Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Mosjon/trening


5-10-15 få minutter, maks effekt

5-10-15 få minutter, maks effekt

Smått er godt, og mer enn nok! I denne boka viser Helene Sandvig hvordan man kommer i toppform, selv som travel trebarnsmor. Korte, effektive økter er alt som skal til. Helene Sandvig har aldri vært i så god form som da hun sluttet å trene. I stedet for å stresse av gårde til treningstimer, begynte hun å legge inn små miniøkter i hverdagen. Nå trener hun når hun har tid og lyst: mens hun koker kaffe om morgenen, på sykkel på vei til jobb, på lekeplassen med barna. I denne boka viser hun hvilke øvelser du kan gjøre enkelt, overalt, akkurat når du har tid.
Her er også de beste ferieøvelsene, trim du kan gjøre sammen med barna, tips for å få en bedre rygg og deilige og sunne oppskrifter som du enkelt rekker å lage i en travel hverdag.

Utgitt 2015
Les mer

5-10-15

5-10-15

Smått er godt, og mer enn nok! I denne boka viser Helene Sandvig hvordan man kommer i toppform, selv som travel trebarnsmor. Korte, effektive økter er alt som skal til. Helene Sandvig har aldri vært i så god form som da hun sluttet å trene. I stedet for å stresse avgårde til treningstimer, begynte hun å legge inn små miniøkter i hverdagen. Nå trener hun når hun har tid og lyst: mens hun koker kaffe om morgenen, på sykkel på vei til jobb, på lekeplassen med barna. I denne boka viser hun hvilke øvelser du kan gjøre enkelt, overalt, akkurat når du har tid. Hun har også tatt med de beste ferieøvelsene, trim du kan gjøre sammen med barna, tips for å få en bedre rygg og deilige, sunne oppskrifter som du enkelt rekker å lage i en travel hverdag

Utgitt 2015
Les mer

I form med Dag Otto

I form med Dag Otto

Tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen har en kongstanke. Han vil få hele Norge ut av sofaen, på beina og i form. Dag Otto, kjent for de fleste som entusiastisk motivator i tv-program som TV 2 Sporty, På tur med Dag Otto, På hjul med Dag Otto og sendinger fra Tour de France, er opptatt av hverdagstrening. Han sprer det galde treningsbudskapet, og overbeviser deg om at litt er så veldig mye bedre enn ingenting. Trening er viktig, uansett nivå, og boka er delt inn i tre deler, slik at han favner alle. Del 1 er viet sofasliteren som har utfordringer med å komme i gang. Del 2 er viet de som allerede trener noe, men som vil ha råd, tips og ideer til hvordan man kan utvide og utvikle repertoaret. Del 3 setter fokus på å sette seg et «hårete» mål og for eksempel delta i et langløp, et lengre skirenn eller sykkelritt. Få motivasjon, gode tips og ideer til treningsformer, og råd om kosthold og ernæring i forbindelse med trening samt gjenkjennbare «caser» i I form med Dag Otto! Boka er skrevet i samarbeid med Bjørn Atle Eide.

Utgitt 2015
Les mer

Sunn og sterk med protein

Sunn og sterk med protein

Idealet for unge jenter har gjort en snuoperasjon fra et fokus på å kun være tynn til å vektlegge en kropp som ser sterk og sunn ut. Trendeksperter mener at bevissthet rundt hvor viktig det er med et proteinrikt kosthold bare kommer til å øke i løpet av 2013.
I boka «Sunn og sterk med protein» bruker blogger og nordisk mester i bodyfitness Kristine Weber sin glede over å spise og lage god mat til å vise at proteinrik mat ikke må bety pulvershaker og beinharde begrensninger.
Hun forteller om hvordan hjerteproblemene hennes har motivert henne til å bli sunnere og sterkere og om livet på godt og vondt som bodyfitnessmester. Det er faktisk fullt mulig for en fitnessmester å elske kaker og desserter.
I «Sunn og sterk med protein» finnes ikke bare middagretter, men også oppskrifter på ulike typer muffins, karamellkake, rullekake, kokosboller og donuts.
Boka forteller om hvordan du opprettholder motivasjonen til å holde en sunn og sterk hverdag. Den inneholder også et komplett 6-ukersprogram med ukemenyer og treningsopplegg som garantert gir resultater.
Kristine Weber er økonom og driver kostholds- og treningsbloggen www.kriweb.no , som har rundt 9000 lesere hver dag. Hun er nordisk mester i Bodyfitness og ble norgesmester i 2012.

