Info om MatgrossistenGenerell info.

Matgrossisten Midt-Norge AS har siden starten i 1999 markedsført og solgt særegne godbiter og lokale delikatesser. Vi er leverandør av det beste innen fisk, skalldyr, kjøtt, vilt, fugl og samt en rekke andre spesialprodukter av høy kvalitet. Varer som stadig blir viktigere i de store kjedenes vareutvalg.
Små og mellomstore produsenter som hver for seg har små muligheter til å komme inn i butikkjeder og andre organiserte omsetningsledd, benytter seg av våre distribusjonskanaler få solgt sine varer. Vi sørger for å bringe produktene ut til dagligvare- og storhusholdbransjen. Etterspørselen etter nisjeprodukter har aldri vært større!
Våre kunder omfatter både hoteller og restauranter, storkjøkken og kantiner, kafeer, kiosker, institusjoner, catering og dagligvare, for å nevne noen. For å håndtere en så variert kundemasse, har vi lagt ned betydelig ressurser i infrastrukturen som hjelper oss med å styre virksomheten. Vi er derfor i stand til å levere raskt, gjerne samme dag når det kreves. Personlig og rask service er vårt viktigste fortrinn.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 5453.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Matgrossisten

HJEMMESIDE
Kategori
Ferdigmat
Underkategori
Generelle
Sist oppdatert dato
06.01.2005


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.