Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Asia


Istanbul et paradis for matelskere

Istanbul et paradis for matelskere

Denne boken handler om mat i Istanbul, og er en guide til hva du burde spise hvor. Den tar for seg spesielle matvarer og matretter, gir tips til kafeer og restauranter i byen og oppskrifter på tyrkisk mat som du kan lage selv

Utgitt 2010
Les mer

Asia : en kokebok

Asia : en kokebok

Asiatisk mat på sitt beste og enkleste Liker du asiatisk mat, men vegrer deg får å lage den selv? Her er kokeboken for deg. Forfatteren Anne Røer har holdt kokekurs i Oslo i 11 år med asiatisk mat på menyen. Hun vet alt om hvordan vi kan lage denne velsmakende maten i Norge.I denne boken har hun samlet sine beste oppskrifter fra Thailand, Vietnam, India, Malaysia og Kina. Maten, som er gjennomprøvet på kursene er enkel å lage og alle ingrediensene kan du få kjøpt i Norge.

Utgitt 2006
Les mer

Basic asiatisk

Basic asiatisk

Basic asiatisk er laget over samme ungdommelige lest som de tidligere bøkene i Basic-serien. Denne gangen er temaet asiatisk, nærmere bestemt japansk, kinesisk og thailandsk mat. Her finner vi mange oppskrifter på lekre og velsmakende retter med ris, nudler, grønnsaker, sjømat, kjøtt og fugl. Som vanlig i Basic-bøkene er boken forsynt med lettfattelige forklaringer til basisretter og mer avansert kokekunst, og med rikelig informasjon om krydder, råvarer, smaker og sammensetninger.

Utgitt 2005
Les mer

Asia

Asia

Boka inneholder 50 oppskrifter fra asiatisk kokekunst. Hver oppskrift ledsages av bilder og detaljert beskrivelse av fremgangsmåten. Har register

Utgitt 2004
Les mer

Den store asiatiske kokeboken

Den store asiatiske kokeboken

Boka inneholder både tradisjonelle og nye oppskrifter, samt råd om kjøp, lagring og bruk av asiatiske ingredienser. Med register

Utgitt 2004
Les mer

Hot stuff

Hot stuff

An exploration of some of the secrets behind the distinctive flavour of authentic curry. This collection of recipes includes a section of classic favourites, as well as recipes for a fast but healthy modern lifestyle, vegetarian dishes and dishes prepared in the balti style. Recipe highlights include Balti Lamb Tikka, Lamb with Apricots, Chicken Biryani, Coconut Chicken, Parsi Prawn Curry, Seafood Balti, Vegetable Kashmiri, Mushroom and Okra Curry, Spinach Dahl and rice dishes such as Vegetable Pilau.The volume's introduction covers techniques for preparing spice mixtures and pastes. Each recipe includes step-by-step instructions for each stage of preparation and colour photographs of the finished dish.

Utgitt 2002
Les mer

Til bords i Sørøst-Asia

Til bords i Sørøst-Asia

Boka tar deg med på en kulinarisk reise til Sørøst-Asia. Den er dels oppskriftsamling og dels reisetips og inneholder mer enn 130 autentiske oppskrifter. Har stikkordregister.

Utgitt 2001
Les mer

Karriretter

Karriretter

Boka har oppskrifter på karriretter fra det asiatiske kjøkken. Med ordliste og stikkordregister.

Utgitt 1999
Les mer

Eksotisk

Eksotisk

Forfatteren tar leseren med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken, fortsetter ved kjøkkenbenken og ender med matoppskrifter. Hun presenterer oppskrifter fra de asiatiske landene fra Tyrkia til Kina, bl.a. supper, ris og nudler, vegetarretter, fisk og skalldyr, kjøtt, kylling m.m. De fleste rettene kan lages på under en halvtime. Har oppskriftsregister.

Utgitt 2002
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.