Utgitt 2013
Les mer

Bygg muskler!

Bygg muskler!

Dette er boken for deg som ønsker en mer muskuløs kropp og et forbedret kosthold. Her får du alt du trenger å vite om styrketrening for å trene effektivt og målrettet, og å oppnå kroppen du ønsker deg. Det er en teoretisk bok med tanke på dybdekunnskapen forfatterne besitter, men den er praktisk vinklet slik at du skal bli motivert til å utføre både øvelsene som anbefales og kostholdsforbedringene som foreslås. Alle styrkeøvelser presenteres i trinn-for-trinn bildeserier slik at du kan ta med boken i treningsbagen og gjøre øvelsene korrekt. Boken suppleres med videomateriell på nett som du får tilgang til via QR-koder i boken.

Utgitt 2013
Les mer

Mat for deg som trener

Mat for deg som trener

Oppskriftene som gir resultater Endelig en enklere tilnærming til mat og trening! Spis riktig i forhold til hva du trener og dine målsettinger. Det er lett å bli forvirret i jungelen av kostholds- og treningsråd når man trener. Hvor mye trenger man egentlig spise etter en trening? Eller før? Og gjelder det samme om man skal ta seg en løpetur eller trene styrke? Nå kan du lære deg å tilpasse et næringsrikt kosthold i forhold til hva du trener og hva dine treningsmål er. Uansett om du løper, går på ski, bygger muskler eller slanker deg. Ideen er at maten skal gi maksimalt treningsutbytte, den skal være sunn, variert og lettlaget. Den skal også være prisvennlig og gi nytelse, ikke skyldfølelse. Utgangspunktet i oppskrifter er etablerte ernæringsfakta kombinert med det det trenddiettene har til felles, for eksempel langsomme karbohydrater og det gode fettet. I denne boken er de nærmere 90 oppskriftene tydelig merket med næringsinnhold og porsjonsstørrelse i forhold til dine treningsmål. Råvarene kjøper du i dagligvarebutikken - smakene henter inspirasjon fra hele verden. Oppskriftene er i hovedsak lunsj- og middagsretter. De er lettlagde og kan kombineres på forskjellige måter.

Utgitt 2012
Les mer

Tren deg sprek, spis deg slank

Tren deg sprek, spis deg slank

Noen dager er alt mulig. Du er full av overskudd og energi, humøret er på topp, kroppen fungerer, og du strutter av handlekraft og pågangsmot. Selvfølgelig er ikke alle dager slik, men ved å prioritere de riktige tingene i hverdagen, vil du garantert få flere slike dager og færre dager der du er sliten og tappet for krefter. Det handler om å lytte til kroppen og gjøre smarte valg! Alle kvinner fortjener mer overskudd, bedre form og helse - og et utseende de er fornøyd med!
Cathrine Borchsenius og Jill Jahrmann gir deg nøkkelen til trening og kosthold som virker, både i hverdagen og på ferie. Her får du gode tips til kondisjons- og styrketrening, forslag til treningsprogram, smarte råd om hva du skal spise før og etter trening, og hvordan du kan få et balansert og godt kosthold.

Utgitt 2012
Les mer

Beautyfood

Beautyfood

Ved hjelp av beautyfood kan du bringe fram og styrke det vakre i deg selv. Beautyfood er både fysisk og emosjonell næring. Yoga og meditasjon, fysisk trening og et kosthold som inkluderer supermat er ingrediensene i en livsstil basert på beautyfood. Boka gir deg rådene som virker for å fornye din egen skjønnhet fra topp til tå. Her får du tips til hvordan du oppnår strålende hud, hår og negler, vakre øyne, smidige ledd, velfungerende lunger og hjerte, god fordøyelse og mentalt overskudd. Boka har dessuten gode råd om trening, den viser deg hvordan du kan gjennomføre en detox-kur og lærer deg om supermat fra A til Å.

