Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Helsekost


Nye vitaminrevolusjonen

Nye vitaminrevolusjonen

Finn ut hvilke vitaminer og mineraler akkurat du behøver! Få sunn ph-balanse og spis riktig blodtypekost! Vitaminer er supermedisin helt uten bivirkninger! Nye Vitaminrevolusjonen er skrevet av suksessforfatter og lege Knut Flytlie. Hans forrige bok om vitaminer solgte i over 60 000 eksemplarer! Gjennom sin mangeårige praksis som lege og praktiserende komplementærmedisiner, har dr. Knut Flytlie helbredet tusenvis av mennesker som helsevesenet har gitt opp. Hans nye bok er en hjelp til selvhjelp! Den er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Flytlies utgangspunkt er at alle mennesker er forskjellige. Vi behøver ulikt kosthold, og noen av oss har i tillegg behov for vitamin- og mineraltilskudd. I boken skriver Flytlie om hvordan du kan beholde god helse og forebygge alvorlig sykdom og selv bidra til å kurere plager gjennom riktig mat og tilskudd av vitaminer og mineraler tilpasset akkurat deg.
Har du vondt i hodet eller i muskler og ledd, eller er trett og føler at du mangler energi - finn hvordan du kan bli frisk uten kjemisk medisin med uheldige bivirkninger! Boken inneholder en rekke pasienthistorier og er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Knut Flytlie er norsk, men bosatt i Velje i Danmark, der han har sin egen klinikk. Han har mange norske pasienter og svarer på spørsmål på sin nettside www.vitamindoktor.dk.

Utgitt 2012
Les mer

Helsekokeboken den beste grunnboken for sunn mat - over 500 oppskrifter

Helsekokeboken den beste grunnboken for sunn mat - over 500 oppskrifter

Boka inneholder over 500 oppskrifter på tradisjonell hverdagsmat, samt retter fra hele verden. Alle er omarbeidet til sunnere varianter. Oppskriftene inneholder masse grønnsaker, sunt fett og riktige karbohydrater.

Utgitt 2010
Les mer

Mirakelmat en kokebok for helsens skyld

Mirakelmat en kokebok for helsens skyld

Boka inneholder over 50 oppskrifter på velsmakende middagsretter, desserter og drikker som er gunstige for helsen. Boka tar for seg 25 råvarer som alle har gode og helsebringende egenskaper.

Utgitt 2007
Les mer

Spis deg yngre

Spis deg yngre

Thorbjörg Hafsteinsdottir er spesialist på anti-aging og har 20 års erfaring med ernæringsrådgivning. I denne inspirerende kokeboka gir hun råd som, hvis de følges, vil gi deg ny energi og et friskere utseende. Det handler ikke om å bli 19 igjen, men om velvære og overskudd. Boka er full av oppskrifter på velsmakende mat som holder blodsukkeret i balanse og som booster hormonsystemet, samt masse god råd om kosthold og livsstil for kvinner som gjerne vil framstå som den beste utgaven av seg selv

Utgitt 2009
Les mer

Kjernesunn familie

Kjernesunn familie

Bli en sunn og frisk familie! Gjør det til en nytelse å leve sunt. Er barna ofte syke eller sover dere dårlig om natten? Føler du deg sliten og ønsker en ny livsstil? Her får du oppskriften på hvordan komme i gang og gi deg selv og familien et sunnere og bedre liv: Nye matvaner Spis sunn hverdagsmat, deilige kaker og godteri uten tilsetningsstoffer og sukker. Bli kvitt fordøyelsesproblemer, jojo-vekt og stress. Få alle familiemedlemmene til å elske grønt. Oppskrifter på frokost, lunsj, matpakker, middag og sunt godteri. Nye handlevaner Kjøp inn frisk frukt og grønt gjennom enkel planlegging. Kjøp skjønnhetsprodukter, kosttilskudd, mat, drikke og annet godt uten tilsetningsstoffer, melk, gluten og sukker. Følg vår handleguide. Handle på internett. Nye inspirasjonskilder Bli inspirert av andre familiers uunnværlige tips for å komme deg opp av sofaen. Bli kvitt sukkersug, overvekt og dårlig stemning hjemme. Bli inspirert av leger og ernæringsterapeuter til å leve naturlig sunt. God helse Få en ny og bedre helse med mat som helbreder, naturmedisin og kosttilskudd. Guide til foreldre som har barn med atferdsproblemer. Naturlig hjemmeapotek for hele familien. Nytelse! Bli kvitt stresset og få ekstra timer i døgnet. Oppdag familietrivsel, familietrening og herlig nattesøvn

