Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Poteter


Vår kjære potet fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat

Vår kjære potet fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapsmat

At vår kjære og svært anvendelige potet kan brukes til så mangt, er neppe noen nyhet. Men vi kan gjøre så uendelig mye mer med den enn å koke, bake eller steke den. Selvfølgelig har forfatteren med oppskrifter på forskjellige typer potetmos og lekre pureer, sufleer og potetsalater, likeså våre hjemlige raspeballer, komper og potetklubb. Men hvorfor ikke prøve noen av de mer spennende og eksotiske rettene som italienske potetballer med innbakte krutonger, israelske pannekaker eller indiske yoghurt- poteter? Eller noen av de lekre suppene og kakene med potet som en viktig ingrediens?

Utgitt 2008
Les mer

Vidunderlig potetmat

Vidunderlig potetmat

Boka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienser.

Utgitt 2007
Les mer

Fristende poteter

Fristende poteter

Boken inneholder 25 oppskrifter hvor poteten blir brukt som forrett, hovedrett eller lunsj. Boken tar også for seg de mest kjente sortene og hva de passer best til.

Utgitt 2005
Les mer

Potetmat

Potetmat

Poteter er hovedingrediens i denne kokeboken. Den har oppskrifter på supper og salater, snacks og småretter, hovedretter og paier og bakverk

Utgitt 2006
Les mer

Poteter

Poteter

Boken inneholder ulike oppskrifter med potet som viktigste ingrediens, samt en innføring i potetens historie i Norge, kunsten å koke poteter og ulike potettyper.

Utgitt 2005
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.