Utgitt 2011
Les mer

Hold deg frisk med bra mat og trim

Hold deg frisk med bra mat og trim

Dette heftet forklarer på en enkel måte sammenhengen mellom helse, trim og mat. Det gir eksempler på sunn og usunn mat, og inneholder oppskrifter på sunn mat som er lett å lage.

Utgitt 2010
Les mer

Best i birken: på sykkel trening, kosthold, teknikk, utstyr

Best i birken: på sykkel trening, kosthold, teknikk, utstyr

Denne boken gir en grundig gjennomgang av sykkelspesifikk treningsfysiologi, treningsprogram med årsperiodisering og forslag til økter, en innføring i wattbasert trening, tips om kosthold for maksimale prestasjoner under trening og i ritt, innføring i riktig sykkelteknikk for både terreng og landeveissykling, tips om utstyr og tekniske krav, råd om taktikk og samarbeid under ritt, en detaljert beskrivelse av Birkebeinerløypa, samt en guide til andre norske ritt, med løypeprofiler

Utgitt 2009
Les mer

Kom i form med Mesternes Mester

Kom i form med Mesternes Mester

I denne boken viser Dag Otto Lauritzen deg hvordan du kan få en sprekere hverdag. Her er treningstips og treningsprogrammer, og gode råd om hvordan treningen kan tilpasses travle dager med jobb og familieliv. Du får også nyttig informasjon om hvordan du kan legge opp til et smartere kosthold. Motivasjon står også sentralt i boken. Dette er en bok for alle som vil holde seg i form, uansett treningsgrunnlag.

Utgitt 2009
Les mer

Ny kropp på 10 minutter - effektiv morgentrim

Ny kropp på 10 minutter - effektiv morgentrim

Boken inneholder ulike 10-minutters treningsøkter som omfatter alt fra tøyninger du kan gjøre i sengen, yogasekvenser, dynamiske fettforbrenning og oppkvikkende øvelser i dusjen. Øvelsene bidrar til økt stoffskifte, mer energi og frigjøring av endorfiner som gjør deg vel og bedre rustet til å takle stress.

Utgitt 2009
Les mer

10 år yngre på 10 uker

10 år yngre på 10 uker

Boken er skrevet for kvinner som ønsker å få en yngre kropp, og inneholder et 10-ukers program for å innarbeide gode vaner i forbindelse med kosthold, mosjon og mental trening. For hver uke følger et skjema man skal fylle ut for å holde øye med sin egen utvikling. Hver uke har også egne gjøremål som skal lede frem mot en slank, sterk, sunn og fast kropp. Med eget kapittel om skjønnhet og hudpleie, oversikt over blomstermedisin og oppskrifter.

Utgitt 2009
Les mer

I form med Mesternes mester

I form med Mesternes mester

I denne boken viser Dag Otto Lauritzen deg hvordan du kan få en sprekere hverdag. Her er treningstips og treningsprogrammer, og gode råd om hvordan treningen kan tilpasses travle dager med jobb og familieliv. Du får også nyttig informasjon om hvordan du kan legge opp til et smartere kosthold. Motivasjon står også sentralt i boken. Dette er en bok for alle som vil holde seg i form, uansett treningsgrunnlag.

Utgitt 2009
Les mer

10 minutter til fastere lår og en litt mer spretten rumpe

10 minutter til fastere lår og en litt mer spretten rumpe

Det er bare noen små øvelser i hverdagen som skal til for å få faste, sterke lår og en spretten rumpe som tar seg flott ut i selskapskjolen! Kari Jaquessons inspirerende øvelser - med og uten hjelpemidler som ball, strikk eller vekter - er enkle å gjøre hjemme og kan lett tilpasses et aktivt liv. Karis mattips får du på kjøpet!
Eget kapittel med pilates-inspirerte øvelser.

