![]() |
ThaimaniModerne thaimat med norske råvarer «Gleden og stoltheten thailenderne viser når de lager mat, er fascinerende og beundringsverdig. Når jeg får servert en godtom yam goongi Thailand, så er den veldig sterk, men jeg ikke kan få nok av den. Jeg spiser, svetter i pannen, det er så sterkt, og likevel så utrolig godt! Når svettetoktene gir seg, må jeg ha litt til ? og litt til. Det er dette jeg opplever med thaimat. Jeg har alltid lyst på mer! Kall det mani, kall det thaimani!» Terje Ommundsen Terje Ommundsen er utdannet kokk. Han gikk læretiden sin på Bagatelle, har jobbet hos Bent Stiansen på Statholdergaarden og vært kjøkkensjef på restaurant Solsiden. Han har reist og jobbet en rekke steder, blant annet ved en vingård i California, en lakseelv i Trøndelag, restauranter i Sydney, og som kokk for de norske skiutøverne under OL i Salt Lake City. Etter et opphold i Chiang Mai i Thailand, startet han restauranten Plah i Oslo i januar 2004. PLAH er en av Norges beste restauranter. Her kombineres ingredienser og krydder fra Thailand med norske råvarer på en innovativ måte. Bildene er tatt av Studio Dreyer Hensley.Utgitt 2013 Les mer |
![]() |
Fristende thai en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifterBoka inneholder 112 oppskrifter, har tips til hvordan du kan utnytte råvarene maksimalt, og beskriver oppskriftene trinn for trinn.Utgitt 2009 Les mer |
![]() |
Tid for thaiBoken inneholder oppskrifter på forretter, supper, salater, grønnsaksretter, hovedretter, og desserter innen det thailandske kjøkken. Den skriver også om utstyret man trenger for å lage maten, om de viktigste ingrediensene, og den gir tips til handleliste.Utgitt 2008 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.