Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Ingredienser


Mat til sinns

Mat til sinns

Visste du at din sinnstemning kan påvirkes av maten du spiser? En rekke studier viser sammenheng mellom mat og psykiske helseplager. Et lett sinn, gode følelser, glade tanker, konsentrasjon og klare minner kan skapes gjennom nytelser fra santurens spiskammers. Det trenger ikke være så komplisert. Mat til sinns omsetter forskningsresultater til enkle historier, praktiske mattips og raske hverdagsretter.
Lege, livsnyter og forfatter av bestselgeren Mat med mer, Berit Nordstrand, har i sin andre bok skrevet om hvordan du med nydelige smaker og rene råvarer kan spise deg til bedre hjernekjemi. Mat til sinns viser deg enkle matgrep for å få et lettere sinn, gode følelser, glade tanker, skjerpet konsentrasjon og best mulig hukommelse - slik at du kan få mer glede ut av ditt liv. Nok igjen omsetter Berit forskningsresultater til enkle historier, praktiske mattips og raske hverdagsretter - her får du alt du trenger for å lykkes. Demp stress og uro, og skap lykkekjemi med deilig hverdagsmat til det beste for kropp og sinn!

Utgitt 2013
Les mer

Naturens spiskammer høst av naturens overflod

Naturens spiskammer høst av naturens overflod

Denne boken handler om råvarer som er gode, sunne og gratis. Den beskriver mer enn 40 ville vekster som kan brukes i matlagingen, heriblant bjørk, brennesle, nyper, slåpetorn, løvetann, ramsløk, tang og grannåler. Den har over 200 oppskrifter på middagsretter, supper, kaker, snaps og teblandinger, samt råd om plukking og oppbevaring av vekstene. Med litteraturliste og stikkordregister.

Utgitt 2012
Les mer

Til matens forsvar

Til matens forsvar

Forfatteren forsvarer den naturlige, enkle og sunne maten, og mener at det meste vi spiser i dag ikke lenger er produkter av naturen, men av vitenskapen og industrien. Han viser oss hvordan vi med enkle grep kan velge den maten som både gir økt helsegevinst og nytelse. Har kilder og register.

Utgitt 2009
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.