![]() |
Hvit vinBoken forteller hva man kan vente seg av de moderne hvitvinene, hvordan de lages og hva de kan kombineres med av mat. Det gis også en gjennomgang av de viktigste hvitvinsproduserende land og regioner, med tips om produsenter det er verdt å lete opp.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
HvitvinsguidenBoken gir en oversikt over 200 anbefalte hvitviner i prisklassene under 100 kroner og mellom 100 og 200 kroner. Det gis en kort karakteristikk av vinene, illustrert med bilde av flaskene og med informasjon om opprinnelsesland, distrikt, produsent, druetyper, pris, årgang og hva slags mat som passer til.Utgitt 2003 Les mer |
![]() |
HvitvinInfo om hvitvinUtgitt 2002 Les mer |
![]() |
Hvitvinsguiden enkel utgaveGuiden inneholder presentasjon av 100 av de mest populære hvitvinene i Norge. Vinene presenteres med en kort karakteristikk, illustrert med bilder av flaskene og med informasjon om pris, årgang, land og distrikt, druetype og hva slags mat som passer til. Ved hver vin er det også plass til egne notater og et testskjema der du kan gjøre en egen vinanalyse med kommentarer og poeng for utseende, duft, smak og helhetsvurdering. Boka har også generell informasjon om ulike druer og vindistrikter. Har alfabetisk register og register etter popularitet.Utgitt 2002 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.