Utgitt 2009
Les mer

Trening som forbrenner fett

Trening som forbrenner fett

Denne boken presenterer treningsopplegg og aktiviteter som faktisk bidrar til å forbrenne fett. Du får også gode råd om hvordan du kan øke forbrenningen uten ubehagelig blodslit. Med en rekke forslag til øvelser og aktiviteter som kan gjøres inne eller ute, blir det enklere for deg å nå målet. Boken er skrevet av helse- og treningsterapeut Halvor Lauvstad som er utdannet ved Norges idrettshøgskole. Han er ansvarlig for Individuell Trening i SATS Norge.

Utgitt 2008
Les mer

Gnist: Pilates. Bli sprekere, slankere og smidigere

Gnist: Pilates. Bli sprekere, slankere og smidigere

Bli sprekere, slankere og smidigere Pilates lindrer smerter i rygg, nakke og muskler ved å rette opp ubalanserte muskler og forbedrer kroppsholdningen.Med klarer instruksjoner, trinn-for-trinn-bilder og spesifikke råd kan du følge dette enkle treningsopplegget hjemme.Trevor Blount har undervist i pilates siden 1985, og er av grunnleggerne av Pilatesstiftelsen i Storbrittania.

Utgitt 2008
Les mer

Trim med God morgen Norge og Kari Jaquesson!

Trim med God morgen Norge og Kari Jaquesson!

På dvd'en trimmer du sammen med Kari Jaquesson, God morgen Norges trimmotivator og tre kollegaer fra TV2. Dette er real og enkel hverdagstrim som alle kan utføre. Hver øvelse varer i tre minuter. Miks og sett sammen dine egne favoritter for maksimal variasjon og du bestemmer selv om du vil trimme i 3 eller 60 minutter.
Ved å mosjonere regelmessig er du bedre rustet mot sykdom både i kroppen og toppen. En daglig dose mosjon gjør deg rett og slett gladere og sprekere! Øvelsene er enkle å få til og trenger ikke noe utstyr

Utgitt 2008
Les mer

Video vitamin 5 fatburner

Video vitamin 5 fatburner

DVD-en inneholder tre forskjellige kondisjonsøkende program med tre intensitetsgrader. Den viser også 12 styrkeøvelser for hele kroppen, kjernetrening for flatere mage og har en egen kostholdsguide.

Utgitt 2007
Les mer

10 minutter til en sterkere rygg og litt flatere mage

10 minutter til en sterkere rygg og litt flatere mage

10 minutter til en sterkere rygg og litt flatere mage

Utgitt 2007
Les mer

Treningsguiden : kondisjon - styrke - bevegelighet

Treningsguiden : kondisjon - styrke - bevegelighet

Boka gir ei innføring i de ulike treningsformene kondisjons-, styrke- og bevegelighetstrening. Den beskriver forskjellige øvelser og inneholder ni treningsprogrammer.

Utgitt 2006
Les mer

Bevegelse - fysisk aktivitet - helse

Bevegelse - fysisk aktivitet - helse

Boken tar for seg bevegelse, fysisk aktivitet og helse. Vi kan lese om hvordan en fysioterapeut på reise i fremmede kulturer har utvidet sin kunnskap, sammenhengen mellom fysisk aktivitet, fysisk form og motoriske ferdigheter hos barn, samt viktigheten av fysisk aktivitet hos eldre. I boken beskrives også hvordan profesjonstenkningen innen fysioterapi har endret seg gjennom årene. Trening som behandlingsredskap i fysioterapien, og behandling av langvarige skuldersmerter er andre tema som tas opp. Vi får også beskrevet et forskningsprosjekt i forhold til patellofemorale smerter. Utgangspunktet for dette bokprosjektet var å lage en jubileumsbok for Fysioterapeut-utdanningen i Trondheim.

Utgitt 2006
Les mer

Trening med ball : for en sprekere og smidigere kropp

Trening med ball : for en sprekere og smidigere kropp

Boken viser de mange mulighetene trening med ball gir. Du lærer å isolere, tøye og styrke alle muskelgrupper i kroppen, samt hvordan du forebygger ryggsmerter og holdningsproblemer. Boken viser en rekke øvelser i trinn for trinn-bilder, som passer både for nybegynneren og den mer øvede. Med register.

