Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

India


India

India

Boken gir et innblikk i indisk mat og livsstil, og inneholder oppskrifter på småretter og forretter, grønnsakretter, retter av kjøtt og fjærfe, sjømatretter, desserter, tilbehør og drinker.

Utgitt 2006
Les mer

Med smak av India

Med smak av India

Boka inneholder oppskrifter på matretter fra det indiske kjøkken, både vegetarretter, retter med kjøtt, fisk og kylling, desserter, sauser og drikker.

Utgitt 2005
Les mer

Indisk mat på norske fat

Indisk mat på norske fat

I denne boka får du oppskrifter på mange herlige indiske retter i tillegg til de mer kjente som chicken tandoori og naan. Boka er inndelt i frokoster, snacks, middager, tilbehør, desserter og drikke som du kan tilberede uten å være en mester på kjøkkenet. Du blir overrasket over hvor enkelt det er. Til hver rett finner du en oversikt over ingredienser og deretter grundig forklart fremgangsmåte trinn for trinn samt lekre bilder av rettene. Alle oppskriftene er tilpasset norske ganer og utstyr. Det indiske kjøkken legger stor vekt på sunt kosthold og bruker mange velsmakende grønnsaker. I boka får du også en innføring i kryddernes helsebringende effekter. Alle retter for cøliakere er merket glutenfrie.

Utgitt 2004
Les mer

Indisk

Indisk

Kokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter. Med stikkordregister.

Utgitt 2004
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.