Linken til å kjøpe bøkene her virker ikke lenger. Bokkilden har fjernet disse og jeg har ikke fått beskjed om å forandre noe. Beklager dette. Om det dukker opp andre nettbokhandler hvor dette fungerer hos, vil jeg legge det inn så fort som mulig.

Sjokoladekaker


Konditorens beste sjokoladeoppskrifter

Konditorens beste sjokoladeoppskrifter

Her har konditor og bakermester Magnus Johansson samlet sine beste oppskrifter og laget en inspirerende og lærerik kokebok der fellesnevneren er sjokolade. Han lærer villig vekk hvordan du skal gå fram for å lykkes med kaker, gjærbakst, terter, konfekt og desserter og få perfekte resultater. Hemmeligheten er, ved siden av å øve seg og bruke de beste råvarer, å være nøye med både mål og vekt og ikke minst med temperaturen under tilberedningen. Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker! Om forfatteren Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. Magnus Johansson har tidligere gitt ut flere vellykkede kokebøker.

Utgitt 2012
Les mer

Seige sjokoladekaker

Seige sjokoladekaker

Sjokoladeterrin, lakriskake, cookiesbrownies, nøttekaramellruter, hvite sjokoladmuffins, melkesjokoladekake ... I denne boken har Mia Öhrn samlet et vell av oppskrifter på fristende sjokoladekaker som er deilig myke og klissete i midten.

Utgitt 2010
Les mer

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.