Utgitt 2006
Les mer

Pilatesmetoden : enkel og effektiv trening til hjemmebruk

Pilatesmetoden : enkel og effektiv trening til hjemmebruk

Pilatesøvelsene tar utgangspunkt i kroppens kraftstasjon, dvs. musklene i buken, korsryggen, baken og lårene. Boka presenterer 30 av de vanligste øvelsene, alle utformet med tanke på å styrke, forlenge og strømlinjeforme kroppen. Hver øvelse beskrives trinn for trinn og det gis retningslinjer for hvordan man kan tilpasse øvelsene til sitt eget nivå.

Utgitt 2002
Les mer

10 minutter til en sprekere kropp

10 minutter til en sprekere kropp

10 minutter er mye mer enn ingenting! Når du våkner om morgenen, i en pause på jobben, mens middagen koker, eller før du legger deg -- på 10 minutter kan du investere i godt humør og bedre form. Kari Jaquesson, kjent fra TV, videoer og ukebladspalter, viser deg hvordan. Rikt illustrert, med fargerike mattips og praktiske råd innimellom trimøvelsene. En bok å bli inspirert av!

Utgitt 2006
Les mer

Fettforbrenning

Fettforbrenning

Alt du trenger å vite / Trivselsvekt - Utholdenhet - Overskudd Et komplett fettforbrenningsprogram med kost- og treningsforslag gir deg den rette starten på din vei mot et sunnere og slankere liv. Du skal forbrenne fett -- ikke lagre det! En effektiv fettforbrenning er viktig både for deg som vil gå ned i vekt, og for deg som vil unngå å legge på deg. Overvekt øker faren diabetes type 2, visse kreftformer, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer. En god fettforbrenning er derfor en viktig forutsetning for god helse. Fredrik Paulún, hele Sveriges helseguru og kjent foreleser og skribent om trening, ernæring og helse i hele Norden, gir deg innsikt i alt det som har betydning for fettforbrenningen, basert på nyere forskning.

Utgitt 2006
Les mer

Pilates en kropp i bevegelse

Pilates en kropp i bevegelse

Pilates er et treningssystem som gir raske, men varige resultater: en slankere, mer velformet kropp, større styrke i buken og korsryggen, og bedre holdning. Boken viser hvordan man kan oppnå disse resultatene hjemme hos en selv. Med register.

Utgitt 2003
Les mer

Power Yoga

Power Yoga

Bedre balanse, styrke, bevegelse og smidighet, samt mental styrke. Yoga er den hurtigst voksende treningsformen for hele kroppen, som gir bedre balanse, styrke, bevegelighet og smidighet, samt mental styrke - samtidig. Dette er et komplett workout-program, basert på Ashtanga Yoga, som er en av de mest populære formene for Yoga. Her trener du opp fleksibilitet, balanse og styrke. Med en spesiell pusteteknikk flytter du kroppens fysiske og psykiske grenser, samt øker din konsentrasjons- og fokuseringsevne. En god måte å generere energi og balanse på i hverdagen.

Utgitt 2003
Les mer

Tai Chi

Tai Chi

I denne introduksjonen til Tai Chi kombineres enkle øvelser og effektiv smidighetstrening som stimulerer både kropp og sjel. Tai Chi er et begrep i den kinesiske taoistiske filosofien. Alle kjenner vel det klassiske symbolet for yin og yang, omslutten av en sirkel. Denne helheten, yin og yang i bevegelse, harmoni og balanse, er Tai Chi! Tai Chi er altså både gymnastikk, meditasjon og Qi Gong. Grunnøvelsen er den langsomme formen, som en flytende, uavbrutt serie bevegelser. De utføres langsomt, mykt og kraftfullt med avspent kropp, slik at hele organismen styrkes og balanseres. Ved å øke den frie strømmen av Qi-energi, gjenoppretter Tai Chi balansen mellom menneskets fysiske, mentale og sjelelige natur. Det motvirker stress og sykdommer, og gir bedre helse og velvære.

