Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Brød


Eltefritt brød og himmelske kaker.

Eltefritt brød og himmelske kaker.

Genialt brød og imponerende hjemmebakst. Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube.
Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost. I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!

Utgitt 2013
Les mer

Knallgode brød

Knallgode brødUtgitt 2010
Les mer

Toast it! bruschetta - brioche - crostini - ciabatta - focaccia

Toast it! bruschetta - brioche - crostini - ciabatta - focaccia

Denne boken er delt i fire kapitler som inneholder både klassiske og moderne oppskrifter på toast. Oppskriftene benytter forskjellige brødtyper og ulike kombinasjoner av fyll.

Utgitt 2009
Les mer

Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

Dette er historien om mesterkokken Morten Schakenda som flyttet til Lom og åpnet et bakeri. Her presenterer han kunnskap om baking og oppskrifter fra eget bakeri. Boka inneholder også møter med mennesker i og rundt bakeriet, blant annet Arne Brimi.

Utgitt 2009
Les mer

Nybakt til alle måltider

Nybakt til alle måltider

Finnes det noe bedre enn duften av nybakt brød, eller smaken av en fersk blings med smør, fra et brød som ennå er varmt? Dette er boken for alle som vil bake sitt eget gode og sunne brød. Boken er instruktiv og veiledende også for deg som ikke har bakt brød før. Den gir deg enkle og gode oppskrifter på et stort antall bakverk, fra de groveste brødene med bygg og havre, til den fine festloffen og pizzaen.Boken er laget av Opplysningskontoret for brød og korn. Lederen for bakelandslaget, André Løvaas har bidratt med mange av oppskriftene.Torunn Nordbø er utdannet ernæringsfysiolog, jobber som daglig leder for Opplysningskontoret for brød og korn og er selv en ivrig baker

Utgitt 2009
Les mer

Bak med spelt!

Bak med spelt!

Boken inneholder oppskrifter på brød, loff, småbakst, pai, pizza, piroger og kaker med speltmel. Den tar i tillegg for seg ulike fremgangsmåter, som brødbaking med hånd og med maskin, samt forming og steking

Utgitt 2008
Les mer

Vårt daglige brød

Vårt daglige brød

Vårt daglige brød

Utgitt 2006
Les mer

Brød : fra focaccia til bagels

Brød : fra focaccia til bagels

Brødene i denne boka bakes med urtekrydder, sterke krydder, ulike andre krydder, hvitløk, oliven, tørkede tomater, urter eller nøtter. Et brød kan utgjøre et helt måltid, fylt med forskjellig fyll. Her er blant annet ost- og paprikagrissini, chilipoppadum, provencalsk brod i form, ruccolafylte potetknytter eller bagels med klassisk tilbehør.

Utgitt 2002
Les mer

100 smakfulle brød

100 smakfulle brød

Forfatteren avslører knep som gjør bakingen enklere og resultatet mer velsmakende. Boken inneholder blant annet oppskrifter på hverdagsbrød, brød med spennende smaker, søte brød, boller, brød fra middelhavslandene og tradisjonelle brød. Med register

Utgitt 2005
Les mer

Den store boken om brød

Den store boken om brød

Boken presenterer oppskrifter på alle typer brød fra hele verden, og forklarer fremgangsmåten trinn for trinn i tekst og bilder. Har ordliste og stikkordregister.

Utgitt 2005
Les mer

Gode brød

Gode brød

Boka inneholder oppskrifter på forskjellige typer brød, både med grovt og fint mel, havrebrød, rugbrød, glutenfrie brød, kuvertbrød, focaccia, grissini, nan, surdeigsbrød og knekkebrød. Boka inneholder en faktadel om hevemidler, melsorter og generelle baketips.

Utgitt 2005
Les mer

Brødbaking

Brødbaking

Håndbok i brødbaking

Utgitt 2002
Les mer

Brødmat

Brødmat

Dette er en bok om brødmat på mange forskjellige måter, til hverdag og fest. Brødmat kan være et fullverdig måltid, og boka gir tips om hva du kan legge oppå brødet, til frokost, i matpakka, til lunsj, hvis du vil være tradisjonell eller utradisjonell.

Utgitt 2002
Les mer

Korn- og baketradisjoner

Korn- og baketradisjoner

Boken formidler utviklingen og skikkene kornet har gitt opphav til, i første omgang for norske forhold. Den inneholder tradisjonsoppskrifter fra mange deler av landet, en også et utvalg oppskrifter fra andre land som er med på å føre tradisjonene videre. Har litteraturliste og stikkordregister.

Utgitt 2000
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.