Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Sauser og dressinger


Saus & kraft gjør måltidet til en opplevelse på...

Saus & kraft gjør måltidet til en opplevelse på...

Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus. Enhver hobbykokk bør vite hvordan en god saus blir til, og mange sauser er faktisk veldig enkle og raske å lage. Du lærer - gjennom oppskrifter, videoer og bilder - hvordan du trinn for trinn lager saus like bra som proffene. Saus & Kraft er i grunnen en komplett kokebok. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest.

Utgitt 2014
Les mer

300 sauser

300 sauser

Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai - enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph

Utgitt 2012
Les mer

Pastasaus

Pastasaus

Boken inneholder eksempler på mer enn 160 retter basert på ferdiglagede pastasauser som pesto, fløtesaus, ostesaus og tomatsaus. Boken innledes med grunnoppskrifter på de ulike sausene før den tar for seg hovedretter med storfe, svin, lam, kylling og kalkun osv

Utgitt 2007
Les mer

Saus

Saus

Boken tar blant annet for seg sjyer, salsaer, krembaserte sauser, smørbaserte sauser, dipper og dessertsauser. Hver oppskrift har tips med hvilke retter sausen passer spesielt godt til.

Utgitt 2007
Les mer

Sauser

Sauser

Med mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av sauser, fra de enkleste og mest moderne vinaigretter og lette frukt- og grønnsakspurésauser til de klassiske rike og fyldige som béarnaisesaus og sjokoladesaus. Har liste over hovedingredienser med forslag til hva sausen kan passe til, og register

Utgitt 2006
Les mer

Salsas and dips

Salsas and dips

På få minutter lager du en smakfull salsa eller kremete dippsauser som serveres som forretter eller som snack på festen. 40 oppskrifter, fra klassikere som guacamole og tomat salsa, til spennende nykommere som blåost og valnøttdip og salsa med fersken og ingefær. Her finner du også oppskrifter på kyllingspidd, potetbåter med chili og grønnsak tempura.

Utgitt 2004
Les mer

Saus og dipp

Saus og dipp

Boken inneholder oppskrifter på sauser og dipper, og til hver oppskrift er det fire forslag til hva sausen passer til. En oversikt viser hvilke oppskrifter som er fri for gluten, laktose, egg og nøtter, og hvis det er mulig er det oppført alternativer.

Utgitt 2004
Les mer

Saus

Saus

Boken er ment som en grunnbok i kunsten å lage saus, og inneholder oppskrifter på klassiske, tradisjonelle og moderne sauser. Den gir også en kort oversikt over viktige ingredienser, utstyr og teknikker. Oppskriftene er inndelt etter hva slags rett sausen skal serveres til. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Med smak av olivenolje

Med smak av olivenolje

Boka inneholder 30 oppskrifter på lettlagede retter der olivenolje inngår som ingrediens. Boka har oppskrifter på både småretter, forretter, fiske-, kjøtt- og pastaretter og ei kake. Har stikkordregister.

Utgitt 2004
Les mer

Sauser salte og søte, klassiske og nye

Sauser salte og søte, klassiske og nye

Med mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av sauser, fra de enkleste og mest moderne vinaigretter og lette frukt- og grønnsakspurésauser til de klassiske rike og fyldige som béarnaisesaus og sjokoladesaus. Har liste over hovedingredienser med forslag til hva sausen kan passe til, og register.

Utgitt 2001
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.