Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Kaker


Bursdagskaker

Bursdagskaker

- Det er utrolig enkelt å lage en imponerende kake, sier kakebokforfatter Janne Jensen.
Kokeboka «Bursdagskaker» er ei bok full av flotte, lekne og lette kakeoppskrifter for både store og små bursdagsbarn.
Her viser hun deg trinn for trinn hvordan du kan gå frem for å lage høye, dekorative og ikke minst velsmakende hjemmelagde kaker.
Det kan være bløtkake, red velvet cake, regnbuekake, schönbrunnkake eller sjokoladekake med fudgkrem og mye mer.
For barna finnes det oppskrifter på flere lags prinsessekake, Barbie-kake, piratkake, Hello Kitty-kake og en skikkelig monsterkake.
Boka gir rom for å eksperimentere med forskjellige bunner og fyll for å finne sin egen favorittkake og personlige vri som kakebaker. Jensen har satt sammen oppskrifter med tanke på at ingrediensene skal være lette å få tak i.

Utgitt 2013
Les mer

Kaker og dekorering unn deg en kake til kaffen

Kaker og dekorering unn deg en kake til kaffen

Baking er i vinden og kaker og dekorering er blitt superpopulært. Alle skal lage de lekreste kakene til bursdager, selskaper, konfirmasjonen og dåpen. Og heldigvis behøver ikke kakedekorering være verken kostbart eller vanskelig. I denne boken kan du velge fra over 30 herlige kakeoppskrifter for store, litt mindre og småkaker i første del av boken og over 50 fantastiske dekorasjonstemaer i del to. Imponer familie og venner med de mest sjarmerende kreasjoner ved å benytte enkle pyntehemmeligheter fra boken. Her er det bare å hente frem kakedesigneren i deg! Fra innholdet: Sjokolade- og hasselnøttkake med bringebær; Ostekake med jordbær, mint og balsamico; Toffee cupcakes; romantisk rosebladerhjerte; Bollywood extravaganza, og mye, mye mer. Gled deg til å bake og dekorere kakene dine på kongelig vis - det er lekkert og garantert mulig å få til. Fiona Cairns er konditor med Michelinstjerne og kvinnen bak bryllupskaken til prins William og Kate i 2011. Hun er berømt for sine fantastiske kreasjoner til kjendisenes selskaper, samtidig som hun driver konditoriet sitt og leverer over 750 000 i året. Hun har utgitt flere kakebakebøker.

Utgitt 2012
Les mer

Ostekaker

OstekakerUtgitt 2010
Les mer

Verdens beste småkaker

Verdens beste småkaker

Boka inneholder omkring 300 kakeoppskrifter, både gamle og nye, til alle anledninger. Hvert kapittel innledes med tips og råd, for å gjøre bakingen enklere

Utgitt 2009
Les mer

Kirkekaffe

Kirkekaffe

Denne boken er proppfull av gode oppskrifter når du skal lage kakemat til mange. Her får du kakeoppskrifter fra Lindesnes i sør til Karasjok i nord, menigheter både i Norge og Sverige bidrar med sine beste serveringstips, til vanlig kirkekaffe og til kirkekaffe når det er fest. Attåt serverer vi nostalgiske bilder og fortellinger, de beste bordbønnene og tanker omkring kirkekaffen før og nå. Ny inspirasjon til å utvikle den kirkekaffen du pleier å delta på får du også. Sist, men ikke minst får du også en nyskrevet bordbønn med melodi, spesielt beregnet til bruk ved kirkekaffe. Vidar Kristensen har skrevet tekst og Per Tveit melodi.

Utgitt 2008
Les mer

Kakelykke

Kakelykke

Boka inneholder oppskrifter og dekorasjonsforslag på kremkaker, sjokoladekaker, paier, minikaker, fylte kjeks, desserter og andre søte fristelser.

