Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Akevitt


En guide til akevitt

En guide til akevitt

Denne boka presenterer akevittens historie i tekst og bilder, og gir et innblikk i hvordan det hele begynte med en sjøreise tur-retur Trondheim for over 200 år siden. Vi får høre om det nesten utdødde bøkkerfaget og om akevitt som ingrediens i drinker og matoppskrifter. I tillegg får vi en guide til de fleste av akevittene som er i salg hos Vinmonopolet, samt forslag til hvordan de kan nytes.

Utgitt 2007
Les mer

Aquavitguiden

Aquavitguiden

Boken gir en oversikt over samtlige akevitter som er i handel på Vinmonopolet. Hvert merke presenteres med bilde av flasken, karakteristikk, pris, anbefalt serveringstemperatur og hva slags mat den passer til. I tillegg inneholder den lesestoff om akevitt.

Utgitt 2003
Les mer

Akevitt

Akevitt

Boka tar for seg akevittens historie, og ser på den særegne fatmodninga, de helbredende virkningene den skal ha, ingrediensene og linjeoverfarten. Den presenterer dagens akevittsortiment, har tips for servering og mattilbehør, og tips for hvordan vi skal smake på de forskjellige akevittene.

Utgitt 2002
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.