![]() |
Verdens beste PIZZA ? en reise i tykt og tyntVerdens beste PIZZA ? en reise i tykt og tynt er en annerledes bok om pizza. Her handler det om menneskene, stedene, personlighetene, stoltheten, lidenskapen, troen og særegenhetene vi møter blant verdens pizzaelite.Craig Whitson, Tore Gjesteland, Mats Widén og Kenneth Hansen har reist til Italia og deres venner i pizzaens vugge, og til USA for å besøke noen av de mest lidenskapelige pizzapersonligheter i verden. Boka handler om opplevelser og spennende møter. Den er full av tips og råd fra alle kanter av pizzaverdenen; de som produserer tomater, mel og oster, pizzabakere, journalister, bloggere, ledere i store pizzakjeder, historikere og andre som jobber bak kulissene, for å gi oss det som muligens er verdens mest populære matrett. Her er mer enn 50 eksepsjonelt gode pizzaoppskrifter. Noen av oppskriftene er guttas egne, andre har de fått fra noen av verdens beste pizzaioloer. Utgitt 2014 Les mer |
![]() |
Deilig pizzaBoka inneholder pizzaoppskrifter i ulike varianter, både med kjøtt- og vegetarfyllUtgitt 2010 Les mer |
![]() |
500 pizzaer, focaccia og andre flate brød500-serien består av små kokebøker med hele 500 oppskrifter som er gode og enkle å følge. Oppskriftene varierer fra gjennomprøvde klassikere til helt nye ideer med uvante smakskombinasjoner. Foruten de 500 oppskriftene får man også gode og praktiske tips om utstyr, tilberedning, tilbehør og servering. Innholdsfortegnelse og register gjør det enkelt å finne fram til oppskriften du trenger.Utgitt 2009 Les mer |
![]() |
Italiensk kjøkkenklassikereEn basiskokebok som inneholder oppskrifter på tradisjonelle og moderne italienske retter. Her finner du antipasti, brød og pizza, supper, pasta- og risottoretter, hovedretter med kjøtt og fisk, salater og desserter.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
Fast foodForfatteren har besøkt en rekke gatekjøkken og pølseboder ulike steder i landet. I denne boka skriver han om pølser, pizzaer, burgere, kebab, sauser og tilbehør. Boka inneholder også en rekke oppskrift på hvordan man kan lage disse rettene hjemmeUtgitt 2006 Les mer |
![]() |
Velsmakende italienskEn herlig samling av populære italienske oppskrifter Velsmakende italiensk inneholder en herlig samling av populære italienske oppskrifter, fra pasta og pizza til retter av fisk, kjøtt og skalldyr. Småkaker og gode desserter kjent fra det italienske kjøkkenet er også med.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
Rut og Knut ser på matRut & Knut ser på pizza og poteter Hvorfor blir du sulten? Hva er det egentlig i maten og hvor kommer den i fra? Hva spiste folk før i tiden og hva spiser man i andre land? Denne boken handler om krydder og kakao, sukker og salt, bordskikk og brødbaking.«Gyldendals Juniorfakta» er en serie søte og nyttige bøker for nysgjerrige barn som vil vite mer om det meste. I tolv bøker forteller Rut & Knut om norske barns virkelighet og hverdag. Med fakta, ordtak, eventyr, dikt og morsomme aktiviteter.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Den beste MiddelhavsmatenMiddelhavsmat faller i smak hos de fleste, pasta og pizza fra Italia, bouillabaisse fra Sør-Frankrike, paella fra Spania, honningdryppende kaker fra Hellas – og mye, mye merFristende - Sunt - Enkelt - Velsmakende En uimotståelig samling av noen av de beste oppskriftene fra Italia, Spania, Hellas og Sør-Frankrike Utgitt 2005 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.