Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Frukt


Moreller og plommer

Moreller og plommer

Boka inneholder oppskrifter på desserter, kaker, paier, brød, is, drikker og syltete bær, basert på moreller og plommer. Har register.

Utgitt 2005
Les mer

Frukt

Frukt

Boken er en kombinert guide og kokebok. Den gir opplysninger om historie, fruktsorter og næringsverdi. Den gir også råd om høsting, lagring, safting og sylting. Oppskriftene forklares trinn for trinn. Med register.

Utgitt 2001
Les mer

Hagens frukt og bær

Hagens frukt og bær

I den første delen av boken belyser forfatteren den historiske utviklingen av hagekultur og frukt- og bærdyrking, og beskriver hvordan man tidligere har brukt og oppbevart bær og frukt. Botaniske beskrivelser, folkemedisinsk bruk, myter og andre tradisjoner tilknyttet emnet er også tatt med. Den andre delen av boken består av oppskrifter og råd om hvordan man skal behandle bær og frukt. Forfatteren har lagt vekt på å få med gamle, tradisjonsrike retter, men har også gitt stor plass til nye og mer moderne oppskrifter. Har litteraturliste.

Utgitt 2004
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.