Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Amerika


Manuelas Diner

Manuelas Diner

Manuelas Diner, søte fristelser byr på amerikansk stemning med stikkord som passion, kvalitet og fristelser! Forfatteren kom nylig tilbake fra USA med kofferten full av fargerike stemningsbilder og ny inspirasjon! Boken inneholder over hundre oppskrifter, alle illustrert med helsides fotografier og trinn-for-trinn-bilder. Manuela deler her av sine hemmeligheter og kan by på oppskrifter både på den perfekte frostingen og den sprøeste crusten. Som hun selv skriver i forordet: - Om jeg hadde hatt min egen diner ville menyen inneholdt akkurat det du finner i denne boken.

Utgitt 2013
Les mer

Tacokokeboken

Tacokokeboken

I denne kokeboken finner du oppskrifter på tacoretter, fra de mer autentisk mexicanske til retter med internasjonal vri, som lakseburrito eller kylling coconut thai. Her er også oppskrifter på desserter, og du kan lese om hvordan du lager din egen piñata.

Utgitt 2010
Les mer

Taco

Taco

Boken inneholder oppskrifter på taco og texmex mat. Her er oppskrifter på taco med fisk, tortillasuppe, desserttortilla og du kan lære å lage egne tortillas og salsa

Utgitt 2009
Les mer

Crossover

Crossover

Boken inneholder ti menyer med oppskrifter på supper, salater, drinker, desserter, kjøtt-, fiske- og skalldyrsretter. Har tips om spesielle ingredienser og råd om sigar- og kaffevalg i forbindelse med måltidene. Har register.

Utgitt 1998
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.