Utgitt 2008
Les mer

Lev lenger

Lev lenger

Boken presenterer enkle grunnregler for hvordan vi kan leve lengre ved å velge en sunnere måte å leve på. Forfatteren har fokus på den nære sammenhengen mellom egen helsetilstand og hvordan vi spiser, puster og ivaretar våre fysiske og psykiske behov. Boken inneholder råd om fasting, ytre og indre kroppshygiene, samt oppskrifter på blant annet juice, salater og helsebringende kurer.

Utgitt 2008
Les mer

Veien til god helse

Veien til god helse

Alt du trenger å vite: * hold deg frisk - spis og tren riktig * bli eldre med helsa i behold * unngå bekymring om egen helse * gi barna dine en best mulig start * og mye mer! Her får du de helserådene som faktisk funker. Stadig kommer det ny informasjon om ting som er farlig. Hva kan man stole på, og når lever man sunt nok? Lege Ørn Terje Foss har skrevet en lettfattelig, men grundig bok om hva som virkelig betyr noe for helsa vår, fra graviditet til alderdom. Her får du konkrete og gjennomførbare råd. Han legger vekt på alt som det er mulig å forebygge, og skriver om hvor viktig det er å ha et avslappet forhold til egen helse. I tillegg har boka en oppslagsdel om vanlige sykdommer de fleste av oss støter på i løpet av livet, og forståelig informasjon om hvordan kroppen faktisk fungerer.

Utgitt 2008
Les mer

Kostskolen

Kostskolen

I boken får du blant mye annet svar på hvordan du legger opp kostholdet i forbindelse med trening, hvordan du holder en trøblete mage i sjakk, og hvordan du velger riktig kosttilskudd. Stoffet er delt inn i 16 temaer, og hvert tema belyses gjennom spørsmål og svar. Under hver tekst henvises til relaterte tema andre steder i boken.

Utgitt 2008
Les mer

Supermat : lett og lettvint for deg som vil holde deg frisk og leve lenger

Supermat : lett og lettvint for deg som vil holde deg frisk og leve lenger

Enkelte råvarer har høyere innhold av aktive helsefremmende virkestoffer enn andre. Slik mat minsker faren for kreft- og hjerte/karsykdommer, forlenger livet, gir energi, vitalitet, bedre hud, hår og fordøyelse, regulerer appetitten og reduserer aldringsprosesser. Forfatteren har satt opp en liste over de 20 råvarene som kalles supermat. Boken gir innsikt i hvilke næringsstoffer supermaten inneholder og hvordan de virker inn på helsen. I tilleg får du tips til bedre kosthold, samt oppskrifter fra det globale kjøkken. Med litteraturliste.

Utgitt 2006
Les mer

Den store tofukokeboka

Den store tofukokeboka

Boka inneholder over 60 oppskrifter fra alle de fem kontinentene på supper, forretter, salater, hovedretter og desserter. Den viser hvordan du kan bruke og tilberede ulike sorter tofu, bl.a. ved å marinere, steike, mose og frityrsteike. Har register.

Utgitt 2004
Les mer

Drikk for livet

Drikk for livet

Boken inneholder oppskrifter på helsedrikker, fra safter, juser, moser og nektarer til melke- og yoghurtdrikker og supper. Har tips om utstyr, og en oversikt over råvarenes egenskaper, oppskriftregister og stikkordregister.

Utgitt 2000
Les mer

Kosttilskudd

Kosttilskudd

Denne boken gir deg opplysninger om matens betydning for god helse. Den tar for seg betydningen av kosttilskudd, vanlige helseproblemer du kan unngå ved å bruke kosttilskudd, naturlige kilder for viktige næringsstoffer, oversikt over anbefalte daglige vitamindoser, mineraler og matvarer og hvordan du kan forandre livsstilen for å ta bedre vare på helsen din. Med stikkordregister.

Utgitt 2000
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.