Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Wok og hurtigsteking


Wok en samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Wok en samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Boka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.

Utgitt 2009
Les mer

Wok

Wok

Denne boken inneholder mer enn 80 wokoppskrifter, samt informasjon om ulike woktyper og hvordan man woker. Du finner blant annet oppskrifter på supper, forretter, gryteretter, dampkokt fisk og rørestekte retter

Utgitt 2009
Les mer

Fristende wok en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Fristende wok en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter

Boka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.

Utgitt 2007
Les mer

Wok asiatisk hverdagsmat

Wok asiatisk hverdagsmat

Wok. Asiatisk hverdagsmat. Woken, Asias kjøkkenredskap nummer én, har i dag en viktig plass i det moderne kjøkken over hele verden. Den kjappe og skånsomme tilberedelsen av råvarene garanterer at det blir sunt, og eksotiske krydder åpner opp nye smakshorisonter. Woken forener Østens matfilosofi med moderne, lett og frisk matlaging.

Utgitt 2008
Les mer

Wok raskt og enkelt hele året

Wok raskt og enkelt hele året

Mørt kjøtt og saftig fisk, sprø grønnsaker og krydder etter behag - dette er wokmat på sitt beste! Enten du ønsker å sveive sammen en enkel middag på 10 minutter eller vil imponere med spennende smaker og retter til større anledninger - her finner du de oppskriftene og tipsene du trenger. Alt kan wokes, og husk: Oppvasken blir minimal!

Utgitt 2007
Les mer

Wok

Wok

Woken stammer fra Kina, men forekommer i hele Sørøst-Asia. En wok anvendes blant annet til hurtigfresing av grønnsaker eller finstrimlet kjøtt. Fordelen med en wok er at igredienser som er ferdig tillaget kan plasseres på den sluttende kanten, for å beholde varmen. Samtidig kan annet tillages i bunnen av gryten. I denne praktiske kokeboken som er spirallinnbundet for å gjøre den enkel å bruke i matlagningen finner du mer enn 100 wok-oppskrifter fra de enkle som lages på få minutter til mer avanserte. I denne serien finnes også "104 Sauser" - "Salater" - "Kylling" og "Pasta" .

Utgitt 2006
Les mer

Wok

Wok

Lett og lekkert er billige og lekre små kokebøker, med sunn, velsmakende og, ikke minst, mager mat. Dette er ideelle gavebøker!

Utgitt 2005
Les mer

Wok : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter

Wok : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter

Boken inneholder over 170 oppskrifter fra Thailand og Det fjerne Østen. Du finner supper og forretter, kjøtt, fjærfe, fisk og skalldyr, vegetarretter, ris og nudler. Oppskriftene har trinn-for-trinn beskrivelser med fotografier. Har register.

Utgitt 2005
Les mer

Den store wok kokeboken

Den store wok kokeboken

Hvert kapittel utforsker nye måter å bruke woken på, enten det er for å lage supper, karriretter eller rørestekte retter, eller det er for bruk til frityrsteking eller dampkoking. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Wok raskt og godt

Wok raskt og godt

Boken inneholder wok-oppskrifter med smaker fra hele verden. I tillegg til middagsretter er det også oppskrifter på desserter som kan lages i wok. Har register.

Utgitt 2002
Les mer

Wok and oriental

Wok and oriental

Boka inneholder 246 oppskrifter på asiatisk mat, og på mat laget i wok. Her finner du supper, forretter, hovedretter, grønnsaker, ris og nudler, og desserter. Har stikkordregister.

Utgitt 2002
Les mer

Wokkokeboken

Wokkokeboken

Boken inneholder over 100 oppskrifter på wok-retter. Noen av rettene er inspirert av Østens tradisjoner og smaker, mens andre er retter som har oppstått etter hvert som wok har blitt vanlig i Vesten.

Utgitt 2001
Les mer

Verdens beste wok

Verdens beste wok

Boka inneholder oppskrifter på både eksotiske wokretter og wokretter med hjemlige ingredienser som kjøttdeig, pølse og reinskav. Den har oppskrifter på retter med fugl, lam, svin, fisk, sjømat, grønnsaker, storfe, kjøttdeig og pølser og desserter. Har register.

Utgitt 2000
Les mer

Wok lett og lekkert

Wok lett og lekkert

Forfatteren har samlet oppskrifter fra Thailand, Kina, Indonesia og Malaysia. Rettene er enkle å lage og krever lite forarbeid. Her er oppskrifter på supper, sauser, tilbehør, fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, grønnsaker, ris og nudler.

Utgitt 2000
Les mer

Wok

Wok

Boka inneholder over 60 oppskrifter på vegetarretter du kan lage i wok. Den forteller hvordan du skal behandlen woken, hvilke redskaper du trenger for å lage mat i wok, hvordan du skjærer opp grønnsaker på riktig måte, og har også tips til innkjøp, behandling og lagring. Har stikkordregister.

Utgitt 2000
Les mer

En-to-tre wok!

En-to-tre wok!

I tillegg til 115 oppskrifter har boken 20 sider innledning med råd og tips om utstyr, råvarer og arbeidsteknikker. Ved siden av hver oppskrift gjengis bilde av ingrediensene. Mange av oppskriftene er favoritter i Asia, og kommer fra forskjellige deler av Det fjerne østen. Tradisjonelle vestlige retter er tilpasset for å dra nytteav den raske teknikken. Med trinn-for-trinn-bilder og register.

Utgitt 1999
Les mer





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.