Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Spania


Spania. En matsafari

Spania. En matsafari

NRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg jakter på de store kulinariske opplevelsene. De oppsøker gode restauranter og vingårder der de får med seg oppskrifter og vintips. De skildrer spansk kultur og folkeliv, forteller om spesialitetene, verdens beste råvarer, det kreative kjøkkenet, om hvordan tapasen oppsto og om de regionale forskjellene. De drar på markedet og gir tips til hva vi bør kjøpe og ta med hjem. Vel hjemme i Norge tar de fram oppskriftene og lager maten fra grunnen av, tilpasset våre forhold. Også vintipsene er tilpasset. Med "Spania - en matsafari" kan vi lage mat full av utrolig gode smaker.

Utgitt 2011
Les mer

Costa Blanca 53 opplevelser

Costa Blanca 53 opplevelser

I denne boka viser forfatteren 53 opplevelser man kan få med seg i Costa Blanca området. Opplevelsene er oppdelt i kategoriene; natur, kultur, smak, historie og aktiviteter. De speiler områdets mangfoldighet. Enkelte av stedene er velkjent mens andre mindre kjente.

Utgitt 2009
Les mer

Culinaria Spania spanske spesialiteter

Culinaria Spania spanske spesialiteter

Denne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det spanske kjøkken og spanske matskikker. Den tar for seg de forskjellige regionenes egenart og tradisjon. Med oppskrifter

Utgitt 2008
Les mer

Barcelona : autentiske oppskrifter fra verdens mest berømte kjøkkener

Barcelona : autentiske oppskrifter fra verdens mest berømte kjøkkener

I boken finner du beretninger om steder, mennesker og mat som har gjort Barcelona, og også hele Catalonia, til et av Europas mest spennende kulinariske reisemål. Boken inneholder 45 oppskrifter, fra klassikere som grillet brød med tomat, til nyere retter som suppe med hvitløk og vårgrønnsaker, og hasselnøttkake med lakris. Har ordliste og stikkordregister.

Utgitt 2005
Les mer

Ta en spansk en

Ta en spansk en

Boka presenterer de 17 autonome regionene i Spania og deres mattradisjoner. Regionene varierer stort i natur, klima og befolkningssammensetning. Dette gir variasjoner i hvilken mat og drikke de produserer, og hvilken mat som nytes i de ulike regionene. Boka gir ei innføring i ulike spanske spesialiteter innen mat og drikke. Boka inneholder kulinarisk spansk-norsk ordliste, noen oppskrifter og har stikkordregister. Som et vedlegg til boka, ligger en miniguide med ordliste til bruk på marked eller i restaurant.

Utgitt 2005
Les mer

Buen provecho!

Buen provecho!

Boka gir praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, hvordan velge fra en spanskspråklig meny og litt om spansk mat og vin generelt. Den inneholder en miniparlør, en liten katalansk-norsk ordliste, en spansk-norsk ordliste over grunnleggende ord, drikke og matuttrykk og en norsk-spansk stikkordliste.

Utgitt 2003
Les mer

Tapas spanske fristelser

Tapas spanske fristelser

Mat fra andre land

Utgitt 2002
Les mer

Tapas og andre småretter

Tapas og andre småretter

Boken inneholder oppskrifter på bl.a. snitter, minipaier, pizzabiter, små kylling- og rekespyd og andre småretter. Har register.

Utgitt 2002
Les mer

The tapas cookbook

The tapas cookbook

Boka inneholder over 70 oppskrifter på tapas som kan serveres varmt eller kaldt, som appetittvekker eller hovedrett. Både grønnsaker, kjøtt og fisk kan være blant ingrediensene. Har stikkordregister.

Utgitt 2001
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.