspesialiteter. I tillegg inneholder boken anbefalinger om hvilke viner som passer spesielt godt til de ulike rettene.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
KyllingBoka inneholder oppskrifter på hverdags- og festmat, alle med hvitt kjøtt av kylling eller kalkun som ingredienser. I tillegg har den oppskrifter på desserter som kan passe til, og forslag til tre festmenyer. Som hverdagsmat har boka oppskrifter på bl.a. indonesisk stekt ris, falu-wok og kyllingfilet i aprikossaus. Som festmat har boka oppskrifter på bl.a. hønsefrikassé, raspeballer med saltede kalkunlår og rotmos og bulgurfylt kyllingbryst. Boka har også oppskrifter på retter fra andre land, bl.a. indonesiske kjøttboller, japanske kyllingspidd og kyllinggryte fra Kamerun. Har register.Utgitt 2002 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.