Utgitt 2007
Les mer

Sunne kaker

Sunne kaker

Oppskriftene i denne boka legger opp til bruk av råvarer som bygger opp og gjør godt for kroppen, som tørket eller frisk frukt, nøtter, bær, sunne oljer og krydder. Boka har oppskrifter på kaker, kjeks, gjærbakst, muffins, paier, sorbet, gelé og kompott. De fleste oppskriftene er tilrettelagt for diabetikere

Utgitt 2007
Les mer

Småkaker

Småkaker

120 deilige oppskrifter på småkaker Småkakene er tilbake, og det i et lekkert utvalg med forskjellige smaker og fasonger. I denne boken finner du en oppskrift som passer til enhver anledning. Her finner du også omfattende innledning med tips om baking av småkaker samt råd om basisutstyr og ingredienser - i tillegg får du forslag til pynt

Utgitt 2007
Les mer

Porsjonskaker

Porsjonskaker

Boka inneholder oppskrifter på 120 porsjonskaker som passer til alle anledninger, bl.a. varme sjokolade- og marshmallowskaker, sjokolademoussekaker og crème brûlée-kaker. Boka har også oppskrifter på glasur og fyll, og gir tips om baking, råd om basisutstyr og ingredienser og forslag til kakepynt.

Utgitt 2007
Les mer

Ta kaka

Ta kaka

Boka inneheld 200 oppskrifter på kaker frå Vestlandet, alt frå julekaker og formkaker, til rullekaker og fromasjkaker, og er eit forsøk på å vise mangfaldet i vestlandsk kakebakst. Samtidig gir boka ein historisk gjennomgang av vestlandsk bakekultur og baketradisjonar, frå enkle bakverk i mellomalderen, og fram til moderne kaker i vår tid.

Utgitt 2005
Les mer

Kaker : pynt dem selv

Kaker : pynt dem selv

Boken inneholder oppskrifter på kaker til alle anledninger. Fremgangsmåten beskrives detaljert, og det gis informasjon om hva du trenger av utstyr. Et eget kapittel viser trinn for trinn hvordan du lager border, blomster og figurer.

Utgitt 2006
Les mer

Mine lekreste kaker

Mine lekreste kaker

Boka inneholder omkring 300 kakeoppskrifter, både gamle og nye, til alle anledninger. Hvert kapittel innledes med tips og råd, for å gjøre bakingen enklere.

Utgitt 2005
Les mer

Fra Napoleon til Mor Monsen

Fra Napoleon til Mor Monsen

Boka inneholder kakas kulturhistorie. Den er bygd opp rundt fire hovedpilarer: kaker, konditoren, konditoriet og kakemennesket. Hvert kapittel har en historisk innledning med en beskrivelse av viktige hendelser fra tidenes morgen frem til i dag.

Utgitt 2004
Les mer

Den store boken om kaker

Den store boken om kaker

Boka starter med en kakekavalkade med kaker fra mange land, og inneholder mer enn 100 oppskrifter, ideer til pynt og trinn-for-trinn teknikker. Har stikkordregister. Illustrert.

Utgitt 2005
Les mer

Søte fristelser

Søte fristelser

I tillegg til velsmakende voksenkaker, inneholder boken oppskrifter på kaker til barneselskapet. Et eget kapittel har oppskrifter på godsaker som mozartkuler, trøfler, marengser og desserter. Har mønster.

Utgitt 2005
Les mer

Eplekaker

Eplekaker

Boken inneholder oppskrifter på desserter og kaker med eple som viktigste ingrediens. De fleste oppskriftene er enkle, men boken inneholder også utfordringer for de mer erfarne.

Utgitt 2005
Les mer

Den store kakeboken

Den store kakeboken

Boka starter med en kakekavalkade med kaker fra mange land, og inneholder også meir enn 100 oppskrifter, ideer til pynt og trinn-for-trinn teknikker.

Utgitt 1996
Les mer

Kaker

Kaker

I denne boka finner du oppskrifter på 50 kaker, alt fra vågale fruktkaker via populære klassikere til fine småkaker.

Utgitt 2004
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.