Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Whisky


Whisky den store kulturguiden om whisky : skotsk, bourbon, irsk

Whisky den store kulturguiden om whisky : skotsk, bourbon, irsk

Whisky? tar deg med på en tidsreise, fra pionértiden i Skottland for mange hundre år siden til dagens barer i Tokyo, presentert av verdens mestselgende whiskyforfatter. Boken er den ultimate guiden for å oppdage og glede seg over verdens mest elegante brennevin.

Utgitt 2007
Les mer

Whisky livets vann

Whisky livets vann

I denne boken kan man lese om verdens største destillerier og merker, om kulturen som er knyttet til whisky, og se hvordan whisky i dag produseres og drikkes over hele verden, i ulike versjoner og laget av forskjellige råvarer. Med stikkordregister og litteraturliste.

Utgitt 2001
Les mer

Schibsteds store bok om whisky

Schibsteds store bok om whisky

Boken presenterer over 250 whiskysorter og de viktigste whiskydistriktene rundt omkring i verden, med hovedvekt på Irland og Skottland. Har adressetips.

Utgitt 1998
Les mer

Whisky fra hele verden

Whisky fra hele verden

Boken presenterer whisky ut fra en rekke synsvinkler: historikk, framstilling, whiskytyper og prøving. De store whiskylandene Skottland, Irland, USA, Canada og Japan er grundig beskrevet, mens andre whiskyproduserende land gis en mer kortfattet presentasjon. Til sammen omtales ca 300 whiskymerker med opplysninger om duft, smak, ettersmak og produsent. Med stikkordregister.

Utgitt 1998
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.