Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Serveringssteder


Villa Malla

Villa Malla

Villa Malla ligger praktfullt til ytterst på Hurumhalvøya. Her kan man vasse på stranden, gå i galleriet, synke ned i en lenestol, se på havet og nyte solnedgangen. Barna kan fiske krabber eller spise is under palmene. Villa Malla har ingen spise- eller drikkeplikt. Men er man sulten, er den middelhavsinspirerte buffeen fristende både til lunsj og middag. Boken gir en smakebit på noen av de gode opplevelsene Villa Malla har å by på og inneholder også oppskrifter på et utvalg av stedets populære mat og drikke - brød, suppe, salater, dipper og sauser, fugl, fisk, skalldyr, oster, kaker, frukt, drinker og kaffe.

Utgitt 2011
Les mer

Bagatelle. Hellstrøms siste måltid

Bagatelle. Hellstrøms siste måltid

Dette er den store boken om Eyvind Hellstrøms 27 år som kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle. Den handler om de beste årene, Hellstrøms lidenskap og filosofi, norsk gastronomi og råvarer, leverandørene, Michelin-inspektørene og to stjerner i Guide Michelin. Om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, morsomme opptrinn, rare episoder og mye mer. Historien om berømmelsen og "mytteriet" på Bagatelle er også med - og ikke minst oppskrifter på Hellstrøms mange signaturretter. Dette er en praktbok med de lekreste bilder.

Utgitt 2010
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.