Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Hvitvin


Hvit vin

Hvit vin

Boken forteller hva man kan vente seg av de moderne hvitvinene, hvordan de lages og hva de kan kombineres med av mat. Det gis også en gjennomgang av de viktigste hvitvinsproduserende land og regioner, med tips om produsenter det er verdt å lete opp.

Utgitt 2005
Les mer

Hvitvinsguiden

Hvitvinsguiden

Boken gir en oversikt over 200 anbefalte hvitviner i prisklassene under 100 kroner og mellom 100 og 200 kroner. Det gis en kort karakteristikk av vinene, illustrert med bilde av flaskene og med informasjon om opprinnelsesland, distrikt, produsent, druetyper, pris, årgang og hva slags mat som passer til.

Utgitt 2003
Les mer

Hvitvin

Hvitvin

Info om hvitvin

Utgitt 2002
Les mer

Hvitvinsguiden enkel utgave

Hvitvinsguiden enkel utgave

Guiden inneholder presentasjon av 100 av de mest populære hvitvinene i Norge. Vinene presenteres med en kort karakteristikk, illustrert med bilder av flaskene og med informasjon om pris, årgang, land og distrikt, druetype og hva slags mat som passer til. Ved hver vin er det også plass til egne notater og et testskjema der du kan gjøre en egen vinanalyse med kommentarer og poeng for utseende, duft, smak og helhetsvurdering. Boka har også generell informasjon om ulike druer og vindistrikter. Har alfabetisk register og register etter popularitet.

Utgitt 2002
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.