![]() |
SherryThis is the fifth, fully revised and updated edition of "Sherry," first published in 1961. It explores the fascinating, turbulent history of the sherry region and details its wine production--from the planting of vines in the south of Andalusia and the complex stages of fermentation, ageing, and blending, to the moment it leaves the bottle. Included are details of the traditional family names and new boutique bodegas.Utgitt 2004 Les mer |
![]() |
PortvinFørste del av boken omhandler portvinens historie, du føres gjennom alle faser i produksjonsprosessen, og hvordan du skal kjøpe og lagre portvin, dekantere vinen og servere den korrekt, samt tilpasse spesifikke portvinstyper til ulike matretter. Hoveddelen er en fortegnelse på over 50 portvinshus, og testresultater fra smaking av over 300 portviner. Hver portvin er beskrevet med historikk, firmaets spesielle vinkvaliteter analyseres, og det er fulle smaksnotater for et utvalg av firmaets beste viner. Med nyttige adresser, ord- og litteraturliste og stikkordregister.Utgitt 2000 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.