Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Kaffe


Kaffe med Tim Wendelboe

Kaffe med Tim Wendelboe

I denne boka tar baristaen Tim Wendelboe for seg kaffe som råvare, hvordan den dyrkes, videreforedles og importeres til Norge. Han gir også tips til valg av riktig utstyr, innføring i ulike tilberedningsmetoder, hvordan du skal velge de beste bønnene, og hvordan du skal servere kaffen på best mulig måte.

Utgitt 2009
Les mer

Kaffe og noe å bite i

Kaffe og noe å bite i

Boken hjelper deg til å finne din favoritt-kaffe, og forteller deg hvordan du tilbereder espresso, cappuccino, caffelatte, filterkaffe og en rekke andre varianter. Boken inneholder også oppskrifter på kaker og småretter, som alle er tilpasset smaken og aromaen av nylaget kaffe

Utgitt 2001
Les mer

Kaffe med smak av kafe

Kaffe med smak av kafe

Dette er en bok om kaffi, truude jeg. Men, når jeg begynte å bla i den, fant jeg ut at denne boken var om mye mer enn bare kaffi. Den inneholder også oppskrifter på hvordan man kan lage kaffisuppe og mye annet som i hvert fall ikke jeg hadde hørt om før. Jeg syns denne boken var svært spennende og ikke minst annerledes enn noen andre kaffibøker jeg har lest før. Akkurat når du tror at boken må ha nådd den rareste oppskriften som inneholder kaffe noensinne, ser jeg en ny en. I tillegg til de spennende og eksotiske oppskriftene er boken full av delikate bilder å se på. Detter er helt klart en bok jeg vil anbefale til alle!For har de ikke likt kaffe før, kommer de til å gjøre det!

Utgitt 2006
Les mer

Kaffe : med smak av kafé

Kaffe : med smak av kafé

Boka inneholder 80 lettlagde oppskrifter på kaffe.

Utgitt 2006
Les mer

Den lille boken med kaffetips

Den lille boken med kaffetips

Den lille boken med kaffetips inneholder en mengde fakta om bønner, blandinger og alt som har med kaffe å gjøre. Prøv en hjemmelaget is-cappuccino, brenn dine egne bønner og gi smakssansene en salig opplevelse med en granita. Lær hvorfor fryseren er kaffens beste venn og kjøleskapet fienden. Få nyttige tips om trakting og kaffefiltre. I denne lille boken finner du en gyllen blanding av nyttig kaffekunnskap. Dette er den perfekte gavebok! Se også Den lille boken med vintips, som er i samme serie. Levert av © FS Informasjonstjenester

Utgitt 2006
Les mer

Kaffe : nytelse i kopp og på tallerken

Kaffe : nytelse i kopp og på tallerken

Bok om kaffens tradisjoner, typer og kvalitet. Her er det gode råd til oppbevaring og tilberedelser av ulike drikker og drinker. I boken er det også oppskrifter på desserter, småretter og middager med kaffen som en ingrediens.

Utgitt 2004
Les mer

Kaffe

Kaffe

Forfatteren er en av Norges fremste kaffekjennere, og i denne boken forteller han om ulike typer kaffedrikker, både varme, kalde, med og uten alkohol. Han forteller også om kaffebøndene, prosessen fra busk til butikk, espressomaskinen og hvordan du kan lage god kaffe hjemme. Det er også et mål med boken å sette fokus på etisk handel, i denne sammenheng kaffebøndenes livs- og arbeidsvilkår.

Utgitt 2002
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.