Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Pasta og pastaretter


Sunne pastaretter

Sunne pastaretter

Lag raske middager som smaker kjempegodt, gjør deg mett og lar deg beholde helsen. Fedon Lindberg presenterer her redningen for alle som elsker pasta, men som gjerne vil holde seg sunne og slanke; en ny, sunn pasta med lav GI og med mer fiber og protein enn vanlig pasta - og som smaker like godt! Enkle og gode oppskrifter med grundige forklaringer, her er noe for enhver smak. Dette er mat som alle kan lykkes med! Boken er delt inn i fire kapitler: · Pasta med kjøtt · Pasta med sjømat · Pasta med kylling · Pasta vegetar

Utgitt 2012
Les mer

Pasta en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Pasta en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Boka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.

Utgitt 2008
Les mer

Pasta enkelt, raffinert og typisk italiensk

Pasta enkelt, raffinert og typisk italiensk

Pasta. Enkelt, raffinert og typisk italiensk. Mat med pasta er enkelt å lage og lykkes med hver gang. Men først og fremst er det variert og overlegent godt! Fløte mykt eller med smak av tomater, med fisk, kjøtt eller grønnsaker, gyllenbrune ovnsretter eller som salat - pasta er noe for enhver!

Utgitt 2008
Les mer

Una bella spaghettata pastaretter fra Napoli

Una bella spaghettata pastaretter fra Napoli

Bli med hjem til Padre Pasquale i klosteret Sant' Angelo, fiskeren Vincenzo og hans familie i landsbyen Licola og Signora Immacolata i det legendariske spanske kvarteret midt i Napoli og opplev hvordan de lager sin deilige mat. Disse er bare noen av dem Nikko Amandonico har besøkt for å finne det ekte napolitanske kjøkkenet. I denne boken blander han gamle og nye oppskrifter - og alle er enkle å lage. Man bruker sesongens råvarer, og fremfor alt er maten fantastisk god!

Utgitt 2008
Les mer

Fristende pasta

Fristende pasta

Boka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn

Utgitt 2007
Les mer

Pasta

Pasta

Boka inneholder oppskrifter på raske, enkle og smakfulle pastaretter som passer til enhver anledning.

Utgitt 2008
Les mer

Pasta

Pasta

Boka inneholder oppskrifter på både lunsj- og middagsretter. Den gir ei veiledning til de forskjellige pastatypene, oppskriftene gjennomgås trinn for trinn, og du får tips til hvordan du kan variere rettene.

Utgitt 2006
Les mer

Pasta

Pasta

Pasta forbinder vi med Italia Vi har fått høre at det var Marco Polo som skulle ha hatt oppskriften med seg hjem fra Kina. Det er først og fremst venetianerne som hevder dette, etter som han var født i Venezia. Men i en italiensk kokebok finnes oppskrifter på vermiceller og totellini minst fem år før Polos hjemkomst til Italia. I Italia har hver region sin teori om pastaens opprinnelse. I denne praktiske kokeboken som er spirallinnbundet for å gjøre den enkel å bruke i matlagningen finner du mer enn 100 pasta-oppskrifter fra de enkle som lages på få minutter til mer avanserte. I denne serien finnes også "104 Sauser" - "Salater" - "Kylling" og "WOK" .

Utgitt 2006
Les mer

Pasta

Pasta

Pasta gjør deg både mett og lykkelig! Og i denne kokeboken finner du et forførerisk mangfold av pastaretter for enhver anledning, enten du har Lyst på italiensk eller asiatisk, noe enkelt eller raffinert, eller bare rett og slett noe fantastisk godt. Boken byr på de beste grunnoppskriftene på hjemmelaget pasta i forskjellige farge- og smaksvarianter, samt et eget kapittel med lynraske oppskrifter som gir herlige smaksopplevelser. På innbrettene finner du de viktigste pastaredskapene, samt en oversikt over de ulike medlemmene i pastafamilien.

Utgitt 2000
Les mer

Pasta

Pasta

Boka inneholder oppskrifter på både lunsj- og middagsretter. Den gir ei veiledning til de forskjellige pastatypene, oppskriftene gjennomgås trinn for trinn, og du får tips til hvordan du kan variere rettene

Utgitt 2006
Les mer

Den store boken om pasta

Den store boken om pasta

Boken viser trinnvis hvordan man lager fersk pasta, og den veileder leseren gjennom mer enn 120 klassiske og moderne oppskrifter i kunsten å lage pasta og pastaretter. Med stikkordregister.

Utgitt 2005
Les mer

Pasta

Pasta

Boka inneholder pastaoppskrifter fra hele verden, alle beregnet for hobbykokken. Du finner supper, forretter, snacks og småretter, pasta med kjøtt, fjærkre og fisk, og pastadesserter. Oppskriftene har trinn-for-trinn beskrivelser med fotografier. Har register

Utgitt 2005
Les mer

Pasta

Pasta

Boken inneholder oppskrifter med pasta.

Utgitt 2005
Les mer

En stor skål nudler

En stor skål nudlerUtgitt 2004
Les mer

Den store pasta kokeboken

Den store pasta kokeboken

Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye sauser, hjemmelaget pasta, antipasti, tilbehør og raske retter. Et kapittel tar for seg de ulike pastaformene. Med register.

Utgitt 2004
Les mer

Fedon Lindbergs pasta

Fedon Lindbergs pasta

Nå er det lov å spise pasta! Fedon Lindberg presenterer lavglykemisk pasta, redningen for alle som elsker pasta, men som gjerne vil holde seg slanke. Lag raske middager som smaker godt, gir deg en god metthetsfølelse og lar deg beholde dine slanke linjerPasta smaksettes og varieres i det uendelige med sauser av forskjellig slag. Har du lyst på pasta med kjøtt? Er det dagen for pasta med fisk, kylling eller pasta vegetar? ? Valget er ditt! Inndelingen gjør valget enkelt.Oppskriftene er raske å lage og fremgangsmåten er godt forklart. Dette er mat som alle kan lykkes med!

Utgitt 2004
Les mer

Pasta en lidenskap

Pasta en lidenskap

God mat behøver ikke være innviklet, og pasta er et godt bevis på dette. Det finnes knapt noen føde som er enklere å få til å smake godt enn nettopp pasta, og variasjonsmulighetene er uendelige. Hemmeligheten ligger i gode råvarer. Denne kokeboken byr på klassiske oppskrifter fra det italienske kjøkken samt nye, spennende kombinasjoner.

Utgitt 2002
Les mer

Pasta

Pasta

Boka inneholder over 80 oppskrifter på pasta til hverdag og fest. Har register.

Utgitt 2002
Les mer

Alt om pasta!

Alt om pasta!

Boka inneholder alt du trenger å vite når det gjelder italiensk pasta. 150 oppskrifter fra enkle sauser og supper og sunne salater til mektige, gratinerte ovnsretter og fylt pasta. Oversikt over ulike typer pasta som finnes på markedet, dens opprinnelse og anvendelsesområder, og en praktisk veiledning som gir deg trinn-for-trinn framgangsmåte. Har register.

Utgitt 2000
Les mer

Pasta

Pasta

Boken gir en oversikt over forskjellig type pasta, hvordan man lager og tilbereder pasta, samt oppskrifter med pasta som hovedingrediens. Med stikkordregister

Utgitt 1999
Les mer

Oodles of noodles

Oodles of noodles

Cutting across culinary borders, noodles are the new pasta. Versatile and delicious, there's an almost limitless variety of fresh or dried, rice or wheat flower, egg or eggless noodles. This book sets out to help the reader "learn" his or her noodles to assure culinary success.

Utgitt 1997
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.