Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Muffins


Love, Manuela

Love, Manuela

I denne fargerike og fristende boken gjør Manuela Kjeilen baking enkelt. Hun deler villig alle sine hemmeligheter for å lage lekre og innbydende cupcakes, cake pops, kaker, cookies, brownies, desserter og søtsaker. Du får grundige trinn-for-trinn-bilder og enkle beskrivelser på fremgangsmåten til hver enkelt oppskrift.
Lær deg også å pynte med det lille ekstra til alle spesielle anledninger. Topp cupcaken med en rose, swirl eller ruffle - eller lagdinegen marsipanrose. Manuela gir deg også gode praktiske tips om utstyr, tilbehør og servering.
Mer enn 150 fristende oppskrifter. Manuela Kjeilen begynte å blogge for litt over ett år siden og er i dag en av de største, norske matbloggerne med over 20000 besøkende hver dag.
Baking og blogging har blitt Manuelas fulltidsjobb og hun gjør alt selv.
Hun baker, fotograferer, legger ut oppskrifter med steg-for-steg bilder og besvare leserne sine.
Bloggen hennes ble på selveste kvinnedagen i 2011 kåret til Norges mest elskede blogg.
www.passion4baking.com.

Utgitt 2011
Les mer

Cupcakes
lekende lett

Cupcakes lekende lett

Cupcakes og muffins er dekadente, fargerike og fristende, og gleder øynene like mye som smakssansen. Matelsker og -stylist Paul Løwe lager verdens beste cupcakes med kun naturlige og lett tilgjengelige ingredienser. Med denne boken blir de små fristelsene en suksess hver eneste gang. Her finner du både norske og internasjonale klassikere, men også sesongenes favoritter og noen mer eksentriske varianter, toppet med det lille ekstra til enhver spesiell anledning. Paul Løwe er stylist og jobber med mat og interiør. Han skriver en fast spalte i norske Elle Interiør og har sammen med Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley gitt ut et titalls spennende og moderne kokebøker.

Utgitt 2011
Les mer

Muffins, 39 oppskrifter på uimotståelige godbiter

Muffins, 39 oppskrifter på uimotståelige godbiter

Boka inneholder oppskrifter på 39 forskjellige muffins, bl.a.muffins fylt med frukt eller bær, med syltetøy, sjokolade, peanøttsmør eller nøtter.

Utgitt 2010
Les mer

Muffins og kaker

Muffins og kaker

Boka inneholder 112 oppskrifter på muffins og andre kaker. Den har tips til hvordan du får maksimalt ut av råvarene, og framgangsmåten forklares trinn for trinn

Utgitt 2009
Les mer

500 muffins

500 muffins

500-serien består av små kokebøker med hele 500 oppskrifter som er gode og enkle å følge. Oppskriftene varierer fra gjennomprøvde klassikere til helt nye ideer med uvante smakskombinasjoner. Foruten de 500 oppskriftene får man også gode og praktiske tips om utstyr, tilberedning, tilbehør og servering. Innholdsfortegnelse og register gjør det enkelt å finne fram til oppskriften du trenger

Utgitt 2009
Les mer

Fristende muffins og kaker

Fristende muffins og kaker

Boka inneholder 112 oppskrifter på muffins og andre kaker. Den har tips til hvordan du får maksimalt ut av råvarene, og framgangsmåten forklares trinn for trinn.

Utgitt 2007
Les mer

Muffins

Muffins

120 deilige oppskrifter på muffins Boken har en omfattende innledning med tips om muffinsbaking samt råd om basisutstyr og ingredienser - dessuten lærer du hvordan du kan rette opp eventuelle baketabber. Nyttige tips, serveringsforslag og variasjoner sørger for at du får perfekte muffins hver gang.Den inneholder også et utvalg fettfattige og glutenfrie oppskrifter

Utgitt 2007
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.