Med vår kjærlighet til mat og valg av råvarer, og ikke minst vår unike produksjon ønsker vi å tilby våre kunder en særegen matopplevelse!
French Bakery AS er kanskje det eneste nisje bakeriet i Norge som leverer brød med så stor variasjon og kvalitet, og med en overvekt av håndlagde produkter.
French Bakery Company AS ble etablert i Oslo i 1985. Selv om mye har skjedd siden den tid, har vi hele tiden holdt fast ved vår strategi om å posisjonere bakeriet som et ledende nisjebakeri i Norge.
Ekspansiv satsing og positiv utvikling førte til at vi i 1997 måtte utvide og flytte inn i større lokaler enn våre daværende. Etter en intens jakt falt valget på de gamle tradisjonsrike lokalene til Hjula-Væverier i Sagveien 23. Vi lyktes i å bygge opp et moderne og trivelig håndverksbakeri, og her har vi vært siden!
Vi startet med å produsere franske baguetter, og har opp gjennom årene utviklet et bredt sortiment av bakevarer som spenner fra vanlige hverdagsbrød til mer eksklusive spesialprodukter.
Fra å være et lokalt bakeri i Oslo-området, har vi gradvis utvidet vår geografiske horisont, og kan nå glede oss over av våre kvalitetsprodukter er tilgjengelige over stort sett hele landet!
Annonse
Annonse
Karakter og besøk
Besøk: 4004.
Karakter er 2 poeng
Satt av 2 brukere.