Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Cøliaki


Naturlig mat, mat som kroppen ønsker seg

Naturlig mat, mat som kroppen ønsker seg

Gi kroppen naturlig mat - den maten som kroppen ønsker seg, og du kan starte en forvandlingsreise både fysisk og psykisk! Mark Sissons bok Naturlig mat inneholder over 100 nye og fristende oppskrifter - med inspirasjon fra "sunny California". Mark Sisson er tidligere atlet på olympisk nivå og han forfekter en "primal" livsstil som betyr et kosthold tilnærmet det vi spiste vi i steinalderen (planter og kjøtt) og urtidstrening (tunge løft og jakt, men også lek!). I denne boken blir du også kjent med hva "primal" og "paleo" er, samt at du får verktøyet - freshe oppskrifter - for å komme i gang. Oppskriftene er både gluten- og melkefrie, og du blir kjent med personliger som har hatt stor suksess med å legge om kosten i denne retningen. Mark Sisson har utgitt flere bøker, og skriver en av verdens mest leste helseblogger - Marksdailyapple.com. Dette er hans første bok på norsk.

Utgitt 2012
Les mer

Godt uten gluten

Godt uten gluten

Denne boken inneholder oppskrifter på glutenfrie brød, kaker og annet bakverk. Den starter med et lite kurs i glutenfri baking med beskrivelse av teknikker og råvarer

Utgitt 2010
Les mer

Glutenfri mat, godt og sunt

Glutenfri mat, godt og sunt

En bok om tarmsykdommen cøliaki (gluteninntoleranse) med oppskrifter på ulike brødvarer, middager, desserter og kaker. Den gir informasjon om hva cøliaki er og hva det innebærer, hvilke matvarer som inneholder gluten, om å reise i utlandet og adresselister. Med oppskriftsregister

Utgitt 2007
Les mer

Glutenfri bakst

Glutenfri bakst

Boken inneholder oppskrifter på glutenfrie brød og kaker, blant annet fiberrike baguetter, frokostrundstykker, grovbrød, muffins, fastelavnsboller og prinsessekake. Boken innleder med tips og triks som kan være til nytte på kjøkkenet. Oppskriftene er gjennomgått av norsk cøliakiforening

Utgitt 2007
Les mer

Damms beste oppskrifter på glutenfri bakst

Damms beste oppskrifter på glutenfri bakst

Her får du oppskrifter på forskjellige brød, kaker og annet bakverk som kan nytes selv om du er glutenallergiker.

Utgitt 2004
Les mer

Glutenfri

Glutenfri

Boka gir deg over 120 oppskrifter på fristende og riktig mat som passer både til deg som ikke kan spise gluten og til familie og venner som kan det. Har register og oppskriftsliste med næringsanalyse.

Utgitt 2003
Les mer

Glutenfri mat en grunnbok

Glutenfri mat en grunnbok

Glutenfri mat ? en grunnbok er en praktisk kokebok med mange gode oppskrifter og tips for deg som ikke tåler gluten, eller som kjenner noen med dette problemet . Du får veiledning i det som kanskje kan være vanskelig når du skal lage glutenfri mat, og boka gir de nødvendige kunnskaper for baking med mel uten gluten. Forfatteren kommer med forslag om hvordan du kan bytte ut forskjellige ingredienser, og hun gir gode råd som forenkler hverdagen. Med andre ord en uunnværlig bok som gjør det lettere for deg og får deg til å innse at du kan leve minst like bra uten gluten.

Utgitt 2000
Les mer





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.