![]() |
Vidunderlig rismatBoka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienser.Utgitt 2007 Les mer |
![]() |
Ris og risottoKokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
RisottoRisottos, those creamy Italian rice dishes, are becoming nearly as popular as pasta. They are traditionally made with arborio rice with vegetables, fish or meat added, and parmesan flakes stirred in at the last minute. They can be served in small portions as exquisite first courses, or made rich and hearty and served as robust main courses. This collection presents every risotto recipe that one is likely to need.Utgitt 2001 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.