Utgitt 2005
Les mer

Yoga Aerolates

Yoga Aerolates

En spennende kombinasjon av pilates og aerobic som gir deg både styrke og kondisjon! Dette er morsom, nyskapende og trendy trening, utviklet for å forbrenne fett som aldri før! Pilates har på kort tid blitt en utrolig populær treningsform som forbedrer kroppsholdningen og gir lengre og smidigere muskler. For oss som liker intens aerobictrening med fettforbrenning, men som også ønsker å utvikle forbindelsen mellom kropp og sjel, introduserer populære Lucy Knight en unik treningsform som kombinerer pilatespresisjon og aerobictrening. Programmet inneholder to nivåer med forskjellige deltakere, så du kan følge ditt eget tempo avhengig av kondisjon og dagsform.

Utgitt 2005
Les mer

Velvære

Velvære

En gjennomillustrert bok som inspirerer, informerer og viser vei til hvordan kvinner i alle aldre kan øke sin tilstand av velvære. Her får du tips til hvordan du kan forbedre både helsen og utseendet. Denne håndboken er bllitt til i et samarbeid mellom The Body Shop og en rekke internasjonale eksperter. De har samlet og bearbeidet beskrivelser av oppskrifter, øvelser og behandlinger som bedrer helsen, øker velværet og gir deg et vakrere ytre. Tolv kapitler dekker en rekke nøkkelområder, fra hvordan du kan øke styrken og energien til metoder som renser deg fysisk og mentalt. Boken beskriver og forklarer behandlinger og trinn-for-trinn-øvelser som dekker et stort spekter og er hentet fra yoga og tai chi, aromaterapi og soneterapi, pilates, massasje, meditasjon og ernæringslære. I tillegg til informasjon om hvert tema, er boken krydret med fakta fra nyere forskning på kvinners helse og fysiske form. Dette gjør den til en viktig oppslagsbok for kvinner i alle aldre.

Utgitt 2004
Les mer

Kom i form etter fødselen

Kom i form etter fødselen

Denne boken presenterer et 10-ukers program som er laget spesielt for at du skal få tilbake figuren, styrken og vitaliteten etter en fødsel. Programmet starter fire uker etter fødselen og er satt sammen slik at det passer inn i daglige rutiner

Utgitt 2005
Les mer

Sprek, slank og sunn mamma!

Sprek, slank og sunn mamma!

Boken handler om det å være i fysisk aktivitet og ha et sunt kosthold både før, under og etter svangerskapet. Forfatterne henviser til treningsaktiviteter, matvaner og livsstil som gjør at man får en enklere fødsel, kommer fortere i form etterpå og som gir barnet en god og sunn start på livet.

Utgitt 2005
Les mer

100 dager til en ny kropp

100 dager til en ny kropp

Boka inneholder et 14 ukers kom-i-form- program. Forfatteren viser hvordan man kan sette i gang med treningen og hvordan få mer energi i hverdagen slik at man oppnår en bedre form etter 100 dager. Med 250 spørsmål og svar om kosthold og treningsmetoder.

Utgitt 2004
Les mer

Overskudd til livet

Overskudd til livet

Boka viser hvordan du motiverer deg til å nå dine ønsker og mål for en sprekere hverdag, blir inspirert til å finne en treningsform du vil trives med og hvordan riktig kosthold kan gi deg mer energi i en travel hverdag.

Utgitt 2002
Les mer

Overskudd

Overskudd

Overskudd er en kokebok som gir deg litt mer å gå på. Enten du trener litt for å holde deg i form, eller du trener mye for å nå helt til topps. Boken er full av oppskrifter og gode råd for å lage enkle og fristende retter som gir overskudd og ekstra energi i en travel hverdag eller når du inviterer til tre retters middag.

Utgitt 2001
Les mer

Sprek og glad

Sprek og glad

Det er lett å nedprioritere trening og sunn mat i en hektisk hverdag, selv om det er nettopp det vi trenger for å få overskudd. I denne boken gir Grete Waitz deg råd om hvordan du kan komme i gang med treningen, beholde motivasjonen, spise sunt og gå ned i vekt og holde deg der.

Utgitt 1998
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.