Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Sommer


Sommermat nye norske sommerklassikere

Sommermat nye norske sommerklassikere

Sommer! For de fleste av oss betyr det lange, lyse sommerkvelder med sosiale måltider basert på friske og gode råvarer. Om sommeren har vi mer tid til å lage mat fra grunnen av, samtidig elsker vi den enkle, lette sommermaten, som er rask å lage og som vi kan nyte med venner og familie. For femten år siden laget trioen Paul Løwe, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley sin første kokebok nettopp med tittelen Sommermat. Den har vært til stor glede og inspirasjon for tusenvis av nordmenn. Siden den gang har det skjedd ganske mye på norske middagsbord. Derfor bestemte de tre seg for å tilbringe en sommer sammen igjen og lage en ny bok om den norske sommermaten. Med oppskrifter på salater, supper, forretter, småretter, retter av fisk, skalldyr og kjøtt, desserter, kaker, brød, sauser, marinader og dressinger. Flere av rettene er komponert slik at de egner seg til piknik. Har register. Bla i denne boka og bli inspirert til å lage herlig, enkel og velsmakende sommermat til familie og venner. Utvid ditt repertoar og skap nye sommerklassikere!

Utgitt 2013
Les mer

Sommermat fra Fjällbacka

Sommermat fra Fjällbacka

Deilig sommerkokebok fra den svenske krimdronningen Krimdronningen Camilla Läckberg har reist tilbake til barndommens jordbærsteder for å lage mat blant sjøboder og fiskebåter. Med seg på laget har hun den svenske stjernekokken Christian Hellberg. Begge er oppvokst i vakre Fjällbacka og er lidenskapelig opptatt av mat, og nå har de sammen realisert en gammel drøm: De har laget en kokebok som er en hyllest til hjemstedet og til den maten vi alle forbinder med sommer i skjærgården.I Sommermat fra Fjällbacka deler de sine favorittoppskrifter, alt fra krabbe og blåskjell til grillmat og friske desserter. Dette er sommermat på sitt beste!

Utgitt 2010
Les mer

Velsmakende sommermat : enkle retter for solrike dager

Velsmakende sommermat : enkle retter for solrike dager

Enkle retter til solrike dager En inspirerende samling lettlagde solskinnsoppskrifter på alt fra grillmat og iskrem til salater og forfriskende coctailer.

Utgitt 2005
Les mer

Smak av sommer

Smak av sommer

Forfatteren forlenger sommerfølelsen med oppskrifter som speiler vårt mer avslappede forhold til livet i den lyse årstid. Fra italiensk antipasti og gresk meze til det spanske kjøkken, fra grillselskap til strandpiknik, fra marokkansk lammestek til karriduftende mauritiske scampi, fra høysommerens jordbær til sensommerens varme kvelder i hagen, fra lett lunsj til romantisk middag under augustmånen. Det handler om mat som er lett å lage og lett å spise.

Utgitt 2006
Les mer

Sommermat

Sommermat

Denne boken inneholder oppskrifter på sommerretter.

Utgitt 2005
Les mer

Solskinn og sommermat

Solskinn og sommermat

Boken inneholder oppskrifter på mat som i første rekke er beregnet på sommerhus og utekjøkkener, og som er basert på råvarer som er best og billigst i perioden mai til september. Det gis også tips til borddekning, hagepynt, blomsterkrukker osv. Har register

Utgitt 2005
Les mer

Mat ombord

Mat ombord

En inspirerende bok basert på de involvertes følelser og interesse for mat, båt og det late livet ved sjøen. Og de involverte er ikke hvem som helst: Ideene til rettene er klekket ut av Oslorestauranten Palace Grills Øyvind Hjelle og Anders Jahrmann i fellesskap. I ettertid tok deretter Jahrmann med seg ideene, råvarene og ikke minst fotografen Evy Andersen på tur. Bare fotografiene alene er nok til å sette følelsene i sving. Resultatet er en bok som er fristende for alle som er glad i mat generelt - men mat ombord spesielt. Alle rettene er laget i felten og under tildels primitive forhold. Råvarene hører sjø og sommer til, og det er lagt vekt på råvarer som er lett tilgjengelig og som tåler lagring og behandling under røffe forhold. Selv begrenset mulighet for oppvask har vært en faktor for de involverte og forlaget har også tenkt på at omslaget skal tåle litt fuktighet...

Utgitt 2005
Les mer

Sommer

Sommer

I denne boken har forfatteren samlet alle sine sommerfavoritter og kommer med forslag til mat både for sommerkvelder hjemme og for ferietiden.

Utgitt 2005
Les mer

Mat for sommerdager

Mat for sommerdager

Sommeren gir andre rammer og muligheter enn resten av året. Varmt vær og ferieaktiviteter fortrenger tiden brukt til matlaging. Dette er en bok som passer fint å ta med seg på ferien, hendig i format og med deilige og lette oppskrifter som kan nytes ute i sommervarmen. Boken inneholder oppskrifter som er enkle og lettvinte, og som hører sommeren til. Med register.

Utgitt 2001
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.