![]() |
Wok en samling av mer enn 100 grunnleggende oppskrifterBoka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.Utgitt 2009 Les mer |
![]() |
WokDenne boken inneholder mer enn 80 wokoppskrifter, samt informasjon om ulike woktyper og hvordan man woker. Du finner blant annet oppskrifter på supper, forretter, gryteretter, dampkokt fisk og rørestekte retterUtgitt 2009 Les mer |
![]() |
Fristende wok en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifterBoka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.Utgitt 2007 Les mer |
![]() |
Wok asiatisk hverdagsmatWok. Asiatisk hverdagsmat. Woken, Asias kjøkkenredskap nummer én, har i dag en viktig plass i det moderne kjøkken over hele verden. Den kjappe og skånsomme tilberedelsen av råvarene garanterer at det blir sunt, og eksotiske krydder åpner opp nye smakshorisonter. Woken forener Østens matfilosofi med moderne, lett og frisk matlaging.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
Wok raskt og enkelt hele åretMørt kjøtt og saftig fisk, sprø grønnsaker og krydder etter behag - dette er wokmat på sitt beste! Enten du ønsker å sveive sammen en enkel middag på 10 minutter eller vil imponere med spennende smaker og retter til større anledninger - her finner du de oppskriftene og tipsene du trenger. Alt kan wokes, og husk: Oppvasken blir minimal!Utgitt 2007 Les mer |
![]() |
WokWoken stammer fra Kina, men forekommer i hele Sørøst-Asia. En wok anvendes blant annet til hurtigfresing av grønnsaker eller finstrimlet kjøtt. Fordelen med en wok er at igredienser som er ferdig tillaget kan plasseres på den sluttende kanten, for å beholde varmen. Samtidig kan annet tillages i bunnen av gryten. I denne praktiske kokeboken som er spirallinnbundet for å gjøre den enkel å bruke i matlagningen finner du mer enn 100 wok-oppskrifter fra de enkle som lages på få minutter til mer avanserte. I denne serien finnes også "104 Sauser" - "Salater" - "Kylling" og "Pasta" .Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
WokLett og lekkert er billige og lekre små kokebøker, med sunn, velsmakende og, ikke minst, mager mat. Dette er ideelle gavebøker!Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Wok : lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifterBoken inneholder over 170 oppskrifter fra Thailand og Det fjerne Østen. Du finner supper og forretter, kjøtt, fjærfe, fisk og skalldyr, vegetarretter, ris og nudler. Oppskriftene har trinn-for-trinn beskrivelser med fotografier. Har register.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Den store wok kokebokenHvert kapittel utforsker nye måter å bruke woken på, enten det er for å lage supper, karriretter eller rørestekte retter, eller det er for bruk til frityrsteking eller dampkoking. Har register.Utgitt 2004 Les mer |
![]() |
Wok raskt og godtBoken inneholder wok-oppskrifter med smaker fra hele verden. I tillegg til middagsretter er det også oppskrifter på desserter som kan lages i wok. Har register.Utgitt 2002 Les mer |
![]() |
Wok and orientalBoka inneholder 246 oppskrifter på asiatisk mat, og på mat laget i wok. Her finner du supper, forretter, hovedretter, grønnsaker, ris og nudler, og desserter. Har stikkordregister.Utgitt 2002 Les mer |
![]() |
WokkokebokenBoken inneholder over 100 oppskrifter på wok-retter. Noen av rettene er inspirert av Østens tradisjoner og smaker, mens andre er retter som har oppstått etter hvert som wok har blitt vanlig i Vesten.Utgitt 2001 Les mer |
![]() |
Verdens beste wokBoka inneholder oppskrifter på både eksotiske wokretter og wokretter med hjemlige ingredienser som kjøttdeig, pølse og reinskav. Den har oppskrifter på retter med fugl, lam, svin, fisk, sjømat, grønnsaker, storfe, kjøttdeig og pølser og desserter. Har register.Utgitt 2000 Les mer |
![]() |
Wok lett og lekkertForfatteren har samlet oppskrifter fra Thailand, Kina, Indonesia og Malaysia. Rettene er enkle å lage og krever lite forarbeid. Her er oppskrifter på supper, sauser, tilbehør, fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, grønnsaker, ris og nudler.Utgitt 2000 Les mer |
![]() |
WokBoka inneholder over 60 oppskrifter på vegetarretter du kan lage i wok. Den forteller hvordan du skal behandlen woken, hvilke redskaper du trenger for å lage mat i wok, hvordan du skjærer opp grønnsaker på riktig måte, og har også tips til innkjøp, behandling og lagring. Har stikkordregister.Utgitt 2000 Les mer |
![]() |
En-to-tre wok!I tillegg til 115 oppskrifter har boken 20 sider innledning med råd og tips om utstyr, råvarer og arbeidsteknikker. Ved siden av hver oppskrift gjengis bilde av ingrediensene. Mange av oppskriftene er favoritter i Asia, og kommer fra forskjellige deler av Det fjerne østen. Tradisjonelle vestlige retter er tilpasset for å dra nytteav den raske teknikken. Med trinn-for-trinn-bilder og register.Utgitt 1999 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.