![]() |
Et år i Champagne : vinen, folket, regionenVi følger vinbøndene i Champagne fra de første skudd på vinplantene om våren, og frem til champagnen er ferdig. Boka gir kunnskap om hvordan man skal lagre og nyte sin champagne, og mat som går best til den. Den gir også gode råd og adressetips til reisende i Champagne.Utgitt 2002 Les mer |
![]() |
Champagne og musserende vinI boken omtales hele 900 viner av den britiske champagneekspert Tom Stevenson. Vinene rangeres, beskrives, og vi får råd om lagring og servering.Champagne og musserende vin presenterer et utvalg musserende viner fra Champagne og andre områder i Frankrike, Sør-Afrika, USA, Italia og New Zealand. Smaksopplevelsene spenner fra den bløte mousseux'en i en musserende vin fra nord- eller Sør-Amerika til den komplekse finessen i en prestisjecuvée fra Champagne. Mer enn 900 enkeltviner er beskrevet, rangert og analysert, med flotte kart og fotografier. Den omfattende teksten formidler historikken og magien til verdens mest sprudlende og stilige drikk. Denne boken er uunværlig lesning for alle vininteresserte. Utgitt 1999 Les mer |
![]() |
Champagne diva og dronningI denne boka tar forfatteren deg med på en rundreise i Champagne, til områdene rundt byene Reims og Epernay noen mil nordøst for Paris. Han skriver om forskjellen på champagne med og uten årgang, om prestisjeutgaver og ulike kategorier produsenter, og lærer deg mer om druer, tørrhetsgrader, cru, remuage, dégorgement, kjellermesterens rolle og champagne til mat. Har register.Utgitt 2003 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.