![]() |
Spania. En matsafariNRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg jakter på de store kulinariske opplevelsene. De oppsøker gode restauranter og vingårder der de får med seg oppskrifter og vintips. De skildrer spansk kultur og folkeliv, forteller om spesialitetene, verdens beste råvarer, det kreative kjøkkenet, om hvordan tapasen oppsto og om de regionale forskjellene. De drar på markedet og gir tips til hva vi bør kjøpe og ta med hjem. Vel hjemme i Norge tar de fram oppskriftene og lager maten fra grunnen av, tilpasset våre forhold. Også vintipsene er tilpasset. Med "Spania - en matsafari" kan vi lage mat full av utrolig gode smaker.Utgitt 2011 Les mer |
![]() |
Costa Blanca 53 opplevelserI denne boka viser forfatteren 53 opplevelser man kan få med seg i Costa Blanca området. Opplevelsene er oppdelt i kategoriene; natur, kultur, smak, historie og aktiviteter. De speiler områdets mangfoldighet. Enkelte av stedene er velkjent mens andre mindre kjente.Utgitt 2009 Les mer |
![]() |
Culinaria Spania spanske spesialiteterDenne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det spanske kjøkken og spanske matskikker. Den tar for seg de forskjellige regionenes egenart og tradisjon. Med oppskrifterUtgitt 2008 Les mer |
![]() |
Barcelona : autentiske oppskrifter fra verdens mest berømte kjøkkenerI boken finner du beretninger om steder, mennesker og mat som har gjort Barcelona, og også hele Catalonia, til et av Europas mest spennende kulinariske reisemål. Boken inneholder 45 oppskrifter, fra klassikere som grillet brød med tomat, til nyere retter som suppe med hvitløk og vårgrønnsaker, og hasselnøttkake med lakris. Har ordliste og stikkordregister.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Ta en spansk enBoka presenterer de 17 autonome regionene i Spania og deres mattradisjoner. Regionene varierer stort i natur, klima og befolkningssammensetning. Dette gir variasjoner i hvilken mat og drikke de produserer, og hvilken mat som nytes i de ulike regionene. Boka gir ei innføring i ulike spanske spesialiteter innen mat og drikke. Boka inneholder kulinarisk spansk-norsk ordliste, noen oppskrifter og har stikkordregister. Som et vedlegg til boka, ligger en miniguide med ordliste til bruk på marked eller i restaurant.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Buen provecho!Boka gir praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, hvordan velge fra en spanskspråklig meny og litt om spansk mat og vin generelt. Den inneholder en miniparlør, en liten katalansk-norsk ordliste, en spansk-norsk ordliste over grunnleggende ord, drikke og matuttrykk og en norsk-spansk stikkordliste.Utgitt 2003 Les mer |
![]() |
Tapas spanske fristelserMat fra andre landUtgitt 2002 Les mer |
![]() |
Tapas og andre småretterBoken inneholder oppskrifter på bl.a. snitter, minipaier, pizzabiter, små kylling- og rekespyd og andre småretter. Har register.Utgitt 2002 Les mer |
![]() |
The tapas cookbookBoka inneholder over 70 oppskrifter på tapas som kan serveres varmt eller kaldt, som appetittvekker eller hovedrett. Både grønnsaker, kjøtt og fisk kan være blant ingrediensene. Har stikkordregister.Utgitt 2001 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.