![]() |
FrankrikeDenne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det franske kjøkken og franske matskikker. Den tar for seg de forskjellige regionenes egenart og tradisjon.Utgitt 2008 Les mer |
![]() |
Franske visitterBoka er en reiseskildring som også viser vei til det provençalske kjøkken. I tekst og bilder tar forfatterne oss med til sine favorittsteder rundt omkring i Provence. Boken inneholder reisebeskrivelser, tips om gode hoteller og restauranter samt appetittvekkende oppskrifter på provençalske retter til hjemmekokken. Her kan du bli med til vakre byer, fjellandsbyer og duftende urtehager, historien er til stede overalt. Slott, vingårder, eksklusive restauranter og landlige vertshus med fristende menyer innbyr til et besøk.Utgitt 2002 Les mer |
![]() |
Bon appétit! : hjelp til selvhjelp på franske restauranterBoka gir praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, hvordan velge fra en franskspråklig meny og litt om fransk mat og vin generelt. Den inneholder en miniparlør, ei fransk-engelsk-norsk ordliste over grunnleggende ord, drikke og matuttrykk og ei norsk-fransk stikkordlisteUtgitt 2002 Les mer |
![]() |
Frankrike mat og livsstilBoken gir et innblikk i fransk mat og livsstil, og inneholder oppskrifter på supper og forretter, kylling, kjøtt, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, desserter, sauser og grunnoppskrifter.Utgitt 2006 Les mer |
![]() |
Paris : autentiske oppskrifter fra verdens mest berømte kjøkkenerBoken ser på årsakene til byens kulinariske berømmelse. Den røper hemmelighetene bak tilberedningen av berømte retter og gir et bilde av mennesker og steder som har formet den parisiske matkulturen. Boken inneholder mer enn 45 oppskrifter, både på tradisjonelle retter som boeuf en daube, biff med sjalottløksaus og charlotte med bringebær, samt nyskapninger som andebryst med portvin og fikener, og jordbærsuppe.Utgitt 2005 Les mer |
![]() |
Mat og vin i FrankrikeHver av Frankrikes 21 regioner gjennomgås med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter av mat og vin. Det gis hjelp og inspirasjon til den som vil smake seg gjennom vindistriktene, oppsøke Michelin-restaurantene eller på egenhånd gå på oppdagelse i de utallige små og ukjente spisesteder, markeder og spesialforretninger.Utgitt 2004 Les mer |
![]() |
Bistro franske fristelserMat fra FrankrikeUtgitt 2002 Les mer |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.